E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αγριος καβγάς Παπαδάκη με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

Δείτε το βίντεο!

Αγριος καβγάς Παπαδάκη με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 13/11/2015 | 09:59

Ένας απίστευτος καβγάς ξέσπασε στο πρωινό του ΑΝΤ1 ανάμεσα στον παρουσιαστή Γιώργο Παπαδάκη και τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γ. Αδαμίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα ξεκίνησαν όταν βγήκε στον αέρα ένας άνεργος πατέρας τριών παιδιών, για να καταγγείλει ότι τον έβγαλαν από το κοινωνικό τιμολόγιο και στη συνέχεια του έκοψαν το ρεύμα.

Οι ερωτήσεις του κ. Αδαμίδη προς τον πατέρα εκνεύρισαν τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος σε υψηλούς τόνους του είπε ότι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία, ενώ έλαβε και ανάλογη απάντηση.

Η ένταση ξέσπασε όταν ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ρώτησε τον άνεργο πόσα χρόνια έχει να πληρώσει τους λογαριασμούς του και αν έχει πληρώσει τον λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εσκεμμένα δεν πλήρωνε το ρεύμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν σου επιτρέπω, έρχεσαι εδώ με τον παχυλό μισθό σου και κατηγορείς έναν άνθρωπο άνεργο με τρία παιδιά ότι είναι κακοπληρωτής; Δεν το επιτρέπω αυτό», ξέσπασε ο κ. Παπαδάκης.

Για αρκετή ώρα υπήρξε ένταση ανάμεσα στους δύο, με τον Γιώργο Παπαδάκη να του λέει ότι θα κατέβει υποψήφιος βουλευτής και ότι πολιτικολογεί.

Η κόντρα συνεχίστηκε, όταν ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε να πέσουν διαφημίσεις και είπε: «Δεν θέλουμε άλλο να σας ακούσουμε, μας ενοχλεί η παρουσία σας». «Εσείς είστε εκπρόσωπος της ΔΕΗ ή των συνδικαλιστών;», ρώτησε ο κ. Παπαδάκης και είπε: «Δεν σας δίνω το δικαίωμα να συνεχίσετε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εσείς στήσατε το παιχνίδι», κατηγόρησε ο κ. Αδαμίδης την εκπομπή. «Ελάτε να δείτε το μήνυμα και πότε μας το έστειλε ο άνθρωπάκος, που θα μας κατηγορήσετε ότι στήνουμε παιχνίδι», φώναζε ο κ. Παπαδάκης και πρόσθεσε ότι χαίρεται που εκτίθεται ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ. «Όλοι έχουμε μια διαδρομή και κρινόμαστε καθημερινά», απάντησε ο Γ. Αδαμίδης.

«Τι εννοείτε;», φώναζε έξαλλος ο Παπαδάκης. «Εσείς απολογείστε καθημερινά στην κοινωνία, εγώ στους εργαζομένους. Μπορείτε να στήνετε όσο κοινωνικό αυτοματισμό θέλετε», ανέφερε ο κ. Αδαμίδης. «Έχετε την εντύπωση ότι θα ανεχθούμε εδώ να συνεχίσουμε να ακούμε όλα αυτά που λέτε. Κάνετε λάθος. Προπαγάνδα στο κόμμα σας», του είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Τότε ο κ. Αδαμίδης κατηγόρησε τον Γιώργο Παπαδάκη για φασισμό.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αίτημα εξαίρεσης της Ζωής Κωνσταντοπούλου από την εξεταστική για τα Τέμπη

Χτες

Η ίδια κατήγγειλε την πλειοψηφία για απόπειρα συσκότισης της αλήθειας

Βικτόρια Χίσλοπ για Γλυπτά Παρθενώνα: «Μεγάλο λάθος του Σούνακ‑ Θα έχει αντίδραση από τους Αγγλους»

Χτες

«Πολλοί Αγγλοι τώρα πιστεύουν ότι τα Γλυπτά του Παρθενώνα πρέπει να γυρίσουν στην Αθήνα»

Ινδία: Απεγκλωβίστηκαν και οι 41 εργάτες από τη σήραγγα που κατέρρευσε

Χτες

Βρίσκονταν 17 ημέρες παγιδευμένοι στα συντρίμμια

Έκαναν νέα έξωση στον 81χρονο που κοιμόταν στη βεράντα: «Ήρθαν με αυτοκίνητα και μπράβους χωρίς χαρτιά»

Χτες

Η επιχείρηση της έξωσης έγινε με τη συνδρομή ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

Times: Τα Γλυπτά του Παρθενώνα πρέπει να εκτίθενται στο Μουσείο της Ακρόπολης

Χτες

«Θα παραμείνουν στην ιδιοκτησία όλου του κόσμου»

Αγία Σοφία: Καταρρέει ο τρούλος ‑ Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει θραύσματα να πέφτουν

Χτες

Θραύσματα που αποκόπηκαν από τον τρούλο φαίνονται να πέφτουν μέσα στο μνημείο της Αγίας Σοφίας

Αφρικανοί ζιγκολο πουλούσαν έρωτα σε γυναίκες μέσω διαδικτύου ‑ Πώς έφαγαν 152.000 ευρώ από 77χρονη

Χτες

«Μου έκλεψαν τη ζωή», λέει η 77χρονη που έπεσε θύμα της σπείρας

Η ακρίβεια «χτυπά» και το γάλα – Στα ύψη οι τιμές σε βασικά αγαθά

Χτες

«Οι βιομηχανίες αγοράζουν το προϊόν μας χωρίς να έχουν δώσει τιμές»

Χατζηδάκης: «Στο μισό το τέλος επιτηδεύματος για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες»

Χτες

«Δε θα ισχύει το τεκμαρτό εισόδημα για τους ελευθέρους επαγγελματίες που θέλουν να ελεγχθούν», ξεκαθάρισε ο Κωστής Χατζηδάκης

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.