E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πανούσης: Τηλεφωνούσαν νΆ αφήσω τα «παιδιά»...

Συνεχίζεται η κόντρα με την κυβέρνηση

Πανούσης: Τηλεφωνούσαν νΆ αφήσω τα «παιδιά»...
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 15/11/2015 | 11:03

Δεν έχει τέλος η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιάννη Πανούση και την κυβέρνηση, με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη να περνάει ξανά στην αντεπίθεση, καθώς όπως αναφέρει στην «Καθημερινή» της Κυριακής: «Όταν γίνονταν συλλήψεις, δεχόμουν τηλεφωνήματα να αφήσω τα "παιδιά"»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αποκάλυψη αυτή αναδεικνύει την προβληματική ή και ενοχική σχέση της κυβέρνησης με τους «μπαχαλάκηδες» δηλώνει ο Γιάννης Πανούσης, «ιδιαίτερα ανήσυχος» για το διαφαινόμενο ενδεχόμενο οι διάδοχοί του να εφαρμόσουν το δόγμα του ΣΥΡΙΖΑ «κατάργηση των ΜΑΤ και διάλογο με τους κουκουλοφόρους».

Στην πρώτη συνέντευξη που παραχωρεί μετά τις καταγγελίες του ότι δεχόταν απειλές από ποινικούς κρατούμενους και τρομοκράτες που έχουν ανοιχτή γραμμή με συγκεκριμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Πανούσης απαντά ευθέως στην κυβέρνηση, που αμφισβητεί την αξιοπιστία του.

Υπογραμμίζει ότι τα αποδεικτικά έγγραφα που κατέθεσε στην εισαγγελία, «έχουν υπογραφές, σφραγίδες και κοινοποιήσεις» και χαρακτηρίζει «συνταγματικά ανεπίτρεπτη» τη «γραβατωμένη μήνυση» που κατέθεσαν φωτογραφικά εναντίον του οι κ. Τόσκας και Παρασκευόπουλος και «ανεύθυνους» και «ασόβαρους» τους κ. Κατρούγκαλο και Δρίτσα, που έσπευσαν να τον απαξιώσουν, χωρίς να γνωρίζουν την υπόθεση. Επισημαίνεται, ότι ο κ. Πανούσης αποφεύγει να απαντήσει αρνητικά στο ερώτημα αν έχει επιπλέον στοιχεία που εμπλέκουν κι άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζοντας, τέλος, την αιφνίδια απομάκρυνση του ταξίαρχου Σταύρου Σταυρόπουλου από τη θέση του επικεφαλής της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, δεν απέκλεισε την πιθανότητα να εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες και ευχήθηκε να μην ακολουθήσουν κι άλλες παρεμφερείς επιλογές που θα επιβεβαιώσουν τις ανησυχίες του.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγρια συμπλοκή μαθητών με σκουπόξυλα στο Περιστέρι ‑ Τραυματίστηκαν τρεις καθηγητές

Σήμερα

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις ή προσαγωγές, ενώ η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη

Ηράκλειο: Βρετανίδα τα έτσουξε στο αεροπλάνο και προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση

Σήμερα

Μια γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση, χτύπησε αεροσυνοδό, άρχισε να βρίζει όλο τον κόσμο και τελικά συνελήφθη στο «Νίκος Καζαντζάκης»

Πετρέλαιο θέρμανσης: Πότε ξεκινά η διάθεσή του ‑ Πού θα φτάσει η τιμή

Σήμερα

Κατά την τελευταία διετία, η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης είναι χαμηλότερη σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Ο Κώστας Μπάρκας κατήγγειλε τη Ραλλία Χρηστίδου για απειλή ξυλοδαρμού

Σήμερα

Έντονο επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή ανάμεσα στη Ραλλία Χρηστίδου και τον Κώστα Μπάρκα

Ήταν η καλύτερή μου φίλη: Σπαράζει η μητέρα της 17χρονης Ελληνίδας που δολοφονήθηκε στο Νιού Τζέρσεϊ

Σήμερα

«Ξυπνάω κάθε πρωί και εύχομαι να είναι ένας εφιάλτης» δήλωσε μετά την κηδεία της κόρης της

Ο Στέφανος Ντούσκος ξανά στο βάθρο: Κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο σπριντ 500μ. στην Σαγκάη

Σήμερα

Ο «χρυσός» πρωταθλητής κατέλαβε τη δεύτερη θέση, πίσω από τον Λευκορώσο Ζάλατι

Οι ερευνητές είναι πιο κοντά από ποτέ στην επίλυση του μυστηρίου της Αμέλια Έρχαρτ

Σήμερα

Αεροφωτογραφίες μπορεί να αποτελέσουν το «κλειδί»

Διαγραφές φοιτητών: Όσα προβλέπει υπουργική απόφαση για τη διάρκεια φοίτησης στα ΑΕΙ

Σήμερα

Ζαχαράκη: Θέλουμε ιδρύματα που λειτουργούν με σταθερούς και ξεκάθαρους κανόνες

Πάρος: Νεκρός 40χρονος Αφγανός με τραύματα από μαχαίρι

Σήμερα

Τον άτυχο άνδρα βρήκε ο εργοδότης του, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.