E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Junior Pappa: «Θέλω να δημιουργώ ωραίες αναμνήσεις και χαμόγελα»

Μιλάει στον Athens Party και επιλέγει 3 κομμάτια από τα σετ του

Junior Pappa: «Θέλω να δημιουργώ ωραίες αναμνήσεις και χαμόγελα»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O Junior Pappa είναι από τις περιπτώσεις ανθρώπου που θα συμπαθήσεις και θα σε συμπαθήσει από τα πρώτα λεπτά που θα τον συναντήσεις, κάνοντάς σε να αισθάνεσαι ότι γνωρίζεστε χρόνια. Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Θεσσαλονίκη, έχει βρει το δικό του νυχτερινό σπίτι στο RocknRolla, μια δυνατή ομάδα, της οποίας τα vibes μεταφέρει ο Pappa σε όλη την Ελλάδα όταν βρίσκεται σε τουρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κομμάτια του κυκλοφόρησαν σε labels όπως OFF Recordings και Viva Music, έχει προκαλέσει χαμό με το remix του στο «Ghetto» της Nina Kraviz, ενώ έχει μοιραστεί τα decks με DJs όπως Dennis Ferrer, Nina Kraviz, Sasha, Jerome Sydenham και John Digweed.

Ποιος είναι ο Junior Pappa και τι θέλει από τις νύχτες μας;
Ο Junior Pappa ειναι ενας τυπάκος που από την πρώτη μέρα της ζωής του άκουγε τους δίσκους του μπαμπά του και του θείου του. Που έκανε κοπάνες για να πηγαίνει στο Soho και το Decadence και που γενικά τίποτα δεν τον έφτιαχνε περισσότερο από τη μουσική.
Μετά από 18 χρόνια πίσω από decks, το μόνο που ψάχνει και θέλει να κάνει είναι να δημιουργεί ωραίες αναμνήσεις, χαμόγελα και να φεύγει από τα πάρτι με εκείνο το ηλίθιο χαμόγελο χαράς...

Το RocknRolla είναι ένα μαγαζί το οποίο έχει ταυτιστεί μαζί σου. Τι το κάνει να ξεχωρίζει;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το «ρόλλα» εχει καταφέρει μέσα σε αυτά τα 7 γεμάτα χρόνια να φτιάξει το δικό του αποκλειστικά κοινό. Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος χώρος, φτιαγμένος με πολλή πολλή αγάπη από τους ιδιοκτήτες, αλλά και από όλη την ομάδα η οποία εργάζεται σε αυτό.
Τώρα, αν έχει ταυτιστεί μαζί μου, αυτό με τιμά πολύ και χαίρομαι ιδιαίτερα, γιατί το νιώθω σαν το σπίτι μου και όλους εκεί μέσα σαν πραγματική μου οικογένεια.

Παίζω όλα αυτά τα 7 χρόνια κάθε Σάββατο ασταμάτητα και κάθε φορά το άγχος είναι υπερβολικά μεγάλο. Κάθε βραδιά που τελειώνει είναι σαν να κερδίζουμε –εγώ, αλλά και όλη η ομάδα μου– ένα μεγάλο στοίχημα. Το καλό είναι ότι το κερδίζουμε και μετά κάθε φορά ετοιμαζόμαστε για την επόμενη εβδομάδα, προσπαθώντας να δώσουμε στον κόσμο τον καλύτερό μας εαυτό.

Μίλησέ μας λίγο για το νέο σου concept party «Re-Hug» στο RocknRolla.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το «Re.Hug» είναι μια ιδέα που είχα πέρυσι, αλλά είχα την ευκαιρία να ξεκινήσω. Έτσι λοιπόν ονομάζονται οι βραδιές μου, σε μια προσπάθεια να δώσω στο κοινό μας τα Σάββατα αυτό το κάτι παραπάνω. Η Αναστασία με τη φωνάρα της, ο Στέλιος με τα ψηφιακά κρουστά του, ο Δημήτρης με τς φωτιές του, η Νικόλ, η Μαρία, αλλά και οι μοναδικοί Lance & Johnny Dreno είναι ο λόγος γι' αυτό το κάτι παραπάνω που είπα πριν. Είμαι γενικά άνθρωπος που μου αρέσει η ομαδική δουλειά και πιστεύω πολύ σε αυτό! Το αποτέλεσμα νομίζω πως φαίνεται από μόνο του και δεν χρειάζεται περισσότερα λόγια. Το μόνο που θα πω, κλείνοντας αυτό το θέμα, είναι ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προς τον κόσμο για τη φοβερή αγάπη που έδειξε σε αυτήν την αγκαλιά.

Ισχύει ότι για να γίνει κάποιος καλός DJ, καλό θα ήταν να είναι πρώτα clubber; Ποιο από τα συναισθήματα είναι πιο έντονα: όταν είσαι κάτω στο dancefloor ή πάνω στο booth;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι καλό να είσαι και τα δύο. Πρέπει να περάσεις από το dancefloor, να ζήσεις την αγωνία του επόμενου κομματιού, να τρέξεις από μπαρ σε μπαρ μέσα στο κλαμπ και να πιεις, να σουρώσεις, να μετανιώσεις, να βιώσεις τον κόσμο από κοντά και τον παλμό του. Αλλά αν με ρωτάς τι διαλέγω, φυσικά η αίσθηση επάνω στο booth είναι αξεπέραστη και δεν θα την άλλαζα με τίποτα στον κόσμο, αποδεδειγμένα!

Πώς είναι να βρίσκεσαι σχεδόν καθημερινά σε διαφορετική πόλη και συνεχώς εν κινήσει;

Αυτό έχει και τα καλά του και τα κακά του. Όταν σε 100 μέρες κάνεις 75 gigs, καταλαβαίνεις ότι μετά από ένα σημείο χάνεις την μπάλα. Όταν όμως είσαι καψούρης και με όλη σου την καρδιά δοσμένος σε κάτι, τότε πρέπει να τα δίνεις όλα.

Κάθε μέρα, κάθε πάρτι είναι μια τελείως ξεωριστή εμπειρία. Γνωρίζεις καινούργιο κόσμο, μαθαίνεις τα γούστα τους και τους μαθαίνεις και εσύ τα δικά σου. Είναι τόσο μεγάλη η χαρά που έχω κάθε φορά, όπου και να παίζω, που νιώθω σαν μικρό παιδί στην παιδική χαρά! Δεν υπάρχει τρόπος να σου εξηγήσω πόσο πολύ με εξιτάρει να βλέπω κάθε μέρα ένα μαγαζί γεμάτο να χορεύει.

Είμαι πολύ περήφανος γι' αυτό που κάνω, που αν είχα τη δυνατότητα να το κάνω κάθε μέρα που περνάει, θα το έκανα με οποιοδήποτε κόστος.

Πιστεύεις ότι η σκηνή της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής βρίσκεται σε άνοδο τα τελυταία χρόνια στην Ελλάδα; Πώς κρίνεις τη συμπεριφορά του κοινού πάνω στο είδος; Μπορεί να ξεχωρίσει τα καλά sets και κατά πόσο ακολουθεί τις εξελίξεις του εξωτερικού;

Η Ελλάδα ήταν πάντα σε πολύ καλά επίπεδα, κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα. Μεγάλωσα σε μια πόλη που σε όλη τη διάρκεια της ζωής μου ήταν πολύ δυνατή σε αυτό το κοινό. Πέρασε μια κρίση η φάση μας, αλλά σιγά σιγά πάλι ανεβαίνει και όσο πάει γίνεται και καλύτερη. Σε όλους τους τομείς – από επίπεδο κοινού, μέχρι μαγαζιών.

Το μόνο λάθος που γίνεται έιναι ότι πολλοί που δεν έχουν καμία σχέση με τη house μουσική, βαπτίστηκαν έτσι γιατί απλά είναι της μόδας, παρασέρνοντας έτσι και το όποιο κοινό τους ακολουθεί, το οποίο θα μάθαινε καλύτερα αυτήν τη μουσική από κάποια έμπειρα χέρια. Αλλά οκ, στην Ελλάδα έτσι κι αλλιώς ό,τι δηλώσεις είσαι, χωρίς να χρειάζεται να εξηγήσει και πολλά. Χαίρομαι πάντως, γιατί υπάρχουν πολλά νέα και ταλαντούχα παιδιά, που προσπαθούν να αναδείξουν αυτήν τη μουσική με τον σωστό τρόπο. Αυτό είναι πολύ καλό σημάδι.

3 κομμάτια που θα ακούσεις στα set του Junior Pappa:

Junior Pappa – Music Is (Stefan Biniak Remix)

Eric B Young – Save As Document 1 (Baumel & Dos Santos Threesixty Remix)

NiCe7, Lazarusman – Dark Walls (Paul C & Paolo Martini Remix) [Noir Music]

Facebook: JuniorPappaOfficial
Soundcloud: JuniorPappa

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Γιάννης Κότσιρας σταματάει συναυλία για το «30 χρόνια λάθος ρεφρέν» (vid)

Σήμερα

Σχεδόν 30 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, κόσμος συνειδητοποιεί ότι τραγουδάει λάθος ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Γιάννη Κότσιρα.

Mad Max: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για ένα από τα πιο εμβληματικά franchise όλων των εποχών

Σήμερα

Για να γνωρίζεις για το δυστοπικό σύμπαν του George Miller

Οι Γιαγκίνηδες έκαναν sold out την Τεχνόπολη με το «Γλέντι των Ονείρων μας»

Χτες

Χιλιάδες θεατές έζησαν μια αξέχαστη βραδιά λαϊκού γλεντιού στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 7 Ιουλίου, με special guests τον Σπύρο Γραμμένο και τον Papazó.

Emmys 2026: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες

Προχτές

Η 78η απονομή των βραβείων Emmy θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου στο Λος Αντζελες

Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στο μεγάλο φινάλε που κλείνει 5 χρόνια ιστορίας

Προχτές

Απόψε στις 22:00 στο Mega κλείνει η πιο μακροβιότερη ελληνική σειρά της τελευταίας εικοσαετίας, με 969 επεισόδια και αμέτρητες αναμνήσεις.

Όλοι το χόρεψαν, λίγοι ήξεραν γιατί γράφτηκε: Η σκοτεινή ιστορία του hit Children

Πριν 3 μέρες

Το πιο μελαγχολικό club anthem των 90s είχε πίσω του μια τραγωδία

5 σειρές που θα σε κάνουν να λατρέψεις το Apple TV

Πριν 3 μέρες

To «ποιότητα πάνω από την ποσότητα» φαίνεται πως δουλεύει

Το σκάνδαλο της Disney με την ταινία « 101 σκυλιά της Δαλματίας» που έμεινε στην ιστορία

Πριν 5 μέρες

Από την ευαισθητοποίηση στην εγκατάλειψη και την κακομεταχείριση

Η πολωνική ταινία του Netflix που θα φέρει το καλοκαίρι στο σπίτι σου

Πριν 6 μέρες

Ένα κρυμμένο διαμαντάκι της πλατφόρμας

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ποια κορυφαία Τουρκάλα τραγουδίστρια τον «συναντά» στο νέο του τραγούδι

Πριν 6 μέρες

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί ντουέτο με την Τουρκάλα σταρ Sila, ενώνοντας την ελληνική και την τουρκική μουσική σκηνή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 26
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.