E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ρωσία: Σταματούν όλες οι στρατιωτικές επαφές με την Τουρκία

Το ανακοίνωσε το υπουργείο άμυνας

Ρωσία: Σταματούν όλες οι στρατιωτικές επαφές με την Τουρκία
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 26/11/2015 | 22:27

«Ολες οι στρατιωτικές επαφές με την Τουρκία διεκόπησαν, έπειτα από την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από τουρκικό καταδιωκτικό», ανακοίνωσε την Πέμπτη ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου ¶μυνας Ιγκόρ Κονασένκοφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Σήμερα, έπειτα από την λήψη πρότερης απόφασης, κλείνουν όλα τα κανάλια συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου ¶μυνας της Ρωσίας και των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων», δήλωσε ο Κονασένκοφ.

«Αυτό αφορά και την λεγόμενη γραμμή επικοινωνίας που άνοιξε για την αποφυγή αεροπορικών ατυχημάτων κατά τη διάρκεια της καταστροφής των υποδομών τρομοκρατών στη Συρία», διευκρίνισε.

Παράλληλα, ο υπουργός Οικονομίας της Ρωσίας Αλεξέι Ουλουκάγεφ επιβεβαίωσε ότι εξετάζεται η επιβολή περιορισμών στις πολιτικές πτήσεις προς και από την Τουρκία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το υπουργείο θα προετοιμάσει τις προτάσεις του μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες και το υπουργείο Μεταφορών θα τις προωθήσει», δήλωσε ο Ουλουκάγεφ, έπειτα από σχετική ερώτηση.

Σύμφωνα με τον Ουλουκάγεφ, τα σχέδια όπως ο αγωγός αερίου TurkStream και η κατασκευή του πυρηνικού σταθμού Ακουγιού στην Τουρκία είναι ανάμεσα στα επενδυτικά προγράμματα που ενδεχομένως να παγώσουν ή να ακυρωθούν στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων που επιβληθούν ενάντια στην ¶γκυρα

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με δημοσίευση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του, το ρωσικό υπουργείο Γεωργίας θα προετοιμάσει προτάσεις περιορισμού του εφοδιασμού τροφίμων από την Τουρκία εντός των επόμενων δύο ημερών, σε συνέχεια της εντολής του πρωθυπουργού της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ που ζήτησε νωρίτερα σήμερα από την κυβέρνησή του να ετοιμάσει σειρά οικονομικών μέτρων σε αντίποινα για την «επιθετική ενέργεια» της Τουρκίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εξάλλου ο εκπρόσωπος του συριακού στρατού ταξίαρχος Αλί Μαϊχούμπ ανέφερε πως η κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού Su-24 από τουρκικό καταδιωκτικό F-16 αποτελεί αδιαμφισβήτητη απόδειξη της υποστήριξης που παρέχει η Τουρκία στις «τρομοκρατικές» οργανώσεις στην Συρία.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Σήμερα

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Σήμερα

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Σήμερα

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Σήμερα

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Σήμερα

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Σήμερα

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Σήμερα

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.