.
E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ζώδια: Πώς θα περάσεις Παρασκευή και Σαββατοκύριακο

Προβλέψεις για το τριήμερο που ξεκινά

Ζώδια: Πώς θα περάσεις Παρασκευή και Σαββατοκύριακο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 27/11/2015 | 14:17

Κριός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα έχεις καλύτερη επαφή και επικοινωνία, κυρίως στις εξόδους σου, και θα κάνεις νέες γνωριμίες, που τις έχεις ανάγκη για να μην βαριέσαι από τα ίδια και τα ίδια. Από το Σάββατο και μετά, οι έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις θα σε βγάλουν για λίγο έξω από τα γνωστά σου λημέρια, όμως χρειάζεσαι αυτού του είδους την ενεργοποίηση. Θα δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα στις ανάγκες των δικών σου ανθρώπων. Η επαφή με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω θα είναι ιδιαίτερη, αλλά και δύσκολη. Οι αναμνήσεις από οικογενειακές στιγμές θα είναι έντονες και ίσως σε κάνουν να φτιάξεις ακόμα και το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ταύρος

Αντιμετωπίζεις πλέον πιο ανοικτά τη διαφορετικότητα που υπάρχει αυτήν τη στιγμή γύρω σου και παρόλο που ζορίζεσαι να καταλάβεις όλα τα αντίθετα και τα περίεργα, τελικά δεν χάνεις τη διάθεσή σου. Από το Σάββατο και μετά, θα έχεις καταιγισμό ιδεών και σκέψεων, και θα σου αρέσει, ενώ μπορεί να κάνεις τα σχέδιά σου για ένα ταξίδι. Η σχέση με έναν Καρκίνο είναι πολύ ήρεμη και σου δίνει την αίσθηση της προστασίας. Αντίθετα, με έναν Κριό, Ζυγό ή Τοξότη βιώνεις μια εξτρίμ κατάσταση, αλλά ταυτόχρονα παίρνεις δύναμη και είσαι επί των επάλξεων. Η γυμναστική και ο χορός μπορεί να σε συγκινήσουν ιδιαίτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι

Μετά από το πλήθος πληροφοριών, καθώς και επαφών οι οποίες σου δημιούργησαν έναν μικρό εκνευρισμό και πίεση για να πάρεις αποφάσεις, τελικά ηρεμείς και στρέφεσαι στο να διεκδικήσεις οτιδήποτε σου ανήκει. Η διάθεση για να ισορροπήσεις από σπατάλες προηγούμενων ημερών να σε κάνει να κρατάς πολύ σφικτά το πορτοφόλι σου και να ψωνίζεις οικονομικά. Έχεις ανάγκη την προστασία, γι' αυτό θα κάνεις την ανατροπή και θα είσαι πολύ έντονα συναισθηματικός/ή. Επειδή πάντα κάτι κρύβεις, πιθανόν να το αποκαλύψεις με την πίεση ενός πολύ καλού φίλου.

Καρκίνος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχεις κάνει την υπέρβαση και, τουλάχιστον για σήμερα, θα είσαι συνέχεια με κόσμο και άτομα με τα οποία θα ανταλλάσσεις απόψεις ή θα συζητάς περί ανέμων και υδάτων. Από το Σάββατο, θα αναζητήσεις περισσότερο την προσωπική σου ηρεμία, αλλά και την εξασφάλιση. Η διάθεση να μοιραστείς με άλλα άτομα τα συναισθήματά σου θα σου δώσει πιο ειλικρινή επικοινωνία. Αυτό που ζητάς τη συγκεκριμένη περίοδο είναι ελευθερία και δράση, για να μπορέσεις να αλλάξεις τα κακώς κείμενα στη ζωή σου. Το να είσαι αισιόδοξος/η και να αναζητάς εναλλακτικές λύσεις θα είναι το κλειδί που χρειάζεσαι για να έχεις καλύτερες προσβάσεις παντού.

Λέων

Θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα, αλλά τελικά δεν είναι και τόσο εύκολο να τα ολοκληρώσεις όλα γι' αυτό, την Παρασκευή θα κάνεις ό,τι προλαβαίνεις. Το Σάββατο θα απομονωθείς, με στόχο να ξεκουραστείς και να μαζέψεις τις δυνάμεις σου. Μια μικρή μελαγχολία που πιθανόν να νιώσεις επειδή δεν θα είναι κοντά σου ένα άτομο αγαπημένο, ίσως σε κάνει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για κάποια πράγματα που ειπώθηκαν με ένα Σκορπιό ή Αιγόκερω. Υποθέσεις της οικογένειάς σου πιθανόν να σε απασχολήσουν και να βουτήξεις στα βαθιά για να βοηθήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρθένος

Θα είσαι πολύ εξωστρεφής μέσα στη δουλειά σου και θα ανακατευτείς με πολλά άτομα, ενώ είναι πιθανό να μεταφέρεις πολλές πληροφορίες από ένα πρόσωπο σε ένα άλλο. Μην κάνεις παράπονα για έναν φίλο ή μια φίλη Δίδυμο ότι δεν σε καταλαβαίνει, γιατί κι εσύ κάπου, χωρίς να το έχεις αντιληφθεί, μπορεί να έχεις πει μια κουβέντα παραπάνω. Η σχέση σου με την οικογένεια είναι πολύ σημαντική και θα φροντίσεις για τις ανάγκες και τις δικές σου και των άλλων, και κυρίως των φίλων που έχεις πολύ κοντά σου. Επειδή φοβάσαι τις ανατροπές, καλύτερα να συζητάς ακόμα και για το πιο μικρό πράγμα που σε απασχολεί, παρά να το γυροφέρνεις στο μυαλό σου και να κάνεις σενάρια.

Ζυγός

Η Αφροδίτη είναι ακόμα στο ζώδιό σου και σου δίνει μαζί με τον ¶ρη τα εργαλεία για να κινηθείς με άνεση μέσα σε οποιονδήποτε χώρο εργάζεσαι, ζεις και επικοινωνείς. Το καλό είναι ότι, χωρίς καν να το καταλάβουν οι άλλοι, θα αλλάξεις τα κακώς κείμενα. Επειδή θα έχεις εκείνη την αρμονική ευελιξία, αλλά και την κατανόηση των καταστάσεων γύρω σου, να περιμένεις μια καλή συμφωνία, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Το Σάββατο θα είναι μια ημέρα που θα την αφιερώσεις περισσότερο στις συναισθηματικές σου ανάγκες και στην οικογένεια, γιατί μερικές φορές νιώθεις τύψεις που δεν είσαι πολύ κοντά στα δικά σου άτομα. Έχεις κέφι και διάθεση να δημιουργήσεις και αυτό θα κάνει πολύ καλό σε σένα και στους γύρω σου.

Σκορπιός

Αλλάζεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και ενεργείς, με περισσότερη πρωτοβουλία, αλλά και ελευθερία κινήσεων. Το να συζητάς και να επικοινωνείς με πολλά άτομα, μάλλον δεν είναι το καλύτερό σου, αλλά τουλάχιστον θα βγεις έξω από τα στεγανά σου. Θα κάνεις γνωριμίες που τις χρειάζεσαι για τη δουλειά σου και θα έχεις την αναγκαία πληροφόρηση για να προχωρήσεις. Ένας Δίδυμος, είτε είναι φίλος, είτε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πάρα πολύ, είναι σημαντικός και τώρα το καταλαβαίνεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αλλά δεν ξέρεις αν μπορείς να στηριχτείς πάνω του, γιατί ο τρόπος που κινείται σου δημιουργεί ανασφάλεια. Αν είναι φίλος/η, πάρε την πληροφορία που έχει να σου δώσει και επεξεργάσου την. Το Σάββατο θα θέλεις να προστατέψεις τον εαυτό σου και οποιονδήποτε είναι πολύ κοντά σου, με ένα τρόπο πολύ κτητικό, αλλά κι αληθινό. Μην επιτρέψεις σε παρελθοντικά, δυσάρεστα συναισθήματα να σου κάνουν τη ζωή δύσκολη. Απόλαυσε την ξεκούρασή σου με λίγα και καλά πρόσωπα, που δεν σου δημιουργούν στρες και ανασφάλεια.

Τοξότης

Υπάρχουν αρκετές εξελίξεις και βλέπεις ότι η ζωή σου διαφοροποιείται, και μαζί με αυτήν... αναγκαστικά και εσύ. Οι αλλαγές είναι πολύ έντονες και από τη μια φοβάσαι να αφήσεις τα παλιά λημέρια και να πας στα καινούργια, αλλά από την άλλη αδημονείς να τα γνωρίσεις. Το ότι θα επιλέγεις πού θα μιλήσεις και με ποιον/α θα σχετιστείς δεν είναι κακό, γιατί βάζεις επιτέλους ένα στοπ στο χάος γνωριμιών και επαφών που πιθανόν δεν είχαν νόημα. Το ότι θα έχεις τις κλειστές σου δεν σημαίνει ότι δεν θα δράσεις. Αντίθετα, θα ασχοληθείς πχ με το σπίτι, με τα ζωάκια σου ή με πράγματα που σου φέρνουν νοσταλγικές αναμνήσεις και η ευαισθησία σου θα εκτιναχθεί στα ύψη. Καλύτερα πάντως να έχεις ένα μέτρο σε ό,τι κάνεις.

Αιγόκερως

Σήμερα πιθανόν να κουραστείς από τις πολλές επαφές και συζητήσεις, που σου φαίνονται κατά βάθος ανούσιες και άχρηστες. Ίσως αν απομονώσεις κάποιες πληροφορίες που δεν τις χρειάζεσαι να νιώσεις καλύτερα. Μπορεί να προτιμάς να ακούς, παρά να μιλάς με τους άλλους. Όπως βλέπεις, τίποτα δεν είναι σταθερό και όλα αλλάζουν, και εσύ πρέπει να διαμορφώνεσαι συνέχεια και να έχεις εξέλιξη. Το ότι θα βρεθείς κοντά με άτομα που δεν προλάβαινες να συναντηθείς συχνά, θα σου κάνει καλό, γιατί θα εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου. Πάντως η οικογένειά σου, χωρίς να το καταλαβαίνεις, αυτές τις ημέρες σε επηρεάζει στη διαμόρφωση εικόνας για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Καλό είναι να βγάλεις τα συμπεράσματά σου και να μην παρασυρθείς από συναισθήματα που δεν είναι δικά σου.

Υδροχόος

Υπάρχει μια αλλαγή στις υποθέσεις σου που σου επιτρέπει να αναπνέεις πιο ελεύθερα, κι έτσι αλλάζει κι ο τρόπος που σχετίζεσαι. Αλλά δεν σημαίνει ότι σταματάς να νιώθεις ότι κάποιοι βάζουν ένα μεγάλο εμπόδιο στην εξέλιξή σου και δεν σε αφήνουν ήσυχο/η να κάνεις ό,τι θέλεις. Το Σαββατοκύριακο θα θυμηθείς έντονα έναν Καρκίνο ή Σκορπιό, και ενώ είχες πάρει αποφάσεις να απομακρυνθείς, τώρα μπορεί να παρασυρθείς από τα συναισθήματα της στιγμής και να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις μαζί του. Η σχέση με φίλους θα είναι πολύ στενή και θα μοιραστείς ακόμα και κάποιες εμπειρίες που είχες αποφασίσει να τις κρατήσεις μόνο για σένα.

Ιχθύες

Δοκιμάζονται οι αντοχές σου, αλλά και η διάθεση για γνώση, που μεν πολλές φορές αναζητάς, όμως άλλες τόσες κουράζεσαι και δεν έχεις αντοχές να την πάρεις. Θα έχεις μια κόπωση από την ποικιλία των υποθέσεων και των επαφών της Παρασκευής και με τον τρόπο σου θα αποσυρθείς για να απολαύσεις την ηρεμία και τη χαλαρότητα στο σπίτι σου ή τον χώρο που θα επισκεφτείς. Το ότι θέλεις να φροντίζεις και να είσαι κοντά με τα άτομα που αγαπάς είναι δεδομένο, γιατί παίρνεις ενέργεια και δεν νιώθεις μοναξιά. Η επιρροή του περιβάλλοντος παίζει σημαντικό ρόλο για σένα, γι' αυτό φρόντισε να μην μπλέξεις με άτομα που σε ρίχνουν συναισθηματικά ή σε οδηγούν σε πράξεις που τελικά δεν είναι προϊόν δικής σου απόφασης.

Μπέλα Κυδωνάκη / astrology.gr

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δες πώς είναι σήμερα η πρωταγωνίστρια της σειράς Floricienta

Πριν 8 ώρες

Είναι 40 ετών κι έχει ένα παιδί

Έχουν 30 χρόνια διαφορά, όμως του ένωσε το ... πένθος

Πριν 8 ώρες

Οι δυο celebrities που έζησαν μια σύντομη ιστορία αγάπης, παρά τις έντονες διαφορές τους

Μοντέλο του OnlyFans άφησε το εσώρουχό της σε μαγαζί αλλά τελικά αυτό δεν πήγε καθόλου καλά

Πριν 8 ώρες

Όταν είδε την αστυνομία στο κατώφλι της σκέφτηκε «Ω, Θεέ μου, κάποιος πέθανε»

Γιώργος Λιάγκας: «Έβαλε ο Νίκος Κοκλώνης τους γλείφτες να βρίζουν τον Βαγγέλη Περρή»

Χτες

«Δεν πιστεύω ότι τους δίνει εντολή, πιστεύω ότι το κάνουν από μόνοι τους ..», αναφέρει χαρακτηριστικά

Αγγελος Λάτσιος: Η εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα του

Χτες

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο γιος της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram

Aenaon: Βραβεύτηκε στην κατηγορία «Νέα Ελληνικά Brands» στα Prix de Beaute awards

Χτες

Tο premium ελληνικό skincare brand διακρίθηκε για το καινοτόμο σύστημα «Αdvanced Active Delivery System»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το μυστικό που «πρόδωσε» το Spotify της για τη σχέση της με τον Γρήγορη Μόργκαν

Χτες

Η κίνηση που αποδεικνύει την τρυφερή σχέση και οι ωραιότερες κοινές φωτογραφίες τους

Μάρα Ζαχαρέα: Το πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο εντυπωσιακό σαλόνι της

Χτες

Το δέντρο είναι τόσο ψηλό που η Μάρα Ζαχαρέα έβαλε... σκάλα προκειμένου να βάλει τα στολίδια και την κορυφή του δέντρου

par: 24
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.