Καλεσμένος σε γάμο μάλωσε με την κοπέλα του και κατέστρεψε τη δεξίωση
Ο τεράστιος εκνευρισμός ενός καλεσμένου τον οδήγησε σε καταστροφές

Μπορεί ο 26χρονος Alex Rees, από τη Βρετανία, να είχε προειδοποιήσει την κοπέλα του πως δεν ήθελε να πάνε στον γάμο στον οποίο είχαν προσκαλέσει μόνο εκείνη, αλλά η ίδια δεν περίμενε σε καμία περίπτωση όσα ακολούθησαν.
Ο φίλος της, που τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης 16 μηνών, ήταν αρκετά νευρικός πριν την τελετή και της είπε πως δεν γνώριζε κανέναν και δεν ήθελε να πάει στην τελετή, όπως ανέφερε στον δικαστή.
Οι καλεσμένοι του γάμου έμεναν σε ένα ξενοδοχείο και την ημέρα του μυστηρίου ο Rees κατέβηκε για πρωινό με τους υπόλοιπους, ωστόσο, όπως είπαν μάρτυρες, ήταν πολύ νευρικός και φαινόταν σαν να βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών. Τη νύχτα του γάμου όμως έφτασε το αποκορύφωμα, μιας και ο 26χρονος έσπρωξε την κοπέλα του –η οποία ήταν παράνυμφος– στον δρόμο και έπειτα την έσυρε σε κοντινό δάσος της περιοχής, πριν προκαλέσει διάφορες ζημιές στο ξενοδοχείο.
Η ιστορία δεν σταματά εδώ, καθώς έσπασε 5 αυτοκίνητα, άλειψε με περιττώματα τους τοίχους και έσπασε λάμπες και γλάστρες κατά τη διάρκεια του γάμου! Φυσικά, ο οξύθυμος καλεσμένος ζήτησε... συγγνώμη μετά το επεισόδιο από την κοπέλα του, το ζευγάρι και τους καλεσμένους για όσα έκανε, ενώ ο δικαστής τού επέβαλε 16 μήνες κράτησης, καθώς όπως ενημερώθηκε, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Rees προκαλούσε παρόμοιες ζημιές.
Όπως ανέφερε ο δικαστής την ώρα που του επέβαλε την ποινή, εκείνο το βράδυ, αφού μάλωσε με την κοπέλα του, αντί να ηρεμήσει, εκείνος ήπιε υπερβολικά, επιτέθηκε σε εκείνη, έσπασε πράγματα του ξενοδοχείου και αυτοκίνητα. Οι συνέπειες όλων αυτών όμως δεν ήταν μόνο υλικές, καθώς αυτές μπορούν να επισκευαστούν, το θέμα είναι ότι το ζευγάρι που παντρεύτηκε δεν έχει κανέναν τρόπο να διορθώσει την ημέρα του γάμου.
Προφανώς και η δικαιολογία του νεαρού, ότι δεν ήθελε να πάει στον γάμο επειδή δεν γνώριζε κανέναν και γι' αυτό έκανε ό,τι έκανε, δεν μπόρεσε να πείσει κανέναν, ούτε ελάφρυνε την ποινή που έλαβε.