E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο Αληθινός Αϊ‑Βασίλης, αποκλειστικά στο Santa Claus Kingdom

Γνωρίστε τον από κοντά!

Ο Αληθινός Αϊ‑Βασίλης, αποκλειστικά στο Santa Claus Kingdom
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 5/12/2015 | 00:03

Γνωρίστε τον αληθινό ¶ι-Βασίλη από το Ροβανιέμι της Φινλανδίας! Ήρθε στ' αλήθεια! Από Σάββατο 5/12 και για λίγες μόνο ημέρες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Santa Claus Kingdom φέρνει ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ στην Ελλάδα τον αληθινό ¶ι-Βασίλη που καταφθάνει αυτοπροσώπως, από το Ροβανιέμι της Φινλανδίας! Αυτήν τη φορά ήρθε μαζί με το Ξωτικό – βοηθό του, τo Τόντουτ.

Ο ¶ι-Βασίλης θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του Πάρκου το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου και θα βρίσκεται στο Πάρκο για λίγες μόνο ημέρες!

Ο αληθινός ¶ι-Βασίλης, με τα λευκά γένια και την πανέμορφη φορεσιά του, αφήνει για λίγο τις προετοιμασίες στο χωριό του, τους αγαπημένους του ταράνδους και το εργαστήριό του και έρχεται στο Santa Claus Kingdom για να συναντήσει τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, στην Αθήναι!

Θα μας δώσει την αγάπη του και θα μας μεταδώσει λίγη από τη μαγεία του και την καλή θέληση του πνεύματος των Χριστουγέννων! Ο ¶γιος Βασίλης θα φωτογραφίζεται με τα παιδάκια, θα υπογράφει αυτόγραφα και θα μας αποκαλύψει όλα τα μυστικά του!

Ο ¶γιος Βασίλης κατά την παραμονή του στην Ελλάδα θα επισκεφτεί και παιδάκια που δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν κοντά του στο Πάρκο. Έτσι την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου θα επισκεφθεί την Ογκολογική Μονάδα Παίδων του Συλλόγου Ελπίδα "ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ-ΕΛΠΙΔΑ" για να συναντήσει τους μικρούς του φίλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η επίσκεψη του ¶ι-Βασίλη στην Ελλάδα τελεί Υπό την Αιγίδα της Φινλανδικής Πρεσβείας. Ελάτε στο Santa Claus Kingdom και συναντήστε τον αληθινό ¶ι-Βασίλη! Ο ¶ι-Βασίλης φέτος φέρνει από τη μακρινή πατρίδα του ένα ξεχωριστό δώρο, αποκλειστικά για τους φίλους του στο Santa Claus Kingdom! Tον ένα και μοναδικό, τον παγοκολλητό του, τον Frodi!

Ο Frodi είναι ο χιονάνθρωπος που δεν λιώνει ποτέ! Είναι αστείος, θαρραλέος, παιχνιδιάρης και αγαπάει όσο τίποτε άλλο τα παιδιά. Θα βρίσκεται στο Santa Claus Kingdom όλες τις ημέρες –μέχρι τις 7 Ιανουαρίου– για να παίζει και να φωτογραφίζεται με τα παιδιά! Froooooodi...στε να τον γνωρίσετε!

Ο μοναδικός Frodi είναι η επίσημη μασκότ του πάρκου και θα γίνει η πιο αγαπημένη φιγούρα των Χριστουγέννων!
Ο παγοκολλητός των παιδιών!

Το Santa Claus Kingdom ανοίγει στις 5 Δεκεμβρίου και έως τις 7 Ιανουαρίου μας μεταφέρει όλους, μικρούς και μεγάλους στο πιο παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Βασίλειο! Σε έναν απέραντο κόσμο παιχνιδιού, χαράς και δημιουργίας που θα σκορπίσει σε όλους μας, για τέταρτη χρονιά, τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Σε έναν τεράστιο εσωτερικό χώρο, 13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες και συνεχή λειτουργία 12 ωρών καθημερινά, συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη, παραμυθένια ατμόσφαιρα με πολλά πολλά παιχνίδια –πάνω από 40– αλλά και δημιουργικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, αθλητικές επιδείξεις, μαγικά κόλπα, face painting...

Με 1 εισιτήριο για ΟΛΑ τα παιχνίδια τα παιδιά θα ξετρελαθούν από τη χαρά τους, ενώ οι γονείς θα ελέγξουν το κόστος, που δεν θα ξεφύγει από το budget τους.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Πεντάμορφη και το Τέρας ‑ Κλασικό Μπαλέτο

Πριν 11 ώρες

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ - ΘΕΑΤΡΟΝ ΑΙΘ. ΑΝΤΙΓΟΝΗαπό 17/05 έως 19/0515

#JobDay Αφετηρία – Δήμος Παπάγου‑Χολαργού

Χτες

από το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

In‑Edit Countdown

Πριν 3 μέρες

ΣΙΝΕΜΑ ΒΑΚΟΥΡΑαπό 17/04 έως 27/046

The Meet Market #EasterEdition στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 27/04 έως 28/04

#JobDay Δήμων Ωραιοκάστρου ‑ Δέλτα

Πριν 1 εβδομάδα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ17/04

«ΜΠΙΖΖΖ…!» στο Θέατρο Επί Κολωνώ

Πριν 2 εβδομάδες

ΕΠΙ ΚΟΛΩΝΩαπό 10/05 έως 01/069

Hip Hop International Greece 2024

Πριν 4 εβδομάδες

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΡΟ Ι. ΒΕΛΛΙΔΗΣ30/03

EDEN Festival

Πριν 4 εβδομάδες

ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝαπό 30/03 έως 31/0319

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.