E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ασθένεια που κατατρώει τη σάρκα εξαπλώνεται στη Συρία εξαιτίας των τζιχαντιστών

Πετούν τα πτώματα των θυμάτων των εκτελέσεων στους δρόμους

Ασθένεια που κατατρώει τη σάρκα εξαπλώνεται στη Συρία εξαιτίας των τζιχαντιστών
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 4/12/2015 | 15:04

Ένας θανατηφόρος ιός εξαπλώνεται με μεγάλη ταχύτητα στη Συρία, με ευθύνη των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους. Είναι ο ιός της λεϊσμανίασης, που τρώει τη σάρκα των ασθενών και οδηγεί στον θάνατο, αν δεν χορηγηθεί θεραπεία στον ασθενή. Η λεϊσμανίαση είναι λοιμώδης ασθένεια που οφείλεται σε πρωτόζωα παράσιτα και μεταδίδεται από τις μύγες και τις σκνίπες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κουρδική Ερυθρά Ημισέληνος, ανθρωπιστική μη κερδοφόρα οργάνωση, καταγγέλλει ότι το Ισλαμικό Κράτος ευθύνεται για την μεγάλη εξάπλωση της θανατηφόρας ασθένειας στη Συρία, αφού οι τζιχαντιστές εκτελούν αθώους ανθρώπους και μετά πετούν στους δρόμους τα πτώματά τους, τα οποία παραμένουν εγκατελειμμένα και σε κατάσταση προχωρημένης σήψης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι ακτιβιστές της οργάνωσης καταγγέλλουν, ότι μόνο τους τελευταίους δώδεκα μήνες στη Συρία έχουν αναφερθεί περισσότερα από 500 κρούσματα της νόσου, ενώ ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας καταγγέλλει ότι στη χώρα, λόγω του εμφυλίου πολέμου, το σύστημα υγείας υπολειτουργεί, αφού το 58% των δημόσιων νοσοκομείων έχει καταστραφεί, είτε εν μέρει, είτε ολοσχερώς.

Το State Department κατηγόρησε το Ισλαμικό Κράτος για την εξάπλωση της θανατηφόρας ασθένειας με ανάρτηση στο Twitter, όπου εικονίζεται ένα αγόρι από τη Συρία που πάσχει από λεϊσμανίαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Dilqash Isa, ακτιβιστής και επικεφαλής στην Κουρδική Ερυθρά Ημισέληνο, δηλώνει: «Ως αποτέλεσμα των αποτρόπαιων πράξεων του Ισλαμικού Κράτους, στις οποίες περιλαμβάνονται και οι δολοφονίες αθώων ανθρώπων και το πέταμα των πτωμάτων τους στους δρόμους, είναι η ταχεία εξάπλωση της ασθένειας της λεϊσμανίασης».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ο Γουίτκοφ χρειάζεται ψυχίατρο» ‑ Αντιδρούν οι Ευρωπαίοι με το σχέδιο για την Ουκρανία

Σήμερα

Το αμερικανικό 28-σημείο σχέδιο περιλαμβάνει χρήση των παγωμένων ρωσικών assets με κέρδος 50% για τις ΗΠΑ

Πέθανε η θρυλική Ιταλίδα τραγουδίστρια Ορνέλα Βανόνι

Σήμερα

Από τις γνωστότερες προσωπικότητες της ιταλικής μουσικής, ήταν επίσης ηθοποιός και τηλεοπτική παρουσιάστρια

Σε επαγρύπνηση τα συστήματα υγείας για την πρόωρη άνοδο της γρίπης

Σήμερα

Νέο στέλεχος Κ και η σημασία του εμβολιασμού

Στέφανος Τσιτσιπάς: Φέρεται να πλήρωσε το πρόστιμο και να παρέδωσε το δίπλωμα αυτοκινήτου

Χτες

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ενημέρωσε ποτέ τις αρχές για το ποιος οδηγούσε το βράδυ της Τετάρτης στην Αττική Οδό

«Ανεβαίνει» κι άλλο το σουβλάκι: Φτάνει και ξεπερνάει τα 5 ευρώ το τυλιχτό

Χτες

Το σουβλάκι το 2015 κόστιζε, μόλις, 2 ευρώ και 20 λεπτά

Θεσσαλονίκη: Στην Ιταλία μεταφέρεται σήμερα το ζευγάρι που δηλητηριάστηκε από μανιτάρια

Χτες

Το ζευγάρι νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ με οξεία ηπατική ανεπάρκεια έπειτα από κατανάλωση μανιταριών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.