.
E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η τελευταία Νέα Σελήνη του χρόνου αύριο στον Τοξότη

Γιαα ποιούς θα φέρει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα;

Η τελευταία Νέα Σελήνη του χρόνου αύριο στον Τοξότη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 10/12/2015 | 16:10

Η τελευταία Νέα Σελήνη του χρόνου πραγματοποιείται στις 11/12 στις 12.29 το μεσημέρι στην 20η μοίρα του Τοξότη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επηρεάζει περισσότερο Τοξότες γεννημένους από 8 έως 14 Δεκεμβρίου, Διδύμους γεννημένους από 6 έως 12 Ιουνίου, Ιχθύες γεννημένους από 6 έως 12 Μαρτίου και Παρθένους γεννημένους από 8 έως 14 Σεπτεμβρίου, δίνοντας ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα. Επίσης επηρεάζει όσους//ες έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο γύρω από την 20η μοίρα των ζωδίων αυτών.
Γενικά, πρόκειται για μια προτρεπτική Νέα Σελήνη που δύσκολα μπορούμε να ελέγξουμε την εκρηκτική ενέργεια της, καθώς το Ταυ – τετράγωνο ¶ρη – Ουρανού – Πλούτωνα δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια ψυχραιμίας και εγκράτειας, με τον ¶ρη και τον Ουρανό να κοντράρονται ανελέητα σε όψη ιδιομοιρίας.
Κάτι μπορεί να σκάσει σαν βόμβα σε προσωπικό και παγκόσμιο επίπεδο.
Θυμός και ακραίες συμπεριφορές εξάπτονται ακόμα περισσότερο, χωρίς πρόθεση μετάνοιας ή υποχώρησης στα νέα ξεκινήματα που οργανώνουμε στο μυαλό μας.
Παρηγορητικές οι αρμονικές όψεις της Νέας Σελήνης με ¶ρη και Ουρανό αλλά αμφίβολο το πόσο θα εξισορροπήσουν τις διαθέσεις μας. Ωστόσο, κάποιοι μπορεί να τα καταφέρουν μια χαρά.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η καθοριστική συμμετοχή του κυβερνήτη σου, ¶ρη, σε αυτή τη Νέα Σελήνη, σε κάνει να επιδιώκεις μια αλλαγή χωρίς την παραμικρή διάθεση να κάνεις πίσω ή να παζαρέψεις οτιδήποτε. Ειδικά αν πρόκειται για ένα ταξίδι, αλλαγή τόπου, νομική υπόθεση ή αρχή οποιασδήποτε πνευματικής ενασχόλησης, είσαι διατεθειμένος/η να παλέψεις με θεούς και δαίμονες, προκειμένου να πετύχεις αυτό που θέλεις. Πρόσεχε μην τινάξεις στον αέρα σχέσεις και συνεργασίες σου και σκέψου πως η αδιαλλαξία δεν εγγυάται ένα καλό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι σχέσεις με συνεργάτες στη δουλειά αλλά και το μοίρασμα του όγκου της, ώστε να μην εξουθενωθείς. Είσαι σε μεγάλη υπερδιέγερση και αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο και στην υγεία σου, ιδιαίτερα σε ψυχολογικό επίπεδο. Μια τολμηρή κίνηση για μια επένδυση, ένα δάνειο, μια αγορά ή για μια ρύθμιση οφειλών, μπορεί να αποδειχθεί λυτρωτική στην παρούσα φάση. Όμορφες επαφές με φίλους σε κάνουν να αισθάνεσαι πως έχεις γερά στηρίγματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι σχέσεις σου βρίσκονται σε πρώτο πλάνο με αυτή τη Νέα Σελήνη απέναντί σου, που σε ωθεί να πετάξεις μακριά κάθε τι που αντιλαμβάνεσαι πως δεν αντιπροσωπεύει τις επιθυμίες σου. Έχεις την ευχέρεια να επιλέξεις τι είναι αυτό που δεν θέλεις στην καθημερινότητά σου και να το εκφράσεις στους άλλους. Η συναισθηματική σου ζωή σε απασχολεί πάρα πολύ και αυτό που επιθυμείς διακαώς είναι να τη διαμορφώσεις έτσι όπως την ονειρεύεσαι. Παράλληλα οι δημιουργικές σου τάσεις πιάνουν ταβάνι γιΆ αυτό κινητοποιήσου όσο μπορείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χωρίζεσαι στα δύο, γενικά και ειδικά. Από τη μία έχεις την ευκαιρία να βιώσεις ξανά ρομαντικές και νοσταλγικές στιγμές που θα σε φέρουν κοντά στην ιδέα του έρωτα, από την άλλη είσαι προβληματισμένος/η με θέματα της καθημερινότητας και η εσωτερική σου ένταση είναι μεγάλη. Οικογενειακά θέματα ανακινούνται επίσης, αλλά το κυριότερο είναι η ψυχολογική σου ανισορροπία. Δεν αισθάνεσαι καλά πουθενά και πρέπει να κάνεις μια αποτελεσματική κίνηση προς οποιαδήποτε κατεύθυνση με μόνο ζητούμενο την αποφυγή της μετριότητας που νιώθεις να σε κυριεύει.

ΛΕΩΝ

Δεν θα υπολογίσεις τις συνέπειες μπροστά σε μια αλλαγή που έχει κατοχυρωθεί σαν αναγκαία και επείγουσα και κινητοποιείσαι άμεσα. Δεν θα διστάσεις να πάρεις ένα ρίσκο και να μπεις σε μια συναισθηματική περιπέτεια μέσα από την οποία θα μετρήσεις τις δυνάμεις σου αλλά και τις δυνάμεις των άλλων. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ανταγωνισμός, αλλά για σένα είναι η ιδανική ευκαιρία για να αποκαλύψεις τα τρωτά σημεία όλων. Προσοχή στην υπερεκτίμηση ή στην υποτίμηση των πάντων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βάζεις σε εφαρμογή τη λογική και εστιάζεσαι στη ζωή σου μέσα στο σπίτι σου. Αν έχεις συγκάτοικο που δεν τα πας καλά, μετά από αυτή τη Νέα Σελήνη μπορεί να μην τον έχεις πια. Αν σκέφτεσαι μια μετακόμιση, είναι ιδανικό διάστημα να τη δρομολογήσεις. Αν υπάρχουν θέματα στην οικογένεια επίσης είναι ιδανικό διάστημα να τα λύσεις. Διαμόρφωσε τις συνθήκες διαβίωσης που θέλεις εσύ και κάνε το σπίτι σου έναν χώρο ευτυχίας και ευεξίας. Κίνησε κάθε διαδικασία που το αφορά και μη διστάσεις να ξοδέψεις και ένα ποσό για μια αλλαγή του.

ΖΥΓΟΣ

Πολύς εκνευρισμός, θυμός και ένταση επικρατούν. Νιώθεις σαν αγρίμι σε κλουβί, ακόμα και αν οι άλλοι σου παραχωρούν αυτό που ζητάς. Αυτή η παραχώρηση όμως είναι το ευαίσθητο σημείο σου, διότι εσύ θέλεις να το κάνουν με την καρδιά τους. Δεν γίνεται όμως να ταυτίζονται πάντα οι ανάγκες σου και οι επιθυμίες σου με αυτές των άλλων, γιΆ αυτό προσπάθησε να χαλαρώσεις και μην εκρήγνυσαι άδικα. Η επικοινωνία σου με τους άλλους μοιάζει με εκσφενδόνιση βελών που δεν σταματά αν δεν βρει στόχο. Πάρε τα πράγματα στα χέρια σου και μην ζητάς πολλά από τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να σου φέρει αναπάντεχες εκπλήξεις, άτομα από τα παλιά, νέες ιδέες και οικονομική ενίσχυση. Η λάγνα διάθεσή σου δεν μαρτυρά καθόλου τις ηφαιστειακές σου ανησυχίες που βασίζονται στην πανίσχυρη διαίσθησή σου. Κάτι ετοιμάζεται, ίσως και ερήμην σου, που το νιώθεις αλλά μπορεί να μην το βλέπεις ακόμα. Εσύ οφείλεις να προετοιμάσεις το έδαφος και να κάνεις τα απαραίτητα ώστε να υποδεχτείς το καινούργιο. Προτάσεις, συνεργασίες, φιλίες και έρωτες βρίσκονται στο κατώφλι σου και δεν έχεις παρά να τα καλωσορίσεις με χαμόγελο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι πολλά αυτά που δεν σε ικανοποιούν και ακόμα περισσότερα αυτά που πρέπει να κάνεις για να βγάλεις μια άκρη. Σίγουρα σου δίνεται μια σημαντική ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο σε όλα τα επίπεδα. Επιπλέον, έχεις στριμωχτεί πολύ και καλείσαι να πάρεις αποφάσεις για την γενικότερη πορεία σου. Μην αμελήσεις να κάνεις στον εαυτό σου ένα δώρο, να επέμβεις στην εξωτερική σου εμφάνιση, να τροποποιήσεις τις συνήθειές σου και γενικότερα να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν, μέσα στο περιοριστικό κλίμα που επικρατεί γύρω σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βαθιά προβληματισμένο/η σε βρίσκει αυτή η Νέα Σελήνη κάνοντας συνεχώς απολογισμούς και κρατώντας τεφτέρια. Αυτό που σε διακρίνει είναι μια ανησυχία για το μέλλον αλλά θα πρέπει να σκεφτείς καλά πριν δράσεις. Ξεκαθάρισε με το παρελθόν και μην το αφήσεις να επικρατήσει στη νέα χρονιά που έρχεται. Βρες τρόπους να λύσεις θέματα που σε απασχολούν τώρα που είναι ιδανική στιγμή για σένα. Θέματα σπιτιού και οικογένειας, καθώς και επαγγελματικά χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς, ενώ μια φιλία ισχυροποιείται μέσα από μια ανεκτίμητη στάση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλα μπορεί να συμβούν σε αυτή τη Νέα Σελήνη αλλά και εσύ είσαι έτοιμος/η να τα προκαλέσεις, με ύφος επαναστάτη που έχει πάρει τη μεγάλη απόφαση. Βαρέθηκες, κουράστηκες, απελπίστηκες και εξάντλησες την υπομονή σου. Οι έρωτες σου φάγανε τα σωθικά, η καθημερινότητα σε καταβρόχθισε και η στασιμότητα σε απογοήτευσε. Παίρνεις αποφάσεις με όλη σου την καρδιά, ανατρεπτικές και χωρίς πισωγυρίσματα ή τουλάχιστον αυτή είναι η πρόθεσή σου. Προχώρα, αλλά να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου να μην αδικήσεις κανέναν και πάνω από όλους τον εαυτό σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Διχασμός επικρατεί και λαμβάνεις συνεχώς διφορούμενα μηνύματα, που δεν μπορείς να αποκωδικοποιήσεις εύκολα. Επαγγελματικά θέματα σε προβληματίζουν ιδιαίτερα, καθώς και οικονομικά, αλλά την ίδια στιγμή δραπετεύεις μέσα από μια σχισμή με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Κράτα αυτή την τάση για απόδραση ώστε να μην παγιδευτείς σε αδιέξοδα, αλλά να θυμάσαι πως δεν πρέπει να μείνεις στάσιμος/η. Δραστηριοποιήσου απέναντι σε οτιδήποτε χρειάζεται μια γενναία απόφαση και μην αρκεστείς σε εφήμερες αγκαλιές που σε αποπροσανατολίζουν από το δια ταύτα.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Maria Callas Museum

Πριν 5 εβδομάδες

MARIA CALLAS MUSEUMαπό 27/10 έως 29/023

To πάρκο της Επιστήμης

Πριν 42 εβδομάδες

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣαπό 18/02 έως 19/028

Μονοήμερη εκδρομή Μυκήνες ‑ Ναύπλιο

Πριν 45 εβδομάδες

METRO ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ05/03

Μονοήμερη εκδρομή στη Πάτρα για το Πατρινό Καρναβάλι

Πριν 48 εβδομάδες

METRO ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ26/02

Mονοήμερη εκδρομή Χελμός ‑ Καλάβρυτα

Πριν 51 εβδομάδες

METRO ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ29/01

Χριστουγεννιάτικα εκπαιδευτικά προγράμματα

Πριν 53 εβδομάδες

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣαπό 26/12 έως 08/01

Μονοήμερη εκδρομή στη Στενή Ευβοίας

Πριν 53 εβδομάδες

METRO ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ15/01

COMBO Brice Marden ‑ Μόνιμες εκθέσεις

Πριν 72 εβδομάδες

ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣαπό 20/05 έως 29/08

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στη Βάρκιζα

Πριν 72 εβδομάδες

CINE RIA ΘΕΡΙΝΟΣ27/07

Navarino Challenge 2022

Πριν 72 εβδομάδες

COSTA NAVARINO23/10

Χριστόφορος Ζαραλίκος ‑ Παραγγελιές

Πριν 72 εβδομάδες

OPEN AIR ΤΡΙΑΝΟΝ - OPEN AIR ΤΡΙΑΝΟΝαπό 20/07 έως 10/08

par: 27
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.