E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αδωνις: Τί θα γινόταν αν έκανα εγώ αυτά που έκανε ο Πολάκης;

«Εμένα έλεγαν ακραίο και φασίστα, αλλά...»

Αδωνις: Τί θα γινόταν αν έκανα εγώ αυτά που έκανε ο Πολάκης;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 11/12/2015 | 09:06

Εκτός της προγραμματισμένης... πορείας της βγήκε η συζήτηση με τον ¶δωνι Γεωργιάδη στο κεντρικό δελτίο του MEGA, καθώς ο βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος πρόεδρος έστρεψε την προσοχή στις επιθέσεις των κυβερνητικών στελεχών εναντίον εκπροσώπων του Τύπου, με αφορμή το επεισόδιο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, με δημοσιογράφο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ¶δωνις Γεωργιάδης κλήθηκε να σχολιάσει το συμβάν, ωστόσο ο ίδιος φάνηκε πως είχε σκοπό να αναφερθεί σχετικά, αφήνοντας αιχμές για την κριτική που δεχόταν κατά την περίοδο που εκείνος ήταν υπουργός. «Εμένα έλεγαν ακραίο και φασίστα, αλλά ουδέποτε έχω προβεί σε τέτοιες δηλώσεις και πράξεις» τόνισε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως «αν τα είχα κάνει αυτά εγώ, ως υπουργός Υγείας, ξέρετε τι θα γινόταν στην Ελλάδα;».

Νωρίτερα, εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού, υποστηρίζοντας πως ίσως πίσω από τις διαρροές για την αποχώρησή του από τις εκλογές της ΝΔ, να κρύβεται ο Αλέξης Τσίπρας. «Πίσω από τις διαρροές για την αποχώρησή μου από την κούρσα των εσωκομματικών εκλογών μπορεί να κρύβεται ακόμη και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Μπήκα στην κούρσα με πολύ μεγάλη χαρά και όπως βλέπετε είμαι ακόμη εδώ», ενώ έκανε λόγο για προβοκάτσια.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Σήμερα

Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Σήμερα

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Σήμερα

Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο

Έγινε η πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα: Το εντυπωσιακό έθιμο του τεχνητού σεισμού

Σήμερα

Αναπαριστούν με αυτόν τον τρόπο τον σεισμό που κατά τις Γραφές ακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.