Η ξαφνική έφοδος του Αδωνι ζωντανά στο «Αλ Τσαντίρι» και η αντίδραση του Λαζόπουλου
Στο θέατρο «Βέμπο»

Δημοσίευση 16/12/2015 | 00:09
Ένταση επικράτησε το βράδυ της Τρίτης μεταξύ ¶δωνι Γεωργιάδη και Λάκη Λαζόπουλου, όταν ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε να πάει έξω από το θέατρο «Βέμπο», όπου γυρίζεται η εκπομπή «Αλ Τσαντίρι».
Ο κ. Γεωργιάδης ήθελε να εκφράσει τα παράπονά του στον κ. Λαζόπουλο, καθώς υποστήριξε πως ο ηθοποιός τον εξύβρισε.
Έτσι, λίγο μετά τις 10 το βράδυ, ο ¶δωνις Γεωργιάδης, διαμαρτυρόμενος για κάποια σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου, έφτασε έξω από το θέατρο «Βέμπο» και μάλιστα ανέβασε Twitter και μια φωτογραφία, προκειμένου να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις κινήσεις του.
«Έμαθα ότι ο Λάκης πάλι με εξύβριζε, λέω να πάω μία βόλτα από το Θέατρο Βέμπο... τι λέτε;», έγραψε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο, έπειτα από την ανάρτηση της φωτογραφίας, υποστήριξε ότι ο κ. Λαζόπουλος δεν τον άφησε να μπει μέσα.
«Ο κ. Λαζόπουλος αρνείται να μου δώσει τον λόγο στην εκπομπή του. Εγώ δεν φοβάμαι τον Λάκη και θέλω μία ΝΔ που δεν θα τον φοβάται επίσης...», τιτίβισε ο κ. Γεωργιάδης.
Ωστόσο, ο Λάκης Λαζόπουλος πληροφορήθηκε ότι ο ¶δωνις Γεωργιάδης βρισκόταν έξω από το θέατρο και απάντησε στον κ. Γεωργιάδη κατά της διάρκειας της εκπομπής του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως μπορεί να τον δει και να μιλήσει μαζί του μετά το τέλος της εκπομπής, καθώς, όπως είπε, πρόκειται για τη δική του παράσταση.
Τα tweets του ¶δωνι Γεωργιάδη:
Ο Λάκης Λαζόπουλος απαντά στον ¶δωνι