E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Νέες αποκαλύψεις για το άγριο φονικό στον Καραβόμυλο

Το κλειδωμένο συρτάρι και τα λεφτά στα βιβλία

Νέες αποκαλύψεις για το άγριο φονικό στον Καραβόμυλο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/12/2015 | 11:32

Το πρωί της Παρασκευής θα απολογηθούν ενώπιον της ανακρίτριας Λαμίας η 31χρονη οικιακή βοηθός, ο σύντροφός της και ο φίλος του ζευγαριού, που κατηγορούνται ότι έσφαξαν τον ηλικιωμένο μέσα στο σπίτι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, αρχικά η 31χρονη οικιακή βοηθός, όταν έσπασε στην ανάκριση, τα πήρε όλα πάνω της και είπε ότι το κίνητρο δεν ήταν η ληστεία, αλλά άλλος λόγος, για τον οποίο μάλιστα μίλησε και στη δικηγόρο της, κ. Νάντια Γώγουλου.

Στη συνέχεια όμως, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όταν έμαθε ότι ομολόγησε και ο 42χρονος φίλος του ζευγαριού, παραδέχθηκε ότι το έκαναν και για να τον ληστέψουν. Μάλιστα, φέρεται να σχεδίαζαν καιρό το χτύπημα και η 31χρονη μίλησε για ένα συρτάρι που ήταν συνέχεια κλειδωμένο.

Πίστευε ότι στο συρτάρι ο παππούς έκρυβε πολλά χρήματα, που είχε σηκώσει από θυρίδα, και έτσι η 31χρονη πιθανότατα ενημέρωσε και τους άλλους, σχεδιάζοντας από κοινού τη ληστεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς έγινε το φονικό

Νωρίς το βράδυ της Κυριακής, η οικιακή βοηθός χτύπησε την πόρτα και ο 75χρονος, όταν άκουσε πως ήταν αυτή, πήρε την πατερίτσα, σηκώθηκε και της άνοιξε. Μόλις μπήκαν μέσα, χτύπησαν τον παππού και τον ακινητοποίησαν. Η γυναίκα τού έβαλε ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο και ο σύντροφός της τον μαχαίρωνε ξανά και ξανά.

Στη συνέχεια έσπασαν το κλειδωμένο συρτάρι και έκαναν το σπίτι άνω κάτω. Βρήκαν μόνο 3.500 ευρώ και όχι τα πολλά χρήματα που περίμεναν. Δεν βρήκαν ούτε τα 3.000 ευρώ που είχε κρυμμένα ο παππούς μέσα στα βιβλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μαχαίρι, τα γάντια και τα ρούχα με τα αίματα τα πέταξαν σε κάδο σκουπιδιών. Στο σπίτι της οικιακής βοηθού βρέθηκαν 1.400 ευρώ από τα 3.500 ευρώ που πήραν και μοιράστηκαν μεταξύ τους, ενώ βρέθηκαν και κοσμήματα που είχαν πάρει από το σπίτι του ηλικιωμένου.

Η δικηγόρος της οικιακής βοηθού, Νάντια Γώγουλου, κάνει λόγο για άλλο κίνητρο και άλλα στοιχεία που οδήγησαν στο στυγερό έγκλημα, για τα οποία όμως δεν θέλει αυτήν τη στιγμή να πει περισσότερα.

Το κίνητρο ήταν η ληστεία, λέει η αστυνομία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μεσημέρι στο Αστυνομικό Μέγαρο έγινε η επίσημη ανακοίνωση για το στυγερό έγκλημα στον Καραβόμυλο από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, κ. Ανδρέα Αποστολόπουλο, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, κ. Μιχαήλ Πάππο, και τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, κ. Γεώργιο Τσαμαδιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 31χρονη οικιακή βοηθός έχει κάνει με τον 42χρονο σύντροφό της δυο παιδιά, χωρίς να έχουν παντρευτεί: μια κορούλα, που είναι 3,5 ετών, και ένα αγοράκι, που είναι 2 ετών.

Η 31χρονη έχει ακόμη δυο παιδιά από προηγούμενο γάμο, ενώ ο 42χρονος έχει ακόμη 5 παιδιά, από προηγούμενους γάμους. Τέλος, ο τρίτος της παρέας, επίσης 42χρονος, ήταν εν δυνάμει κουμπάρος του ζευγαριού, αφού θα βάφτιζε το αγοράκι.

Ο κουμπάρος φέρεται να έχει ομολογήσει και να έχει περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια το σκηνικό του άγριου φονικού. Επίσης, έχει ομολογήσει η 31χρονη οικιακή βοηθός, η οποία όμως περιγράφει διαφορετικά τα γεγονότα, ενώ αρνείται πεισματικά να μιλήσει ο 42χρονος σύντροφός της.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι οι τρεις τους κατά την προανάκριση έπεσαν σε αντιφάσεις και τσακώθηκαν μεταξύ τους.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βίντεο: 45χρονος με τσεκούρι σπάει αυτοκίνητο και σπίτια, συνελήφθη στα Βριλήσσια

Σήμερα

Ο 45χρονος είναι γνώριμος των Αρχών αφού έχει απασχολήσει στο παρελθόν για κλοπές και ναρκωτικά

Ρόδος: Εννέα μήνες φυλάκιση με αναστολή σε Δανή τουρίστρια που κατέβασε την ελληνική σημαία

Σήμερα

Ένοχη κρίθηκε σήμερα το μεσημέρι από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου η 28χρονη αλλοδαπή από τη Δανία

Η Χαμάς ανακοίνωσε τα ονόματα τεσσάρων ομήρων των οποίων τα πτώματα θα παραδοθούν σήμερα

Σήμερα

Έντονη διαμαρτυρία των οικογενειών των θυμάτων και των ομήρων

Σοκ στα Χανιά: 15χρονη βρέθηκε αιμόφυρτη και μεθυσμένη σε πάρκο ‑ Συνελήφθη η μητέρα της

Σήμερα

Σύμφωνα με πληροφορίες, την 15χρονη εντόπισε ξαπλωμένη ένας περαστικός, λίγο μετά τη 1:30 το βράδυ, ο οποίος κάλεσε απευθείας την αστυνομία.

Απελευθερώθηκε και ο Εβιατάρ Ντέιβιντ, ο όμηρος που αναγκάστηκε να σκάψει τον τάφο του

Σήμερα

Στο βίντεο φαινόταν να σκάβει και να λέει στην κάμερα πως πεινάει

Λαμία: Καθηγήτρια κατέρρευσε μπροστά στους συναδέλφους της και κατέληξε λίγο αργότερα

Σήμερα

Η άτυχη γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της μπροστά στα μάτια των συναδέλφων της

Ξεμπλοκάρει η οικοδομή: Πράσινο φως από το ΣτΕ για το Προεδρικό Διάταγμα που ρυθμίζει το ΝΟΚ

Σήμερα

Κρίθηκε συνταγματικό και νόμιμο το Περιβαλλοντικό Ισοδύναμο Αναβάθμισης των πόλεων

Live η ιστορική ομιλία του Τραμπ στην Κνεσέτ

Σήμερα

«Ο κόσμος χρειάζεται περισσότερους Τραμπ» είπε ο πρόεδρος της Κνεσέτ

Αποτάχθηκαν ο αστυνομικός της Βουλής και η σύζυγός του που κατηγορούνται για κακoπoίηση των παιδιών τους

Σήμερα

Ο αστυνομικός της Βουλής, που είναι προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης και η αστυνομικός σύζυγος του απουσίαζαν από τη συνεδρίαση του πειθαρχικού συμβουλίου της ΕΛ.ΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 16
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.