E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μπουτάρης: Δεν δημιουργεί προβλήματα στο παιδί η υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

«Είναι υποχρέωσή μας να αναγνωρίσουμε μια πραγματικότητα»

Μπουτάρης: Δεν δημιουργεί προβλήματα στο παιδί η υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 18/12/2015 | 11:35

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα ψήφιζε στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, εφόσον συμμετείχε στη διαδικασία, δήλωσε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ενώ επιτέθηκε ξανά στον καστανά από τη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θα ψήφιζα Μητσοτάκη. Είναι ο πιο σοβαρός, έχει πολιτικό λόγο, αν και κουβαλάει ένα όνομα που είναι δύσκολο. Είναι ένας άνθρωπος που έχει δουλέψει», σημείωσε ο ίδιος.

Όσον αφορά το κλίμα στην αξιωματική αντιπολίτευση, μετά και τις χθεσινές δηλώσεις και συνεντεύξεις στενών συνεργατών του Κώστα Καραμανλή με αναφορές στον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Μπουτάρης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Με έχει ενοχλήσει το γεγονός ότι ο Καραμανλής δουλεύει στο παρασκήνιο, αν δουλεύει. Ήσουν πρωθυπουργός, πρόεδρος της ΝΔ. Έφυγες. Ή όταν φεύγεις κλείνεις το στόμα και δεν μιλάς, όμως χρησιμοποιούν τη σχέση που έχουν μαζί του διάφοροι. Είναι διάχυτη η αίσθηση ότι ο Καραμανλής κινεί τα νήματα. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά».

Αποθέωση του παρανόμου ο καστανάς

Αναφερθείς στον καστανά που συνελήφθη με επεισοδιακό τρόπο πριν από μια εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη επειδή δεν είχε άδεια, ο Γιάννης Μπουτάρης δήλωσε: «Ο συγκεκριμένος καστανάς είναι η αποθέωση του παρανόμου», ενώ αποσαφήνισε ότι τις άδειες εμπορίου τις εκδίδει ο Δήμος, όμως τις άδειες πλανόδιου εμπορίου η Περιφέρεια, κάτι που χαρακτήρισε τεράστιο λάθος. Σημείωσε επιπλέον, ότι το στάσιμο μικρεμπόριο πρέπει να είναι δηλωμένο στο ΤΕΒΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης μίλησε για το σύμφωνο συμβίωσης ως μια πραγματικότητα την οποία οι ευρωπαϊκές χώρες κοίταξαν στα μάτια και αντιμετώπισαν. «Είναι υποχρέωσή μας να αναγνωρίσουμε μια πραγματικότητα. Τακτοποιεί κάποιες καταστάσεις περιουσιακές κλπ. Ο πολιτικός γάμος, η υιοθεσία είναι άλλες πραγματικότητες, πρέπει κι αυτές να τακτοποιηθούν», σημείωσε.

Ακόμη, ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι δεν απορρίπτει την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. «Υπάρχουν και ειδικοί που λένε ότι δεν δημιουργεί προβλήματα στο παιδί», επισήμανε, ενώ υπογράμμισε: «Ο πολιτικοί γάμοι πλέον είναι πιο πολλοί από τους θρησκευτικούς. Με αυτό θέλω να πω, ότι αυτές οι πραγματικότητες πρέπει να αντιμετωπίζονται. Είμαι υπέρ τού όταν υπάρχει μια πραγματικότητα, να πρέπει να νομιμοποιείται για να εξελιχθεί. Η κοινωνία μας δεν είναι ώριμη να το δεχθεί, αλλά δεν σημαίνει αυτό ότι δεν πρέπει να το κουβεντιάζουμε».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τέμπη: Επανεκκίνηση της δίκης μετά από διακοπή ενός μήνα – Ποιοι θα μπουν στην αίθουσα

Πριν 9 ώρες

Συνεχίζεται η πολύκροτη διαδικασία με ενστάσεις κατηγορουμένων μετά τις εργασίες διαρρύθμισης

Σοκ στην Ιόνια Οδό: Θανατηφόρο τροχαίο με νταλίκα – Ένας νεκρός και μία τραυματίας

Πριν 9 ώρες

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με το ΙΧ να μετατρέπεται σε άμορφη μάζα σιδερικών

Ποια είναι η μικρή Ήρα που έκλεψε την παράσταση στην παρουσίαση του νέου κόμματος Τσίπρα

Πριν 9 ώρες

Η 10χρονη παρέδωσε την ιδρυτική διακήρυξη της «ΕΛ.Α.Σ.»

«Απόβαση» εφορίας σε τουριστικές περιοχές με AI, tablet και drones ‑ «Θερινό σαφάρι» 50.000 ελέγχων

Πριν 9 ώρες

Στο «ραντάρ» εμπορικά καταστήματα, εστίαση, γραφεία ενοικίασης οχημάτων, παρκινγκ και τουριστικά καταλύματα.

Οι μωβ μέδουσες επέστρεψαν στις ελληνικές παραλίες: Πού εμφανίστηκαν και τι λένε οι επιστήμονες

Πριν 9 ώρες

Με πλωτά φράγματα απαντούν οι αρχές στο φαινόμενο που αναμένεται και φέτος εκτεταμένο

Στον «αέρα» η εκεχειρία: Γιατί οι ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέες επιθέσεις στο Ιράν και πώς αντιδρά η Τεχεράνη

Πριν 9 ώρες

Πριν από τις αμερικανικές επιθέσεις σε στόχους στο νότιο Ιράν, η Τεχεράνη δήλωσε ότι μια συμφωνία με την Ουάσινγκτον δεν ήταν στον ορίζοντα

Βρήκαν τρεις όλμους στο διαμέρισμα που αγόρασαν στην Αγία Παρασκευή

Χτες

Χρειάστηκε η επέμβαση του Στρατού προκειμένου να απομακρυνθούν με ασφάλεια οι όλμοι από το διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή

Εμφανίστηκε άνδρας που υποστηρίζει ότι είναι ο Μπεν Νίνταμ – Το συγκινητικό βίντεο με AI που δείχνει πώς θα ήταν σήμερα

Χτες

Η οικογένεια του Μπεν Νίνταμ δημοσίευσε βίντεο με τεχνητή νοημοσύνη που δείχνει πώς θα μπορούσε να είναι σήμερα, 35 χρόνια μετά την εξαφάνισή του στην Κω

Δικογραφία από την Αστυνομία για το επεισόδιο μεταξύ Μαρινάκη και Δημητριάδη

Χτες

Η δικογραφία αφορά στα, αυτεπαγγέλτως, διωκόμενα αδικήματα που τελέστηκαν παραβιάζοντας την αθλητική νομοθεσία

Κόκκινος συναγερμός και παγκόσμιος τρόμος: Η Ρωσική Βουλή απειλεί να ισοπεδώσει το Κίεβο με όπλα μαζικής καταστροφής

Χτες

Ο Πρόεδρος της Δούμας προειδοποιεί με ακραία στρατιωτικά αντίποινα σε περίπτωση που δεχθούν επίθεση άμαχοι πολίτες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.