E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η απάντηση της Τζίνας Μοσχολιού: Αμήχανο και αστείο ήταν το φιλί

«Χυδαίες είναι οι σκέψεις και η φαντασία κάποιων»

Η απάντηση της Τζίνας Μοσχολιού: Αμήχανο και αστείο ήταν το φιλί
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρώην σύζυγος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, Τζίνα Μοσχολιού, έγινε θέμα συζήτησης λίγο μετά την ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης από τη Βουλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γνωστή δημοσιογράφος, με αφορμή την υπερψήφιση της επέκτασης του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ανταλλάσει ένα φιλί με μία γυναίκα. Η φωτογραφία προκάλεσε πολλά σχόλια, αναγκάζοντας την Τζίνα Μοσχολιού να απαντήσει, μέσω του λογαριασμού της στο Facebook, σε όλους εκείνους που «παρεξήγησαν».

Συγκεκριμένα, η έγραψε: «Εκανα το πρώτο λαθος να διαβάσω τα σχόλια όλο αηδία για τα ζευγάρια που φιλήθηκαν μέσα στη Βουλή χθες το βράδυ (σ.σ.: την Τρίτη το βράδυ). Τερμάτισε η υποκρισία για   ανθρώπους που εκφράστηκαν μέσα στη χαρά τους με μια τρυφερή κίνηση που κάποιοι μπορούμε να κάνουμε παντού, που κάποιοι μπορούμε να κάνουμε στο δρόμο, σε κάθε δημόσιο χώρο, χωρίς να θίγεται κανείς, παρά μόνο ίσως αισθητικά, σε μια χώρα που έχουν σαπίσει στο ξύλο ζευγάρι αντρών επειδή κρατιόντουσαν χερι χερι. Έκανα το δεύτερο λάθος -λάθος επειδή δεν έχω χοντρή πέτσα κι ακόμη στεναχωριέμαι- να διαβάσω μερικά σχόλια (σε ακροδεξιά σάιτς ή από αυτά των αναγνωστών που γράφονται κάτω από αναρτήσεις σε ενημερωτικά) επειδή πάνω στη χαρά μου αργά χθες το βράδυ αυθορμήτως ανήρτησα την παλιά φωτογραφία τού -αμήχανου, αστείου κι ουχί "καυτού"- φιλιού με τη Γεωργία που μας είχε βγάλει ο Πάνος Μιχαήλ για τη Lifo, για ένα αφιέρωμα που έγινε όλο χαρά και για το οποίο εγώ νιώθω περήφανη που συμμετείχα. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα χυδαίο σε ένα φιλί, χυδαίες είναι μόνο οι σκέψεις κι η φαντασία ορισμένων ανθρώπων. Bottom line, με σύμφωνο ή χωρίς, με ισονομία ή χωρίς, δεν ξεμπερδεύουμε από την ομοφοβία και τον σεξισμό. Αλλά γιΆ αυτό ακριβώς έπρεπε να περάσει το σύμφωνο. Γιατί πέρα από την αυτονόητη ισονομία, ο παιδευτικός ρόλος της πολιτείας είναι αυτός, έστω κι αν πραγματώνεται αργά και με κόπους και με βρισιές, μέχρι να φτάσει η μέρα οι άνθρωποι αυτοί, ή μάλλον τα παιδιά τους, να μη θίγονται πια από μια τρυφερή εικόνα και να μην απαιτούν από ελεύθερους ανθρώπους να κρύβονται».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε ποιες χώρες υπάρχουν οι περισσότεροι φαλακροί

Πριν 5 ώρες

Η θέση της Ελλάδας σε αυτή τη περίεργη έρευνα

Γιάννης Πουλόπουλος: «Ο Alpha έστειλε στη Eurovision τη Βίκυ Χαντζή αντί για μένα, μην πω γιατί»

Χτες

«Γελάει ο κόσμος. Με χρυσοπλήρωσαν τα διπλά λεφτά για να με φέρουν από το MEGA για τη Eurovision και τελικά έστειλαν εκείνην»

Ο Kρητικός κομμωτής που έγινε viral: Σχεδίασε τον Μυστικό Δείπνο σε… μούσι

Χτες

Σχεδίασε σε μούσι τους μαθητές και τον Ιησού στον Μυστικό Δείπνο.

Έλλη Κοκκίνου: Αυτή την αισθητική επέμβαση έκανε και το παραδέχθηκε!

Χτες

Η Έλλη Κοκκίνου στα 54 της χρόνια αποκάλυψε την αισθητική επέμβαση που έκανε

Βαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά ‑ «Καλό ταξίδι ... Σ΄αγαπώ»

Χτες

Δείτε την ανάρτηση του μοντέλου

Αρκάς: Η «Καλημέρα» με την Αθήνα πνιγμένη στη σκόνη

Χτες

Η σκόνη είναι τόση που έχει καλύψει ακόμη και τον ιερό βράχο της Ακρόπολης

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.