E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Φόβοι για νέα τρομοκρατικά χτυπήματα τις γιορτές

Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις

Φόβοι για νέα τρομοκρατικά χτυπήματα τις γιορτές
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 27/12/2015 | 13:41

Η Ευρώπη φαίνεται πως γιορτάζει μέσα σε ένα κλίμα τρόμου, έξι εβδομάδες μετά το αιματοκύλισμα στο Παρίσι, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 130 άτομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αστυνομικές αρχές της Βιέννης ανακοίνωσαν χθες πως μια υπηρεσία πληροφοριών προειδοποίησε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ότι υπάρχει πιθανότητα για επίθεση με πυροβολισμούς ή με βόμβες στην Ευρώπη πριν από την Πρωτοχρονιά.

«Αναφέρθηκαν πολλά ονόματα πιθανών δραστών, τα οποία ελέγχθηκαν και η έρευνα που βασίστηκε (σε αυτούς τους ελέγχους) μέχρι στιγμής δεν έχει αποφέρει συγκεκριμένα αποτελέσματα», σημειώνεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε.

«Πριν από τα Χριστούγεννα εστάλη μια προειδοποίηση από μια φιλική υπηρεσία πληροφοριών σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που έλεγε ότι θα μπορούσε να σημειωθεί μια επίθεση με εκρηκτικά ή με πυροβολισμούς στην περίοδο μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε πολυσύχναστους χώρους» αναφέρει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αστυνομία δεν διευκρίνισε ποια υπηρεσία και από ποια χώρα έστειλε αυτήν την προειδοποίηση αλλά ζήτησε από τους Αυστριακούς την «κατανόησή» τους για την εντατικοποίηση των ελέγχων.

Στα επιπρόσθετα μέτρα που εφαρμόζονται περιλαμβάνονται η ενίσχυση της φύλαξης σε πολυσύχναστους χώρους, «ιδίως σε εκδηλώσεις και κυκλοφοριακούς κόμβους» και οι έλεγχοι ταυτότητας και αντικειμένων, όπως σακιδίων, στα οποία θα ήταν δυνατόν να μεταφέρει κανείς εκρηκτικές ύλες.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σύρος: Σε σοβαρή κατάσταση 13χρονος μετά από δάγκωμα οχιάς κατά τη διάρκεια οικογενειακής βόλτας

Πριν 11 ώρες

Το παιδί επιχείρησε να σηκώσει το φίδι από το έδαφος κατά τη διάρκεια οικογενειακής βόλτας την Μεγάλη Παρασκευή.

Πώς θα είναι ο καιρός το Πάσχα ‑ Σε ποιες περιοχές υπάρχει κίνδυνος βροχής

Πριν 11 ώρες

Ανοιξιάτικες συνθήκες με θερμοκρασίες έως 21 βαθμούς στη χώρα, αλλά τοπικές βροχές στα ανατολικά και βόρεια.

Τι έγινε στον Νέο Κόσμο κατά την Ανάσταση ‑ Μπλόκο στο επικίνδυνο έθιμο με μολότοφ

Πριν 11 ώρες

Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε και κατάσχεσε μολότοφ, με τρεις συλλήψεις και επτά προσαγωγές στην περιοχή της Λαγουμιτζή.

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Χτες

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Χτες

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης

Χτες

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Χτες

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Χτες

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Χτες

Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Χτες

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Χτες

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.