E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Στο νοσοκομείο 400 εργαζόμενοι της VictoriaΆs Secret με τροφική δηλητηρίαση

250 ακόμη παρουσίασαν συμπτώματα

Στο νοσοκομείο 400 εργαζόμενοι της VictoriaΆs Secret με τροφική δηλητηρίαση
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 31/12/2015 | 02:56

Περισσότεροι από 400 εργαζόμενοι της βιομηχανίας εσωρούχων Victoria's Secret μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί το σόου της Victoria's Secret να είναι το πιο λαμπερό και ακριβοπληρωμένο πάρτι μόδας στον κόσμο, αλλά δεν είναι τόσο λαμπερά τα πράγματα και για τους εργαζομένους της. Χιλιάδες εργαζόμενοι στο Βιετνάμ, όπου είναι τα εργοστάσια του brand, κατασκευάζουν καθημερινά αξεσουάρ, αρώματα, εσώρουχα, καλλυντικά και άλλα πολλά γυναικεία προϊόντα Victoria Secret.

Τα 2/3 των εργαζομένων, ωστόσο, ήταν άτυχα, καθώς νοσηλεύονται σε νοσοκομεία του Βιετνάμ έχοντας πάθει τροφική δηλητηρίαση, μετά από το μεσημεριανό φαγητό στην καντίνα του εργοστασίου.
Περίπου 650 εργαζόμενοι, οι περισσότεροι εκ των οποίων γυναίκες, λίγη ώρα μετά το μεσημεριανό φαγητό άρχισαν να υποφέρουν από ζαλάδες, ναυτίες, κοιλόπονο και πονοκέφαλο.

Τα συμπτώματα φαίνονται να οφείλονται στο φαγητό της καντίνας, το οποίο ήταν ένα γεύμα με ρύζι, ψάρι ή κρέας, λαχανικά και γιαούρτι. O Pham Thu Xanh, διευθυντής του τμήματος υγειονομικής περίθαλψης στο νοσοκομείο Hai Phong, δήλωσε ότι 223 εργαζόμενοι παρέμειναν προληπτικά στο νοσοκομείο έχοντας ήπια συμπτώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αρχές διερευνούν το αίτιο που έκανε 650 εργαζόμενους να αρρωστήσουν, ενώ η εταιρία τροφίμων σταμάτησε να στέλνει προμήθειες στο εργοστάσιο, μέχρι να βρεθεί τι έφταιξε. Η βιομηχανία εσωρούχων Victoria Secret απασχολεί συνολικά 15.000 με 20.000 εργαζόμενους, ενώ τα περισσότερα εργοστάσιά της βρίσκονται στο Βιετνάμ.

Να σημειωθεί πως έχουν ξαναυπάρξει περιστατικά με κρούσματα μαζικής τροφικής δηλητηρίασης στην χώρα τον τελευταίο χρόνο, τα οποία όλο και αυξάνονται.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνομιλία Τραμπ ‑ Ζελένσκι: Συζητήσεις για πιθανή αποστολή πυραύλων Tomahawk στην Ουκρανία

Σήμερα

H Ουκρανία ζητά στρατηγική ενίσχυση με αμερικανικά όπλα – Ο Πούτιν προειδοποιεί για «νέο στάδιο κλιμάκωσης»

Τεράστιες απώλειες στα κρυπτονομίσματα μετά τις ανακοινώσεις Τραμπ

Σήμερα

Η κλιμάκωση της ρητορικής μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας προκάλεσε σοκ στις αγορές, πλήττοντας τις μετοχές, το πετρέλαιο και τα κρυπτονομίσματα

Η στιγμή που μια 10χρονη στο Τέξας σώζει από πνιγμό τον 7χρονο αδερφό της, δείτε βίντεο

Σήμερα

Ο 7χρονος έτρωγε μία καραμέλα η οποία σφήνωσε στον λαιμό του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει ανάσα

Νέα Ζηλανδία: Βουλευτές Μαορί χόρεψαν ξανά haka μέσα στη Βουλή – Διεκόπη η συνεδρίαση

Σήμερα

O πρόεδρος της Βουλής φώναζε «όχι, όχι αυτό. Μου είχατε πει ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο», και διέκοψε τη συνεδρίαση.

Φωτιά σε δασική έκταση στην Εύβοια – Επιχειρούν εναέρια μέσα

Σήμερα

Από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Θεσσαλονίκη: 27χρονος προσπάθησε να ληστέψει ψιλικατζίδικο – Κατάφερε να αρπάξει μόνο μπύρες

Σήμερα

Ο 27χρονος δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο αργότερα στην οδό Εθνικής Αμύνης

Ανατιμήσεις και στα ψάρια – Διαμαρτύρονται οι καταναλωτές – Πόσο κοστίζουν το κιλό

Σήμερα

«Η Βαρβάκειος παρουσιάζει ανταγωνιστικές τιμές, κυρίως λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης επιχειρήσεων στον ίδιο χώρο»

Ισραήλ: Επιζών από τη σφαγή της Χαμάς στο φεστιβάλ Nova, αυτοπυρπολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

Σήμερα

Δεν κατάφερε να αντέξει το ψυχολογικό βάρος από όσα αντιμετώπισε στις 7 Οκτωβρίου 2023 ο Ρόεϊ Σάλεβ

Τραγωδία στη Σαντορίνη: Αγοράκι 6 ετών πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου ‑ Φωτογραφία από το σημείο

Σήμερα

Οι γονείς του ήταν και αυτοί στην πισίνα, αλλά δεν μπορούν να εξηγήσουν πώς το παιδί πνίγηκε - Αντιλήφθηκε το αγοράκι ένας λουόμενος που το κλώτσησε τυχαία μέσα στο νερό!

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Πέθανε η μητέρα του ‑ To συγκινητικό «αντίο» του

Σήμερα

Ήσουν δυνατή και περήφανη, θα σε αγαπώ για πάντα, γράφει ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών

Μπέικον: «Ο Μαντζούκας ήθελε να παίξουμε ξύλο, ο Παναθηναϊκός έκανε τα πάντα πρόβλημα»

Σήμερα

Ο Αμερικανός πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού έδωσε τη δική του οπτική για τη σύντομη θητεία του στους πράσινους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.