E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πολιτικός καλεί τον κόσμο να... πετάξει πέτρες και τούβλα στους αστυνομικούς!

Θέλει να σέβονται την πόλη του

Πολιτικός καλεί τον κόσμο να... πετάξει πέτρες και τούβλα στους αστυνομικούς!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας Αμερικανός πολιτικός έχει προκαλέσει τον εκνευρισμό των Αρχών, αλλά και την απορία των κατοίκων της επαρχίας όπου ζει και δραστηριοποιείται, καθώς δεν δίστασε να προτρέψει τους συμπολίτες του να πετούν πέτρες, τούβλα και μπουκάλια στους αστυνομικούς!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Kenneth Stokes είναι μέλος του δημοτικού συμβουλίου της περιοχής Τζάκσον, στο Μισισίπι, και επειδή κουράστηκε να βλέπει αστυνομικούς από τμήματα άλλων περιοχών να κυνηγούν τους μικροαπατεώνες της πόλης του, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Έτσι λοιπόν, όπως δήλωσε στο συνεργαζόμενο με το CNN κανάλι WJTV, ας πάρουν ο ίδιος και οι συμπολίτες του πέτρες, τούβλα και μπουκάλια στα χέρια και ας τα πετάξουν στους κακούς αστυνομικούς, ώστε να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στο Τζάκσον. Και παρά το γεγονός πως οι συγκεκριμένες δηλώσεις ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, ο ίδιος δεν δίστασε να στείλει και δεύτερη φορά το μήνυμά του, μιλώντας στην εφημερίδα «Clarion-Ledger». Σύμφωνα με τη συνέντευξη που παραχώρησε, ο λόγος που προέτρεψε τους κατοίκους της περιοχής του να προχωρήσουν στην παραπάνω επιθετική πράξη είναι επειδή αστυνομικοί από άλλες περιφέρειες ή επαρχίες πηγαίνουν στην πόλη τους και δείχνουν να μη σέβονται την ανθρώπινη ζωή.

Αυτός ο τρόπος εκδίωξής τους, λοιπόν, είναι, κατά τον Stokes, μια λύση για να σταματήσουν να αποτελούν απειλή για τον κόσμο και τα παιδιών του. Βέβαια, αφού ξεσήκωσε τους πάντες, ο Stokes θέλησε να δικαιολογηθεί, εξηγώντας πως φυσικά και σέβεται τις Αρχές και πως δεν καλούσε τον κόσμο να προβεί σε ακρότητες, τονίζοντας ότι όταν οι αστυνομικοί κυνηγούν επικίνδυνους εγκληματίες, είναι με το μέρος τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το CNN αναφέρει, σύμφωνα με πηγές, πως αφορμή για όλη αυτήν την ιστορία στάθηκε μια καταδίωξη που προσφάτως έκαναν δεκάδες περιπολικά μέσα στους δρόμους του Τζάκσον για έναν μικροαπατεώνα.

Ο Stokes είπε πως θα μπορούσαν απλώς να καταγράψουν τις πινακίδες του και να τον συλλάβουν αργότερα, τονίζοντας πως το μόνο που θέλουν οι κάτοικοι της περιοχής είναι οι αστυνομικοί των άλλων περιοχών να τους σέβονται, όπως κάνουν και οι ίδιοι.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δε σταματούν τα reunion: μετά το «Σόι σου», επιστρέφουν δύο ακόμη θρυλικές σειρές

Σήμερα

Μετά το «Σόι σου» έρχονται δύο ακόμη θρυλικά reunion

Έρρικα Πρεζεράκου για DWTS: «Δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου τον επόμενο μήνα»

Σήμερα

Πώς η συμμετοχή της στο show τής άλλαξε τη ζωή

Νέα καταγγελία για τον Diddy: Αυνανιζόταν μπροστά σε μουσικό παραγωγό

Σήμερα

Ο 56χρονος ράπερ εκτίει τετραετή ποινή φυλάκισης για κατηγορίες σχετικές με πορνεία στο Νιου Τζέρσεϊ

Πάουλα Μπαντόσα: Η αντίδρασή της όταν άκουσε το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά σε συνέντευξή της

Σήμερα

Καλεσμένη σε εκπομπή στην Ισπανία ήταν η πρώην σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά

Ο 85χρονος Τσακ Νόρις στέλνει το δικό του μήνυμα από το γυμναστήριο

Σήμερα

«Συνέχισε να αγωνίζεσαι για την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου»

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Αν πάω κάπου και βρω την Ευρυδίκη με τον σύζυγό της, θα κάτσω μαζί τους»

Σήμερα

«Μου έχει τύχει γυναίκα να μην κάνει μπάνιο πριν το σ@ξ! Ήταν και ο λόγος που αποχώρησα!»

Γλυκερία για τη συναυλία στο Ισραήλ: Δεν με στήριξαν από τον χώρο μου αλλά δεν με ενδιαφέρει, υπάρχει ζήλια

Σήμερα

Δεν ένιωσα πικρία, γιατί να βαραίνω με αντιπαλότητες τον εαυτό μου; πρόσθεσε

Παρά Πέντε: Οι ηθοποιοί που δεν θα δούμε στο επετειακό επεισόδιο

Σήμερα

Το reunion της σειράς έπειτα από 20 χρόνια θα έχει σημαντικές απουσίες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.