E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μαύρα σύννεφα στις σχέσεις Οικολόγων‑ΣΥΡΙΖΑ φέρνουν παραιτήσεις

Τσιρώνης: Εγώ θα παραιτηθώ από τη βουλευτική μου έδρα

Μαύρα σύννεφα στις σχέσεις Οικολόγων‑ΣΥΡΙΖΑ φέρνουν παραιτήσεις
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 11/1/2016 | 12:10

«Αν μου ζητήσουν οι Οικολόγοι Πράσινοι να ανεξαρτητοποιηθώ, θα παραιτηθώ από τη βουλευτική μου έδρα», δηλώνει ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης στην «Εφημερίδα των Συντακτών», επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχουν γκρίνιες στο εσωτερικό του μικρότερου κυβερνητικού εταίρου που συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ, από την πρώτη εκλογική αναμέτρηση του περασμένου Ιανουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφορμή για την εφ' όλης της ύλης συνέντευξή του στην «Εφ. Συν.» είναι η κοινή υπουργική απόφαση για την παραχώρηση χρήσης αιγιαλού σε νέα τουριστική μονάδα στην Ίο.

Από τη μεριά του, ο κ. Τσιρώνης υποστηρίζει ότι ήταν υποχρεωμένος να την υπογράψει, δηλώνει ωστόσο πρόθυμος να εξετάσει κάθε σοβαρό επιχείρημα που οδηγεί σε ακύρωση της αρχικής ρύθμισης του 2014.

Αναφέρεται στη διαχείριση των σκουπιδιών και δηλώνει ότι δεν λέει «όχι» στις ΣΔΙΤ, εφόσον όμως εξασφαλίζεται το δημόσιο συμφέρον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει η έκκλησή του προς τους ιδιοκτήτες αυθαιρέτων να σπεύσουν να τα δηλώσουν ως τις 6 Φεβρουαρίου, αφού θα δοθεί παράταση μέχρι το καλοκαίρι, αλλά θα κοστίζουν ακριβότερα.

«Είναι γεγονός ότι υπάρχουν στελέχη που από την αρχή δεν ήθελαν να συμμετέχουμε στην κυβέρνηση. Κάποιοι επιμένουν στη διαφωνία τους και ζητούν να ανεξαρτητοποιηθούν οι βουλευτές μας. Θέλω να είμαι σαφής. Αν το συνέδριο αποφασίσει να ανεξαρτητοποιθούμε, εγώ θα παραιτηθώ από τη βουλευτική μου έδρα, γιατί θεωρώ ότι εξασφαλίστηκε από τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και των Οικολόγων», αναφέρει.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Σήμερα

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Σήμερα

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Σήμερα

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Σήμερα

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Σήμερα

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Σήμερα

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Σήμερα

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.