E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Λιάγκας και Σκορδά απαντούν για τις αγωγές της Δάρρα και της Σπυροπούλου

«Προφανώς κάποιοι θα έχουν θιγεί αν δεν έχουν χιούμορ»

Λιάγκας και Σκορδά απαντούν για τις αγωγές της Δάρρα και της Σπυροπούλου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 13/1/2016 | 12:42

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας απάντησαν για τις αγωγές που έχουν δεχτεί από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Δάρρα αλλά και για την κριτική που έχουν δεχτεί κατά καιρούς για τον τρόπο που σχολιάζουν τα θέματα στο Πρωινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χτες το βράδυ, οι δυο παρουσιαστές μίλησαν στις κάμερες για την αγωγή που δέχτηκαν από τη Φωτεινή Δάρρα και λίγο καιρό πριν από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αμέσως μετά την πρώτη εμφάνιση της Σκορδά στην πασαρέλα.

«Εγώ την άποψή μου θα την πω. Πολλές φορές είναι πιο αιχμηρή, απλώς είναι ο τρόπος που θα το εκφράσω. Ο Γιώργος είναι απόλυτος», τόνισε η Φαίη Σκορδά και διευκρίνησε σχετικά με τις αγωγές: «Εμένα δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος, εκτός αν είναι κάτι πολύ σοβαρό που αφορά σε θέματα υγείας και παιδιά που είναι δύο θέματα που ποτέ δεν έχουμε θίξει και που θεωρώ ότι δεν σηκώνουν και πλάκα. Από εκεί και πέρα, με ένα τηλεφώνημα, με μία συνάντηση τα βρίσκεις και λύνεται η παρεξήγηση».

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι και αθώα περιστερά, μου αρέσει να λέω τη γνώμη μου πιο αιχμηρά από το συνηθισμένο. Το κάνουμε πάντα με χιούμορ, ποτέ δεν έχω πρόθεση να θίξω κάποιον. Προφανώς κάποιοι θα έχουν θιγεί αν δεν έχουν χιούμορ. Δεν παίρνω τηλέφωνα για να ανασκευάσω. Είμαι κάθετα αντίθετος με τις αγωγές».

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Έχουν μιλήσει οι δικηγόροι μας, μάς το έθεσαν και εμάς και υπάρχει πρόθεση και από τα δύο μέρη να συναντηθούμε κάποια στιγμή και να δοθούν κάποιες εξηγήσεις», ενώ για την υπόθεση με τη Φωτεινή Δάρρα υπογράμμισε πως: «Είναι παρά πολύ παλιό θέμα, δεν το θυμάμαι καν. Το ήξερα ότι έχει γίνει κάποια αγωγή, αλλά δεν το ξέρω το θέμα ακριβώς».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταρόβας σε Καραβάτου: «Έλεγα ότι είναι μια κοπέλα στο κοινό με προβλήματα όρασης που γουστάρει τον Κρατερό»

Σήμερα

Η αντίδραση της παρουσιάστριας στην αναφορά του πρώην συζύγου της

Τάκης Βαμβακίδης: Νοσηλεύεται με πνευμονική εμβολή

Σήμερα

Βρίσκεται σε πλήρη ακινησία

Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Σήμερα

Η ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Τζέισον Στέιθαμ: Στην Αντίπαρο ο ηθοποιός

Σήμερα

Ο Χολιγουντιανός σταρ πόζαρε δίπλα στην ηθοποιό Αρτεμη Αστεριάδη κατά τις διακοπές του στο νησί

Η Ιωάννα Τούνη λιώνει από συγκίνηση: Ο γιος της τραγουδάει το «Happy Birthday» για τα γενέθλιά της

Σήμερα

Η Ιωάννα Τούνη μετά το ταξίδι της στην Ίμπιζα για τα 32 γενέθλιά της, έσβησε ακόμα μία τούρτα με τον γιο της, Πάρη στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν πάσχω από ψυχικό νόσημα, δεν είμαι επικίνδυνος» ‑ Τι θα γίνει με το εξιτήριο

Σήμερα

«Νιώθω ευγνώμων και σας υπόσχομαι ότι σύντομα θα είμαι κοντά σας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Γιώργος Μαζωνάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.