E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η Φώφη διαγράφει τον Γρηγοράκο

Μέσα στις επόμενες ώρες

Η Φώφη διαγράφει τον Γρηγοράκο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 14/1/2016 | 18:26

Εκτός ΚΟ ομάδας θα τεθεί, όπως όλα δείχνουν, ο βουλευτής Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος, ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες. Η ηγεσία του κόμματος και προσωπικά η πρόεδρος Φώφη Γεννηματά εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένη από τις νέες δηλώσεις του βουλευτή. Δέχεται εισηγήσεις για διαγραφή και μάλλον έχει πάρει ήδη την απόφαση αυτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Γρηγοράκος δήλωσε μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά FM»: «Να συγκριθεί το 12,4% όταν οι άλλοι παίρνουν 4,2 στη Β Αθήνας με το 12,5; Εγώ έχω αγωνία; Αυτοί πρέπει να έχουν αγωνία ότι δεν θα μπει το ΠΑΣΟΚ στην επόμενη Βουλή. ¶μα συνεχίσει έτσι! Βέβαια δεν θα μπει. Με το 4,2 της ΒΆ Αθήνας, με το 4,1 της ΑΆ Αθήνας! Συγκρίνεται με το 12,5; Το 12,4 δεν νομίζω ότι δεν σηματοδοτεί κάτι ή ότι με φοβίζει για κάτι;».

«Οφείλει το ΠΑΣΟΚ, αυτή η Δημοκρατική Συμπαράταξη που ήταν κάτι διαφορετικό και δεν προχώρησε, πρέπει να αναζητήσει νέες προσεγγίσεις, νέες προτάσεις για τα μεγάλα και οξυμένα προβλήματα της χώρας και της οικονομίας και να προτείνει λύσεις», σημείωσε ο ίδιος.

Έστρεψε δε τα βέλη του εναντίον της Φώφης Γεννηματά: «Εμένα με εξέπληξε η αγκύλωσή της σε κάτι το παλιό και το παρωχημένο. Εγώ θέλω μια αξιόπιστη και φερέγγυα πολιτική δύναμη και ας μου το ονομάσει η κυρία Γεννηματά όπως θέλει, θα είμαι μαζί της. Για αυτό πιστεύω ότι ο κίνδυνος λεηλασίας του χώρου από την εκλογή Μητσοτάκη, όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ αλλά και άλλων χώρων, είναι έντονος. (...) Με κραυγές, αναθέματα, “αβύσσους”, "αποστασίες" και κάτι ταμπέλες που παραπέμπουν στην δεκαετία του Ά80 και του Ά65 ...εάν οι δυνάμεις της Κεντροαριστεράς δεν εκφράσουν έναν εκσυγχρονιστικό, έναν καινοτόμο πολιτικό λόγο, αν δεν αρθρώσουν κάτι πολιτικά ελκυστικό, εάν δεν γίνει κάτι τέτοιο και παραμείνουμε καθηλωμένοι με ξεπερασμένες αγκυλώσεις , στις ιδεοληψίες μας, στις μονομέρειες μας ότι είμαστε αρχηγοί κομμάτων κλπ του μεσαίου χώρου, τέσσερα-πέντε κόμματα, διάφορες κινήσεις δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνέχισε δε: «Να είμαστε και λίγο προσγειωμένοι. ¶βυσσος σημαίνει κάτι το τρομερό, εάν δηλαδή από το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ υπάρχει άβυσσος, με το ΚΚΕ και τη ΝΔ τι υπάρχει; Εγώ αυτό που είπα προχθές ήταν αυτονόητο, αποστάτησα; Δεν καταλαβαίνω. Και έμαθα χθες ότι και στο συντονιστικό ο κ. Κεγκέρογλου είπε «όποιος θέλει να αποχωρήσει από το κόμμα ας προχωρήσει σε αποστασία να τελειώνουμε”. Δηλαδή το να πει κάποιος και να αγωνιά για το χώρο που είναι και έχει μεγαλώσει σε αυτό το χώρο και να αγωνιά για το μέλλον αυτού του χώρου οτιδήποτε πούμε είναι αποστασία;».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάτρα: Πώς πήγαν να «καλύψουν» τον φόνο του 30χρονου ‑ Καθάρισαν με χλωρίνη και ξήλωσαν κάμερες

Σήμερα

Συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου σε κλαμπ στην Πάτρα, με τις κινήσεις των ιδιοκτητών να διαγράφουν ξεκάθαρη απόπειρα συγκάλυψης

Χρήστος Πολίτης: Πότε θα γίνει η τελετή αποτέφρωσης

Σήμερα

Στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό Χρήστο Πολίτη

Νικ Ράινερ: Πιστεύει ότι είναι «θύμα συνωμοσίας» για τη διπλή δολοφονία ‑ Έχει παραισθήσεις

Σήμερα

Ένα ντοκιμαντέρ του ΤΜΖ αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την ψυχική υγεία του κρατούμενου Νικ Ράινερ και ποια θα είναι η υπερασπιστική γραμμή του

Ρούτσι κατά Καρυστιανού: «Πρέπει να παραιτηθεί από τον σύλλογο για τα Τέμπη»

Σήμερα

Ο Πάνος Ρούτσι δήλωσε πως όσα έκανε ο ίδιος, ήταν «για το παιδί μου, για να βρω την αλήθεια»

Ιωάννινα στα λευκά: Χιονίζει στο κέντρο της πόλης, μαγευτικές εικόνες από τα ορεινά της Κόνιτσας

Σήμερα

Η κακοκαιρία βρίσκεται σε εξέλιξη, με μεγάλο μέρος της Ηπείρου, και ειδικά τις ορεινές περιοχές των Ιωαννίνων και της Αρτας, να έχουν ντυθεί από χθες στα λευκά

Μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: Τι προκάλεσε αυτόν τον «διαρκή θόρυβο» στις συχνότητες

Σήμερα

Ο διοικητής της ΥΠΑ εξηγεί τι συνέβη στα ελληνικά αεροδρόμια πριν πέντε ημέρες, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει η Υπηρεσία, επισημαίνοντας πως δεν υπήρξε ζήτημα ασφάλειας πτήσεων

Ο Τραμπ ακύρωσε δεύτερη επίθεση στη Βενεζουέλα

Σήμερα

Δήλωσε ότι ΗΠΑ και Βενεζουέλα συνεργάζονται καλά, προσθέτοντας ότι τουλάχιστον 100 δισ. δολάρια θα επενδυθούν από τις «μεγάλες πετρελαϊκές» εταιρείες στη χώρα της Νότιας Αμερικής

Δημοσκόπηση GPO: Τι λένε για το κόμμα Καρυστιανού

Σήμερα

Από Πλεύση Ελευθερίας, Νίκη, και Ελληνική Λύση οι μεγάλες δεξαμενές ψηφοφόρων για το κόμμα Καρυστιανού

Ροδόπη: Αγνοείται αγρότης – Παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στον Λίσσο ποταμό

Σήμερα

Αγωνία για την τύχη του ηλικιωμένου από το χωριό Μίρανα - Τον ψάχνουν και δύτες από την 2η ΕΜΑΚ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.