E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Έρχονται χιόνια, επιμένουν οι καταιγίδες

Κακοκαιρία και τη Δευτέρα

Έρχονται χιόνια, επιμένουν οι καταιγίδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 17/1/2016 | 00:02

Κύμα κακοκαιρίας θα συνεχίσει να πλήττει τη χώρα και την Κυριακή. Θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, πουβαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά. Χιόνια θα πέσουνστα ορεινά -ημιορεινά, καθώς και σε πεδινές περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θράκης της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί έως 7 και στα ανατολικά νοτίων διευθύνσεων 8 πιθανόν 9 μποφόρ, αλλάθα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Στην Αττική αναμένονται τις πρωινές ώρεςβροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, ενώ από το βράδυ χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά. Το θερμόμετρο θα δείξει από 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα είναι νότιοι - νοτιοδυτικοίεντάσεως 6 με 8 μποφόρ, αλλά βαθμιαίαθα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο και καταιγίδες τις πρωϊνές ώρες στα ανατολικά αναμένονται στη Θεσσαλονίκη . Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά- ημιορεινά και από το βράδυ και σε πεδινές περιοχές. Οι άνεμοι θα είναι νορειοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Χιόνια στα ορεινά και σταδιακά και σε πεδινές περιοχές. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο, καταιγίδες τις πρωϊνές ώρες στην Κεντρική Μακεδονία, χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά, αλλά και σε πεδινές περιοχές.
¶νεμοι: Στα δυτικά βορειοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα στην κεντρική Μακεδονία 6 με 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα νότιοι 6 με 8 πιθανόν 9 βορειοανατολικούς 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 2 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στην Δυτική Μακεδονία και τη Θράκη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές βαθμιαία τα φαινόμενα από τα βόρεια θα εξασθενήσουν. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά, αλλά και σε πεδινές περιοχές της Ηπείρου.
¶νεμοι: Βορειοδυτικοί 5 με 6 και βαθμιαία στο Ιόνιο 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο κατά τόπους 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές τις πρωϊνές ώρες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά καθώς και σε πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας και βαθμιαία της Στερεάς και πιθανόν κατά τη διάρκεια της νύχτας και της Εύβοιας.
¶νεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και τις πρωϊνές ώρες στα ανατολικά 7 τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που βαθμιαία θα περιοριστούν στις ανατολικότερες περιοχές. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης.
¶νεμοι: Νότιοι 6 με 8 τοπικά 9 μποφόρ. Γρήγορα και από τα δυτικά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.
¶νεμοι: Νότιοι 7 με 8 τοπικά 9 μποφόρ που θα βαθμιαία από τα βόρεια θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Κακοκαιρία και τη Δευτέρα

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα.Τοπικές χιονοπτώσεις αναμένονται σε όλα τα ορεινά-ημιορεινά, καθώς και σε πεδινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, της Εύβοιας, των Σποράδων, των νησιών του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν των Κυκλάδων και της Κρήτης.

Οι βοριάδες θα ενισχυθούν στα πελάγη στα 8 μποφόρ.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όλα όσα αλλάζουν για τα ακίνητα με το ΜΙΔΑ: Ανάσα για τα προβληματικά, μεταβατική περίοδος πριν τα πρόστιμα

Σήμερα

Πιλοτική εφαρμογή για διορθώσεις σε Ε9 και Κτηματολόγιο, αγροτεμάχια και εκκρεμείς κτηματογραφήσεις πριν ξεκινήσουν οι διασταυρώσεις και οι κυρώσεις

Ο μοναδικός Νορβηγός που αρνείται να κάνει κουπί για τον Χάαλαντ: «Είναι χαζό και ιστορικά λάθος»

Σήμερα

Η Νορβηγία βρίσκεται για πρώτη φορά στα προημιτελικά Μουντιάλ και ο πανηγυρισμός με τις «κινήσεις κωπηλασίας» έχει γίνει viral - ένας όμως φίλαθλος αρνείται πεισματικά να συμμετάσχει

«3 ευρώ εισιτήριο για βρέφος 17 μηνών»: Το απίστευτο beach bar στην Ιταλία που χρέωσε παιδί

Σήμερα

Ένας πατέρας αναγκάστηκε να καταβάλει 3 ευρώ για την είσοδο της 17μηνης κόρης του σε γνωστή παραλία της Ιταλίας

Καύσωνας στην Ευρώπη: Ποιες χώρες θα αγγίξουν τους 42 βαθμούς και τι περιμένει την Ελλάδα

Σήμερα

Ο ισχυρός υποτροπικός αντικυκλώνας και οι επιπτώσεις του στη Μεσόγειο

Ανακαινίζω 2026: Τι πρέπει να προσέξουν οι δικαιούχοι αναφορικά με την υποχρέωση ενεργειακής αναβάθμισης του ακινήτου

Σήμερα

Το πρόγραμμα δεν χρηματοδοτεί μόνο αισθητικές αλλαγές - η ενεργειακή αναβάθμιση είναι ουσιαστική προϋπόθεση συμμετοχής

Κοριτσάκι δύο ετών στη Φλόριντα πέθανε αφού η μπέιμπι σίτερ το άφησε για τρεις ώρες μέσα σε αυτοκίνητο κάτω από ακραία ζέστη

Σήμερα

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν υπό διερεύνηση

Ποιος ισχυρίζεται ότι ο Νετανιάχου και η Μοσάντ έσωσαν τον Ερντογάν από καρκίνο;

Σήμερα

Πρώην εκπρόσωπος του νοσοκομείου Ichilov του Τελ Αβίβ κάνει εκρηκτικό ισχυρισμό για μυστική ιατρική αποστολή στην Τουρκία με εμπλοκή της Μοσάντ.

Τι αποκαλύπτουν τα νέα αρχεία του Πενταγώνου για τα UFO ‑ ποια περιστατικά δεν έχουν ακόμα εξηγηθεί

Σήμερα

Σαράντα νέα αρχεία με βίντεο, ηχητικά και έγγραφα από CIA, NASA και FBI φέρνουν στο φως μαρτυρίες στρατιωτικών για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που παραμένουν αναπάντητα.

Marfin: Οι φωτογραφίες από διακοπές που άνοιξαν τον δρόμο για συλλήψεις – Το προφίλ των κατηγορουμένων και ο φερόμενος ρόλος τους

Σήμερα

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη από το 2019 οι αστυνομικές αρχές είχαν στη διάθεσή τους φωτογραφικό υλικό

Αγωγή κατά της Πλεύσης Ελευθερίας από την Όλγα Δάλλα – Υποστηρίζει ότι στερήθηκε τη βουλευτική έδρα λόγω… λίστας

Σήμερα

Δικαστικά κινείται η Όλγα Δάλλα για την απώλεια της έδρας της μετά τις επαναληπτικές εκλογές του 2023 - Ζητά τη βασική βουλευτική αποζημίωση 4 ετών

Τρομακτικό βίντεο: Παρά τρίχα γλίτωσε πεζός στη Νέα Υόρκη – Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας

Σήμερα

Δύο αυτοκίνητα καρφώθηκαν με μεγάλη ταχύτητα σε κτίριο στο Μπρούκλιν, τραυματίζοντας οδηγούς και πεζό - οι δύο οδηγοί συνελήφθησαν αμέσως.

Βίντεο‑σοκ από την Ινδία: Τι συνέβη μετά τον βιασμό και τη δολοφονία 11χρονης ‑ δεκάδες συλλήψεις

Σήμερα

Εξαγριωμένο πλήθος λιντσάρισε άνδρα κατά τις διαδηλώσεις που ξέσπασαν στη Δυτική Βεγγάλη μετά την ανακάλυψη του πτώματος ενός 11χρονου κοριτσιού σε λίμνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.