E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τα ονειρεμένα γενέθλια 15χρονης που πάσχει από πρόωρη γήρανση

Έχει οστά 90χρονης, ενώ πέρυσι υπέστη έμφραγμα

Τα ονειρεμένα γενέθλια 15χρονης που πάσχει από πρόωρη γήρανση
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Magali Gonzalez Sierra, μια 15χρονη Κολομβιανή η οποία πάσχει από μια γενετική νόσο που προκαλεί δραματικά ταχεία γήρανση του οργανισμού, γιόρτασε τα 15α γενέθλιά της, έχοντας ένα σώμα που μοιάζει πολύ μεγαλύτερο από την ηλικία της, ενώ οι γονείς της είχαν λάβει ένα σωρό προφυλάξεις για να μην ταλαιπωρηθεί και πονέσει.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

¶τομα με αυτήν τη σπάνια ασθένεια, την προγηρία, συνήθως πεθαίνουν κατά τη διάρκεια της εφηβείας, αναφέρει το ΑΜΠΕ. «Νομίζω πως είμαι όμορφη», δήλωσε το κορίτσι, που δεν έχει μαλλιά και φορούσε περούκα με μακριά πυρόξανθα μαλλιά, την οποία κοσμούσε ασημένια τιάρα, στο πάρτι που οργανώθηκε προς τιμήν της σε μια αγροτική περιοχή του νομού Βάλε ντελ Κάουκα, στη δυτική Κολομβία.      

Σύμφωνα με τη μητέρα της, την 35χρονη Sofia Sierra, η Magali εκπλήρωσε το βράδυ του Σαββάτου το όνειρό της να είναι μια πριγκίπισσα. Στην Κολομβία, τα 15α γενέθλια των κοριτσιών γιορτάζονται μεγαλοπρεπώς, για να σηματοδοτήσουν το τέλος της παιδικής ηλικίας.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι γονείς της τη βοήθησαν πολύ προσεκτικά στις ετοιμασίες, από την ώρα που δοκίμασε το φόρεμά της για τη γιορτή, μέχρι το μακιγιάζ του προσώπου της.  

«Η ασθένεια της Magali εκδηλώθηκε όταν ήταν 10 μηνών. Το δέρμα της σκλήρυνε, έχασε τις βλεφαρίδες, τα φρύδια, τα μαλλιά της», είπε η μητέρα της. Όταν ήταν δύο ετών, οι γιατροί διέγνωσαν το σύνδρομο Hutchinson-Gilford (προγηρία), που χαρακτηρίζεται από μια πρόωρη και δραματικά επιταχυνόμενη γήρανση του οργανισμού. «Η Magali είναι 15 χρονών και τα οστά της είναι 90 ετών. Πέρυσι υπέστη έμφραγμα», είπε με λύπη η μητέρα της.  

Οι γονείς της ελπίζουν ότι θα μπορέσει να γίνει νοσοκόμα, «όπως ονειρεύεται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χατζίδου κατά Λιάγκα: «Θέλουμε να κρίνουμε αλλά όχι να κρινόμαστε, θεωρεί ότι είναι ξεχωριστός»

Πριν 11 ώρες

«Είναι ένας άνθρωπος που έχει πολλές τηλεοπτικές κόντρες κατά καιρούς, μην αγιοποιηθούμε όλοι τώρα»

Eurovision 2025: Ανακοινώθηκε η σειρά εμφάνισης των δύο Ημιτελικών

Πριν 11 ώρες

Σε ποιά θέση θα εμφανιστούν Ελλάδα και Κύπρος

H Emily Ratajkowski μόλις έκανε το `χειρότερο κούρεμα της ζωής της`

Πριν 11 ώρες

Λίγα πράγματα είναι τόσο εκνευριστικά στη ζωή όσο ένα κακό κούρεμα

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Σολωμού: Κάποιες θέσεις της είναι παλιακές

Χτες

Δεν θέλω καν να ξέρω τις απόψεις της για τους γκέι άντρες άνω των 50

Βρισηίδα Ανδριώτου: Η αποκάλυψη για την περιπέτεια της υγείας της ‑ «Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση»

Χτες

Για το πρόβλημα υγείας της που την οδήγησε στο χειρουργείο μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Μπέττυ Μαγγίρα για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1: «Πρώτα βγήκε το δημοσίευμα και μετά το έμαθα»

Χτες

H Μπέττυ Μαγγίρα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, όπου μίλησε για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.