E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Είναι καλά στην υγεία του ο μικρός Φοίβος

Ζητάει συνέχεια τη μαμά του, αναφέρει η γιαγιά

Είναι καλά στην υγεία του ο μικρός Φοίβος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 26/1/2016 | 11:56

Συγκλονίζουν τα λόγια της γιαγιάς του 4χρονου Φοίβου. Το μικρό αγόρι αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Είναι καλά στην υγεία του, όμως ο οργανισμός του παραμένει αφυδατωμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 4χρονος ρωτάει που είναι η μαμά του, ενώ, όπως αναφέρει η γιαγιά, το παιδί έχει υποστεί μεγάλο σοκ. «Ο μικρός Φοίβος θα βγει από το νοσοκομείο την Τετάρτη, γιατί είχε αφυδατωθεί τελείως», δήλωσε η γιαγιά 4χρονου παιδιού, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του AΝΤ1.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι στην αρχή το παιδί είχε πάθει σοκ και δεν μιλούσε, αλλά όταν συνήλθε, περιέγραψε τις περιπέτειες που έζησε για 18 ημέρες με τον πατέρα του που τον είχε απαγάγει. «Τώρα ζητάει τη μαμά του, στην αρχή ζητούσε και τον μπαμπά του, αλλά τώρα ζητάει μόνο τη μαμά του», είπε εμφανώς συγκινημένη η γιαγιά του Φοίβου.

Στη συνέχεια, η Μαρία Μαυρομάτη επισήμανε ότι είναι «έτοιμη να δώσει πολλά στα εγγόνια της», γνωρίζοντας καλά ότι το παιδί της δεν θα γυρίσει πίσω. Τέλος, σημείωσε ότι πέρα από τον Φοίβο, και ο Ιάσονας, το άλλο παιδί της οικογένειας, χρειάζεται υποστήριξη, καθώς «όλα έγιναν μπροστά στα μάτια του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια ώρα, προθεσμία ζήτησε και πήρε για να απολογηθεί την Τετάρτη ο συζυγοκτόνος Κλοντ Λέσι, που συνελήφθη χθες σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το σπίτι του, όπου είχε δολοφονήσει την εν διαστάσει σύζυγό του, μπροστά στα μάτια του 6χρονου γιου τους, πριν αρπάξει τον 4χρονο Φοίβο και εξαφανιστούν.

Ο 35χρονος, που φέρεται να έχει ομολογήσει τη δολοφονία της συζύγου, πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για έκθεση του ανήλικου γιου του σε κίνδυνο ζωής. Την υπεράσπισή του δεν αναλαμβάνει κανένας νομικός, γι'αυτό και θα του ορίσει δικηγόρο η πολιτεία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», το σχέδιό διαφυγής του... χάλασε όταν ένας φίλος του στην Αλβανία δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του για την αποστολή μέσου προκειμένου να τον μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη, ενώ και ένας ταξιτζής που γνώριζε, είχε άλλη κούρσα και δεν μπορούσε να τον... εξυπηρετήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο συζυγοκτόνος κρατείται μόνος του σε ένα κελί, έως ότου απολογηθεί στον ανακριτή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λέσι ζήτησε να μιλήσει με συγκεκριμένο δικηγόρο από τη Θεσσαλονίκη, για να αναλάβει την υπεράσπισή του. Ο συγκεκριμένος δικηγόρος, ο οποίος φαίνεται να είχε υπερασπιστεί τον συζυγοκτόνο σε παλαιότερες υποθέσεις, κατηγορούμενος για παραβάσεις των νόμων περί όπλων, ναρκωτικών και αλλοδαπών, αλλά και στην υπόθεση διαζυγίου του, αυτήν τη φορά αρνήθηκε να παραστεί ως συνήγορος υπεράσπισης. Το δικαστήριο αναμένεται να ορίσει δικηγόρο που θα τον αναλάβει.

Όπως επισημαίνουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έρχονται σε επαφή μαζί του, ο κατηγορούμενος δεν έχει ζητήσει κάτι, δεν θέλησε ούτε ο ίδιος, ούτε και οι γονείς του στην Αλβανία, να επικοινωνήσουν. Το μόνο που φαίνεται να ξεστόμισε όταν ρωτήθηκε για τον Φοίβο, ήταν: «Πάντα είχα αδυναμία στον Φοίβο. Γι' αυτό μετά το έγκλημα πήρα αυτόν και όχι τον Ιάσονα. Ο μικρότερος θα μου δημιουργούσε και λιγότερα προβλήματα στη διαφυγή».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δραματική ανατροπή στην άγρια δολοφονία στη Σαλαμίνα: Τη σκότωσε με σφυρί η νύφη της

Πριν 11 ώρες

Η 46χρονη σύζυγος του γιου της γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη στη Σαλαμίνα, συνελήφθη από τις αρχές και ομολόγησε το ειδεχθές έγκλημά της

Αλιμος: Τρομακτική μαρτυρία για τον «δράκο» ‑ «Με άρπαξε, με φίλησε στο στόμα και με χούφτωσε»

Πριν 11 ώρες

Ο δράστης φέρεται να στήνει καρτέρι σε σκοτεινά ή απομονωμένα σημεία της περιοχής

Τραγωδία στο Κιλκίς: 47χρονος Αντισυνταγματάρχης κατέρρευσε στη Λέσχη Αξιωματικών

Πριν 11 ώρες

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή

Βορίζια: Επέστρεψαν στα σχολεία οι μαθητές 23 μέρες μετά το μακελειό

Πριν 11 ώρες

Καμπανάκι κινδύνου για τη διαιώνιση της βαριάς ατμόσφαιρας και τις επιπτώσεις της στην ψυχική υγεία των μαθητών

Σιέρα Λεόνε: Η εφιαλτική σκιά της «μαύρης μαγείας» ‑ Το εμπόριο ανθρώπινων μελών και οι δολοφονίες

Πριν 11 ώρες

Πολλές οικογένειες υποφέρουν από δολοφονίες που φέρονται να συνδέονται με τελετουργίες μαγείας στη Σιέρα Λεόνε - Το BBC Africa Eye ερευνά αυτούς που κρύβονται πίσω από το εμπόριο ανθρώπινων μελών.

Μπακς ‑ Μπλέιζερς 103‑115: Τέσσερις σερί ήττες χωρίς Γιάννη

Πριν 11 ώρες

Οι Μπλέιζερς έφυγαν με τη νίκη με 115-103 από το Μιλγουόκι, υποχρεώνοντας τα ελάφια στην 4η σερί ήττα τους.

Επίδομα 250 ευρώ: Ποιοι δεν το έλαβαν ‑ Πότε θα γίνει η δεύτερη πληρωμή

Πριν 11 ώρες

Τι ισχύει για όσους δεν είδα στον λογαριασμό τους την έκτακτη οικονομική ενίσχυση

Ταυτοποιήθηκε 79χρονος που απείλησε διαδικτυακά πολιτικό πρόσωπο

Χτες

Μετά από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική και ψηφιακή-διαδικτυακή έρευνα

Αδελφοκτονία στη Νέα Πέραμο: Ο δράστης «είχε κόψει την αναπνοή» στο θύμα

Χτες

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την οικογενειακή τραγωδία στον Λουτρόπυργο Νέας Περάμου

Προσωπικός Αριθμός: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αυτόματης έκδοσης ‑ Τι να κάνετε εάν δεν τον έχετε λάβει

Χτες

Σύμφωνα με το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, 9.311.529 πολίτες διαθέτουν πλέον προσωπικό αριθμό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.