E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πόσο αλλάζει το μακιγιάζ έναν άνθρωπο...

Τις selfie φωτογραφίες της 19χρονης είδαν 2 εκατ. χρήστες

Πόσο αλλάζει το μακιγιάζ έναν άνθρωπο...
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 27/1/2016 | 00:01

Η νεαρή Maisie Beech, από την Ουαλία, ανέβασε στα social media selfie φωτογραφίες στις οποίες είχε μακιγιάρει το μισό της πρόσωπο, για να αναδείξει πόσο το μακιγιάζ μπορεί να μεταμορφώσει την εικόνα μιας γυναίκας και ταυτόχρονα πόσο αυτονόητο είναι πως μπορεί να κυκλοφορεί και χωρίς αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 19χρονη πίστευε πως έκανε κάτι που έστελνε ένα δυναμικό μήνυμα, αλλά η αντίδραση που εισέπραξε από άλλους χρήστες δείχνει πως δεν συμμερίστηκαν την άποψή της.

Η Maisie αποφάσισε να βγάλει τις φωτογραφίες αυτές με στόχο να δείξει την αγάπη της για το μακιγιάζ, καθώς, όπως λέει, της αρέσει να μακιγιάρεται για τον εαυτό της και μόνο. Όπως εξήγησε στην Daily Mail, η ιδέα της ήρθε όταν μια μέρα που ο αδελφός της την παρακολουθούσε να βάφεται, της είπε πόσο εντυπωσιάστηκε με τη μεταμόρφωσή της.

Η εικόνα της είχε στόχο να δείξει πως αποδέχεται το πρόσωπό της και χωρίς μακιγιάζ και πως μπορεί να κυκλοφορήσει και αμακιγιάριστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε διάστημα δύο εβδομάδων, τη φωτογραφία είχαν δει περισσότεροι από δύο εκατομμύρια χρήστες.

Παράλληλα με τους χρήστες που επισήμαναν το ταλέντο της στο μακιγιάζ, άλλοι την αποκάλεσαν άσχημη, τρομακτική και αηδιαστική. Κάποιοι έφτασαν να γράψουν πως από την όψη της φαίνεται να είναι άρρωστη, ενώ η 19χρονη εξηγεί πως πάντα είχε πολύ λευκό δέρμα και κοκκινωπά μαλλιά και τα φρύδια της ήταν πάντα τόσο ξανθά, που είναι σχεδόν αόρατα.

«Μου αρέσει πολύ να βάφομαι, διασκεδάζω. Ήθελα να δείξω πως μου αρέσει να μακιγιάρομαι για μένα, αλλά κυκλοφορώ και εντελώς άβαφη, δεν έχω πρόβλημα. Είναι θλιβερό που η κοινωνία λειτουργεί έτσι σήμερα. Το μακιγιάζ είναι μόδα και στα κορίτσια αρέσει να πειραματίζονται και να ανακαλύπτουν, αλλά δεν βαφόμαστε ούτε για να κρύψουμε τα πρόσωπά μας, ούτε για να ξεγελάσουμε τους άλλους. Δεν βαφόμαστε για τους άλλους, είναι κάτι που κάνουμε για εμάς. Οι γυναίκες δεν θα έπρεπε να γίνονται στόχος κριτικής ή να χαρακτηρίζονται αφύσικες επειδή βάφονται, και με τον ίδιο τρόπο δεν θα έπρεπε να αποκαλούνται άσχημες επειδή δεν είναι βαμμένες», λέει η 19χρονη στην Daily Mail.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κέβιν Σπέισι: Είμαι γκέι, απολαμβάνω την παρέα των αντρών, δήλωσε ο ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε σε κυπριακή εκπομπή

Σήμερα

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπέισι απάντησε σε ερώτηση για τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί

Δάφνη Καραβοκύρη: «Φοβήθηκα ότι ο Απόστολος Γκλέτσος θα σήκωνε χέρι στη Σοφία Μουτίδου»

Σήμερα

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως μετάνιωσε που δεν πήρε θέση στο περιστατικό

Γρήγορης Πετράκος: Κόντρα με την Δάφνη Καραβοκύρη

Σήμερα

«Μετακόμισε σε άλλη χώρα» του είπε η παρουσιάστρια

Μελίνα Ασλανίδου: Έχω οδηγήσει και εγώ υπό την επήρεια αλκοόλ, το έχω μετανιώσει

Σήμερα

Καλύτερα να με έπιαναν και να μου έβαζαν πρόστιμο, για να μην το ξανακάνω ποτέ στη ζωή μου, πρόσθεσε

Η Μεξικανή που αναστάτωσε την Ταϊλάνδη: Ποια είναι η νέα Miss Universe;

Σήμερα

Η Miss Universe που είπε «όχι» και έγινε θρύλος – Το άγνωστο σκηνικό πίσω από τη στέψη

Η Φατίμα Μπος στέφθηκε νέα Miss Universe στην Ταϊλάνδη εν μέσω εντάσεων στη διοργάνωση

Σήμερα

Η 25χρονη είχε βρεθεί στο προσκήνιο στις αρχές Νοεμβρίου

Το σκάνδαλο που παραλίγο να καταστρέψει την αυτοκράτειρα της latin pop

Σήμερα

Από την κορυφή της δόξας στη φυλακή και την επιστροφή: Η αληθινή ιστορία της Μεξικανής σταρ που σόκαρε τον κόσμο

Η Αρίνα Σαμπαλένκα ζει τον έρωτά της με τον Γιώργο Φραγκούλη στις Μαλδίβες

Χτες

Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Λευκορωσίδα τενίστρια από τις διακοπές της με τον Ελληνοαυστραλό σύντροφό της

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η on air απάντησή του για τα χτεσινά «γαλλικά» του που έγιναν viral

Χτες

Αντιλαμβανόμενος το σφάλμα και τη δημοσιότητα που έλαβε το περιστατικό, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έσπευσε να τοποθετηθεί δημόσια

Μουγκοπέτρος: «Στο ένα δάχτυλο είχε φύγει όλο το δέρμα και έχω βάλει από το μπούτι μου! Μάζευα τα κομμάτια…»

Χτες

«Εγώ που έμεινα ανάπηρος ζητάω συγγνώμη! Για να μη μου στείλει κι άλλο εξώδικο και δεν ξέρω αν μπορώ και να ανταπεξέλθω»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.