ΤΡΙΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Χωρίς τέλος η τραγωδία

Μια ακόμα τραγωδία με θύματα μικρά παιδιά σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Αιγαίο, και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή βόρεια από το Κοκκάρι Σάμου.
Μέχρι το πρωί της Πέμπτης είχαν ανασυρθεί 24 σοροί. Τουλάχιστον εννέα πτώματα ανήκουν σε παιδιά. Κατά την επιχείρηση του Λιμενικού και της Frontex διασώθηκαν 10 άτομα. Ωστόσο, εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών μπορεί να αυξηθεί καθώς οι έρευνες συνεχίζονται.
Ο συναγερμός στο Λιμενικό σήμανε το βράδυ της Τετάρτης όταν σε παραλία κοντά στο Κοκάρι της Σάμου εντοπίστηκε ένας άνδρας βρεγμένος καθώς μόλις είχε βγει από τη θάλασσα. Το μοναδικό που ήξερε να πει ο άνδρας στους λιμενικούς ήταν ότι επέβαινε σε λέμβο καθώς κατά τα λοιπά ήταν σε πλήρη σύγχυση αφού ούτε ήξερε τον αριθμό των επιβαινόντων ούτε και πού βρισκόταν. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησαν οι έρευνες από πλωτά σκάφη του λιμενικού και της Frontex που συνεχίζονται με τη συνδρομή ενός ελικοπτέρου.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ