E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Νέα τροπή: Ηθελαν να απαγάγουν το ζεύγος Καλλίτση

Εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. για την ενέδρα στον κομμωτή και στη σύζυγό του

Νέα τροπή: Ηθελαν να απαγάγουν το ζεύγος Καλλίτση
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 1/2/2016 | 14:57

Νέα τροπή στην υπόθεση της ληστρικής ενέδρας στον Πάνο Καλλίτση. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, πιθανότατα οι δράστες ήθελαν να πάρουν τον ίδιο και την σύζυγό του ομήρους και να τους οδηγήσουν στο σπίτι τους για να το ληστέψουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αξιωματικοί είναι σχεδόν πεπεισμένοι ότι πρόκειται για απόπειρα ληστείας, κατά 90% όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά. Μέσα στο αυτοκίνητο του κομμωτή υπήρχαν 4.000 ευρώ που δεν βρήκαν οι δράστες.

«Πανικοβλήθηκαν από την αντίδραση του γνωστού κομμωτή. Ουσιαστικά επιτέθηκε εναντίον τους. Αισθάνθηκαν πως αντιστρέφονταν οι ρόλοι και από θύτες μετατρέπονταν σε θύματα. Δεν το περίμεναν και πυροβόλησαν εναντίον του για να μην συλληφθούν. Έτσι λειτούργησαν στην ενστικτώδης αντίδραση αυτοπροστασίας του Πάνου Καλλίτση και της συζύγου του. Φοβήθηκαν» δηλώνει αξιωματικός που ερευνά την αιματηρή επίθεση.

Χθες το βράδυ, αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής κατόρθωσαν να πάρουν μία πρώτη, μικρής διάρκειας, κατάθεση από το θύμα της επίθεσης επιχειρώντας να αντλήσουν πληροφορίες, για περίεργες κινήσεις ατόμων, που όταν της εντόπισε να μην είχαν σημασία αλλά τώρα μπορεί να είναι χρήσιμες για την πορεία των ερευνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ίδιος στην κατάθεσή του είπε μεταξύ άλλων ότι δεν είχε διαφορές με κανέναν ωστόσο εξετάζεται περιστατικό συμπλοκής πριν από 4 χρόνια με αφορμή οικονομικές διαφορές.

Παράλληλα, με κάποιες ερωτήσεις τους προσπάθησαν να αντλήσουν στοιχεία που μπορεί να οδηγούν σε άλλη κατεύθυνση ως προς το κίνητρο της επίθεσης. Αν δηλαδή ο Πάνος Καλλίτσης είχε προσωπικές ή οικονομικές διαφορές με κάποιους όπως και τυχόν ανοικτό μέτωπο αντιπαλλότητας στο επαγγελματικό του περιβάλλον. Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, ο 42χρονος δεν φαίνεται να είχε επισημάνει παράξενες κινήσεις ή απειλητικές προσεγγίσεις στο πρόσφατο παρελθόν, ενώ δεν είχε διαφορές με κάποιον.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., εκτιμούν πως αν οι δράστες ήθελαν να σκοτώσουν το θύμα τους ακόμη και να το «παραδειγματίσουν», θα μπορούσαν να το είχαν κάνει άμεσα. Σε αυτή την περίπτωση διαπιστώνουν ότι αρχικά οι δράστες πυροβόλησαν τουλάχιστον δύο φορές για να σπάσουν τα τζάμια του οχήματος, όταν ο κομμωτής κλείδωσε τις πόρτες και προσπάθησε κάνοντας όπισθεν να διαφύγει. Στη συνέχεια βγήκε από το αμάξι και επιτέθηκε εναντίον τους επιχειρώντας να προστατεύσει τη σύζυγό του και τον εαυτό του από την επίθεση τους. Τότε δέχθηκε δύο πυροβολισμούς στα δύο του πόδια και μια ακόμη, ευτυχώς επιδερμικά στον θώρακα. Σχεδόν άμεσα οι δράστες τράπηκαν σε φυγή πεζή. Οι αστυνομικοί θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι οι δράστες ή συνεργοί τους ακολουθούσαν το ζευγάρι και έδρασαν τη στιγμή που έμπαιναν στο υπόγειο γκαράζ. Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν πέντε κάλυκες από πυροβόλο όπλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση κατέθεσε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής η Έλενα Χριστοπούλου, σύζυγος του γνωστού κομμωτή και «make up artist», Πάνου Καλλίτση, περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που έζησε το βράδυ του Σαββάτου έξω από το σπίτι τους στον Λυκαβηττό.

«Επιστρέφαμε στο σπίτι με το αυτοκίνητο λίγο μετά τις 20:00. Ο άντρας μου μπήκε στο γκαράζ και τότε είδαμε δύο άνδρες με όπλα στα χέρια να βρίσκονται δίπλα στο όχημα μας. Τρομοκρατηθήκαμε. Καταλάβαμε ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Ο Πάνος κλείδωσε τις πόρτες και έκανε όπισθεν για να ξεφύγουμε. Ήταν αδίστακτοι. Πυροβόλησαν στο τζάμι. Τότε άνοιξα την πόρτα και τους είπα να μη ξαναρίξουν. Μετά πυροβόλησαν τον Πάνο, ο οποίος αν και χτυπημένος είχε το σθένος να προσπαθήσει να με προστατεύσει. Πριν φύγουν του έριξαν ξανά πυροβολισμούς στα πόδια. Εγώ είχα βγει έντρομη στο δρόμο τρέχοντας φωνάζοντας βοήθεια», περιέγραψε στους αστυνομικούς η Έλενα Χριστοπούλου.

Ο κομμωτής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σωτηρία έχοντας βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι μέρα με τη μέρα η κατάσταση της υγείας του θα βελτιώνεται.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάτρα: Συναγερμός για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας

Σήμερα

Η Λόρα Λ έχει ύψος 1,60 μ., είναι 50 κιλά, έχει ξανθοκόκκινα μαλλιά και γαλάζια μάτια

Νικ Ράινερ: Πιστεύει ότι είναι «θύμα συνωμοσίας» για τη διπλή δολοφονία ‑ Έχει παραισθήσεις

Σήμερα

Ένα ντοκιμαντέρ του ΤΜΖ αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την ψυχική υγεία του κρατούμενου Νικ Ράινερ και ποια θα είναι η υπερασπιστική γραμμή του

Ρούτσι κατά Καρυστιανού: «Πρέπει να παραιτηθεί από τον σύλλογο για τα Τέμπη»

Σήμερα

Ο Πάνος Ρούτσι δήλωσε πως όσα έκανε ο ίδιος, ήταν «για το παιδί μου, για να βρω την αλήθεια»

«Η Τσέλσι προηγείται στη μάχη για τον Καρέτσα»

Σήμερα

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός είναι εδώ και αρκετούς μήνες ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: Τι προκάλεσε αυτόν τον «διαρκή θόρυβο» στις συχνότητες

Σήμερα

Ο διοικητής της ΥΠΑ εξηγεί τι συνέβη στα ελληνικά αεροδρόμια πριν πέντε ημέρες, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει η Υπηρεσία, επισημαίνοντας πως δεν υπήρξε ζήτημα ασφάλειας πτήσεων

Ο Τραμπ ακύρωσε δεύτερη επίθεση στη Βενεζουέλα

Σήμερα

Δήλωσε ότι ΗΠΑ και Βενεζουέλα συνεργάζονται καλά, προσθέτοντας ότι τουλάχιστον 100 δισ. δολάρια θα επενδυθούν από τις «μεγάλες πετρελαϊκές» εταιρείες στη χώρα της Νότιας Αμερικής

Οι Ρώσοι χτύπησαν με Ορέσνικ στόχο στην πόλη Λβιβ ως «απάντηση» στην ουκρανική επίθεση στην κατοικία του Πούτιν

Σήμερα

Ρωσική επίθεση με 242 μη επανδρωμένα αεροσκάφη και 36 πυραύλους σε ουκρανικές υποδομές - 500.000 Ρώσοι έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό εξαιτίας ουκρανικής επίθεσης

Δημοσκόπηση GPO: Τι λένε για το κόμμα Καρυστιανού

Σήμερα

Από Πλεύση Ελευθερίας, Νίκη, και Ελληνική Λύση οι μεγάλες δεξαμενές ψηφοφόρων για το κόμμα Καρυστιανού

Ο καιρός αγριεύει και οι μετεωρολόγοι… διαφωνούν για το αν θα χιονίσει

Σήμερα

«Κάποιοι χαλάνε τη μετεωρολογική πιάτσα»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.