E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ντοκουμέντο: Επίθεση μεταναστών σε ηλικιωμένους στο μετρό

Οι δυο άντρες προσπάθησαν να υπερασπιστούν μια κοπέλα

Ντοκουμέντο: Επίθεση μεταναστών σε ηλικιωμένους στο μετρό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 2/2/2016 | 12:27

Σοκ προκαλεί η κυκλοφορία ενός βίντεο στο διαδίκτυο, στο οποίο προβάλλονται νεαροί μετανάστες, οι οποίοι επιτίθενται σε δυο Γερμανούς συνταξιούχους μέσα σε ένα βαγόνι του μετρό στο Μόναχο. Ο λόγος φαίνεται πως ήταν ότι οι δυο άντρες προσπάθησαν να υπερασπιστούν μια κοπέλα την οποία ενοχλούσαν οι νεαροί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο αναλυτικά, οι μετανάστες, οι οποίοι είναι ασιατικής ή αραβικής καταγωγής, φαίνεται να κρατούν τον έναν άντρα, ενώ τον βρίζουν. Το δεύτερο θύμα προβάλλεται να παλεύει με έναν από τους νεαρούς, ο οποίος τον πιάνει από το λαιμό, ενώ τον απειλεί.

Το επίμαχο βίντεο καταγράφηκε από έναν Γερμανό, τον Tom Roth, ο οποίος ήταν παρών και το δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Όπως δήλωσε ο ίδιος, ο καβγάς ξέσπασε όταν ένας από τους μετανάστες προσέγγισε μια κοπέλα, αγγίζοντάς την, η οποία τον απέρριψε. Ο νεαρός φάνηκε να εκνευρίζεται και έσπασε το γυάλινο παράθυρο του βαγονιού. Τότε οι υπόλοιποι επιβαίνοντες ζήτησαν τον λόγο από τον νεαρό, ο οποίος μαζί με τους φίλους του άρχισε να κοροϊδεύει τους δυο ηλικιωμένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Roth έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε το βίντεο: «Αυτό συνέβη στην καρδιά του Μονάχου, μέρα μεσημέρι. Μπήκα στο τρένο κι έκατσα απέναντι από μια νεαρή γυναίκα. Στις πίσω θέσεις κάθονταν δυο μετανάστες. Ο ένας από αυτούς, ο οποίος φάνηκε να είναι αραβικής καταγωγής, ενόχλησε την κοπέλα. Της είπε κάτι και τη ρώτησε: "Γιατί δεν μου απαντάς στα γερμανικά;". Εκείνη απάντησε: "Επειδή με ρώτησες στα αγγλικά". Νομίζω πως είχε ακουμπήσει το χέρι του επάνω της. Τότε η κοπέλα γύρισε από την άλλη πλευρά. Στη συνέχεια ο μετανάστης έσπασε το γυάλινο παράθυρο με μεγάλη δύναμη. Υποθέτω πως είχε θυμώσει λόγω της απόρριψης από την κοπέλα. Τότε αρκετοί κύριοι του φώναξαν να σταματήσει. Τότε, ένας από τους μετανάστες πλησίασε έναν επιβάτη και τον άγγιξε στο κεφάλι, σαν να τον κοροϊδεύει. Ήταν τόσο επιτιμητικό, σπάνια έχω ξανασυναντήσει παρόμοια συμπεριφορά. Αμέσως ο συνταξιούχος σηκώθηκε όρθιος και ο μετανάστης τον έπιασε από τον λαιμό. Στη συνέχεια ξέσπασε καβγάς, προσπαθώντας να χωρίσουν τους δυο άντρες. Όταν φτάσαμε στη στάση, κάλεσα την αστυνομία, αλλά μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα».

Το εν λόγω συμβάν είναι το πιο πρόσφατο περιστατικό βίας στο οποίο εμπλέκονται μετανάστες που αναζήτησαν καταφύγιο στη Γερμανία. Σημειώνουμε, πως πριν έναν μήνα, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία σημειώθηκαν πολλές καταγγελίες περί σeξουαλικής παρενόχλησης σε Γερμανίδες από πολυάριθμη ομάδα Αράβων και Βορειοαφρικανών.
Η αστυνομικοί που βρέθηκαν στον σταθμό του μετρό στο Μόναχο περιέγραψαν το περιστατικό ως μια εντελώς νέα διάσταση εγκλήματος.

Από την πλευρά του, ο θορυβημένος Tom Roth σχολίασε: «Ένιωσα πως έπρεπε να μοιραστώ το τι έγινε. Όσοι ήταν παρόντες είναι τρομοκρατημένοι. Μια ηλικιωμένη γυναίκα είπε πως πλέον δεν βγαίνει από το σπίτι της το βράδυ. Ένιωθα πολύ πιο ασφαλής στη Γερμανία πριν από 2-3 χρόνια από ότι τώρα. Πραγματικά λυπάμαι για όσους έρχονται και χρειάζονται βοήθεια, αλλά κάτι πρέπει να γίνει για τους βίαιους και αχάριστους μετανάστες που υπάρχουν. Πολλοί δεν σέβονται ούτε τις γυναίκες, ούτε τους άντρες, ούτε τους ηλικιωμένους, πόσο μάλλον τους νόμους και την αστυνομία».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το Grok του Έλον Μασκ αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα

Σήμερα

Ξεκίνησε έρευνα στη Γαλλία

Θεσσαλονίκη: Τρίχρονο αγοράκι έπεσε από τις κερκίδες του Ποσειδώνιου Κολυμβητηρίου

Σήμερα

Διακομίστηκε με τραύμα στο κεφάλι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου

Πειραιάς: 34χρονος γρονθοκόπησε οδηγό ταξί επειδή αρνήθηκε να τον μεταφέρει

Σήμερα

Ο 34χρονος μπήκε σε ταξί που οδηγούσε 51χρονος και απαίτησε να μεταφερθεί στον προορισμό του

Πέθανε ο Πάνος Μαρινόπουλος

Σήμερα

Την τελευταία του πνοή άφησε ο επιχειρηματίας

Πότε δεν έκανε challenge, ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά, λέει ο παππούς του 22χρονου που πνίγηκε με μπέργκερ

Σήμερα

Ο 22χρονος άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή - Νοσηλευόταν την τελευταία εβδομάδα στη ΜΕΘ

Η Γαλλία να είναι έτοιμη «να χάσει τα παιδιά της» σε πιθανό πόλεμο με τη Ρωσία

Σήμερα

Σάλος από τις δηλώσεις του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου

Αγαθονήσι: Προειδοποιητικές βολές κατά τουρκικών σκαφών από το Λιμενικό

Σήμερα

Τουρκικό αλιευτικό έκανε επικίνδυνους ελιγμούς εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων

Πορτογαλία: 9χρονος ακρωτηριάστηκε στην τουαλέτα σχολείου από συμμαθητές του

Σήμερα

Ο 9χρονος χρειάζεται παυσίπονα και αντιβιοτικά κάθε 12 ώρες, ενώ χρειάζεται και υπνωτικά χάπια για να κοιμηθεί γιατί κλαίει κάθε βράδυ, λέει η μητέρα του

Ζαγόρι: Ο Δήμος ζητά κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Σήμερα

Ο Δήμαρχος Ζαγορίου ζητά με επιστολή του από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας να κυρηχθεί ο Δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Φυλάκιση 2 ετών και πρόστιμα €30.000 για τις μπαλωθιές ‑ Ιδρύεται Τμήμα Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων στην Κρήτη

Σήμερα

Νέα διάταξη με κάθειρξη έως 8 έτη και πρόστιμα έως 50.000 ευρώ για όσους διαφημίζουν ή παρακινούν σε χρήση όπλων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.