E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Καμμένος: Αν υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις ο λαός θα έχει πάλι το λόγο

«Με τον Αλέξη Τσίπρα θα πάμε μαζί μέχρι να φέρουμε την ανάπτυξη και το χαμόγελο στους Έλληνες»

Καμμένος: Αν υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις ο λαός θα έχει πάλι το λόγο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 7/2/2016 | 13:09

Εκλογές προκρίνει ο Πάνος Καμμένος αν οι δανειστές πιέσουν ασφυκτικά. «Αν υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις, ο ελληνικός λαός θα έχει πάλι τον λόγο», δηλώνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ίδιος, αναφερόμενος και στα πρόσφατα επεισόδια με κατοίκους στην Κω, που αντιτάσσονται στη δημιουργία Hot Spots στο στρατόπεδο του Πυλίου, τα αποδίδει σε τοπικά οικονομικά συμφέροντα. Όπως αναφέρει στην συνέντευξη του στην Real News, ένας μικρός αριθμός κατοίκων δεν επιθυμεί τη δημιουργία Hot Spots προκειμένου να συνεχίσουν να εκμεταλλεύονται οικονομικά τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

«Οι κάτοικοι της Κω δεν διαμαρτύρονται για τα hotspots. Αυτοί που διαμαρτύρονται είναι εκείνοι που δεν θέλουν να δημιουργηθούν hotspots, προκειμένου οι πρόσφυγες και οι μετανάστες να κυκλοφορούν ανάμεσα στους πολίτες. Ο αρχηγός των διαφωνούντων είναι ξενοδόχος, συνήθως το ξενοδοχείο του ήταν κλειστό τον χειμώνα και τα τελευταία χρόνια είναι γεμάτο από εκεί- νους που δήθεν κυνηγά, προκειμένου να μην μπουν στο hotspot. Μην ξεχνάμε ότι η σκοτεινή πλευρά είναι η παραοικονομία. Όταν κάποιοι πωλούν το μπουκάλι το νερό προς 3 ευρώ, αντί για 0,5 ευρώ, κερδίζουν 2,5 ευρώ. Αν αυτό το υπολογίσετε με ένα εκατομμύριο μετανάστες επί τρία μπουκάλια την ημέρα, θα δείτε τι σημαίνει μαύρο χρήμα. Ο έτερος διαμαρτυρόμενος και αγανακτισμένος πολίτης της Κω έχει πάρει το ψευδώνυμο “φορτιστής”. Είχε μία ταβέρνα που συνήθως έκλεινε τον Οκτώβριο και άνοιγε τον Μάιο. Μέσα στην ταβέρνα του υπάρχουν δεκάδες πολύπριζα, όπου οι μετανάστες μπορούν να φορτίζουν τα τηλέφωνά τους προς 5 ευρώ τη φόρτιση. Βεβαίως, για να γίνουν όλα αυτά, έχουν την κάλυψη κάποιων Αρχών και φοβούμαι πολύ -λυπάμαι που το λέω- υψηλά ιστάμενο αστυνομικό διευθυντή, ο οποίος τους προειδοποιεί. Δεν πρόκειται, λοιπόν, να γίνουμε εμείς οι μεσάζοντες εκείνων που βγάζουν μαύρο χρήμα από τους πρόσφυγες. Θα ακολουθήσουμε την απόφαση της πλειοψηφίας των κατοίκων, αλλά και το συμφέρον της χώρας, προ- κειμένου οι πρόσφυγες να μπαίνουν για 24 ώρες στα hotspots, να καταγράφονται και αμέσως να φεύγουν για τα κέντρα προώθησης», πρόσθεσε ο υπουργός Εθνικής ¶μυνας.

O υπουργός ¶μυνας προαναγγέλλει τσεκούρι στις δαπάνες για την εθνική άμυνα, αφήνοντας αιχμές για τις πρακτικές του παρελθόντος. «Δεν είναι δυνατόν να μην κλείσουν στρατόπεδα τα οποία είχαν σκοπό να εξυπηρετούν μόνο ρουσφέτια, λες και φυλάσσουν την Ελλάδα από τον… Ομέρ Βρυώνη», τονίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναφορικά με τη Σένκεν τονίζει ότι «δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βγει η Ελλάδα εκτός της Ευρώπης, εκτός της Σένγκεν. Όλοι αυτοί που χρησιμοποιούν τέτοια σενάρια θα διαψευστούν ακόμα μία φορά».

Ανοιχτό αφήνει και το ενδεχόμενο της κάλπης. «Αν υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις ο λαός θα έχει πάλι το λόγο. Ο ελληνικός λαός, όμως, έχει απαντήσει πολύ πρόσφατα. Το 2019, που θα γίνουν εκλογές, θα αποφασίσει ξανά ο λαός» λέει.

Διαχωρίζει τον Κωνσταντίνο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας «έχω καλές σχέσεις με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, που δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή οικογένεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Π. Καμμένος λέει «ναι» σε εξεταστική για το μνημόνιο,για να «πληρώσουν όλοι εκείνοι που σκλάβωσαν την εθνική κυριαρχία της χώρας».

Δηλώνει ότι με τον Αλέξη Τσίπρα θα προχωρήσουν μαζί μέχρι να έρθει η ανάπτυξη. «Θα πάμε μαζί μέχρι να φέρουμε πάλι την Ελλάδα σε ρυθμούς ανάπτυξης, μέχρι να φέρουμε πίσω το χαμόγελο στους Έλληνες» λέει χαρακτηριστικά.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Σήμερα

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Σήμερα

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Σήμερα

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Σήμερα

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Σήμερα

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Σήμερα

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Σήμερα

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.