E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Λαφαζάνης: Aν ο Τσίπρας δεν πάρει πίσω τα μέτρα, θα φύγει νύχτα

Είναι αδιανόητο να μην αφήνουν τα τρακτέρ στην Αθήνα, δήλωσε

Λαφαζάνης: Aν ο Τσίπρας δεν πάρει πίσω τα μέτρα, θα φύγει νύχτα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 12/2/2016 | 09:34

Δριμύτατη επίθεση με αυστηρές προειδοποιήσεις εξαπέλυσε σήμερα ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας εναντίον του πρωθυπουργού. "Αν ο Αλ. Τσίπρας δεν πάρει πίσω το αντιασφαλιστικό και φορολογικό πακέτο μέτρων, τότε θα συντριβεί και θα φύγει νύχτα και εξευτελισμένος από την πρωθυπουργία, εν μέσω γενικευμένης κοινωνικής χλεύης, οργής και εξέγερσης." αναφέρει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:  

Η εθελόδουλη νεομνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα δεν θα πρέπει με κανένα τρόπο να διανοηθεί ότι μπορεί να επιχειρήσει με ΜΑΤ και αστυνομικές κλούβες να ανακόψει την είσοδο των τρακτέρ στην Αθήνα. Μια τέτοια επίδειξη ακραίας αστυνομοκρατίας και αυταρχισμού όχι μόνο θα ήταν ανεπίτρεπτη αλλά και θα κινδύνευε να προκαλέσει ανεξέλεγκτες συγκρούσεις και μακελειό, καθιστώντας την κυβέρνηση υπεύθυνη και υπόλογη για άκρως επικίνδυνες, ανώμαλες εξελίξεις.

Τα ειρηνικά τρακτέρ είναι εργαλεία παραγωγής και μόχθου για τον αγροτικό κόσμο και σε καμία περίπτωση δεν ενοχλούν την Αθήνα και τους πολίτες. Αντίθετα, την πρωτεύουσα ενοχλούν και δυσφημίζουν ο αυταρχισμός, τα ΜΑΤ, τα δακρυγόνα, ο χημικός πόλεμος, η επίθεση στις συντάξεις και η επιχείρηση εξολόθρευσης της μικρομεσαίας αγροτιάς και της πρωτογενούς παραγωγής της χώρας. Ο Αλ. Τσίπρας οφείλει να πάρει άμεσα πίσω τα αντιαγροτικά μέτρα, αν θέλει ειλικρινή διάλογο με τους αγρότες. Αν ο Αλ. Τσίπρας δεν πάρει πίσω το αντιασφαλιστικό και φορολογικό πακέτο μέτρων, τότε θα συντριβεί και θα φύγει νύχτα και εξευτελισμένος από την πρωθυπουργία, εν μέσω γενικευμένης κοινωνικής χλεύης, οργής και εξέγερσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ: ΠΡΑΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η απόφαση της κυβέρνησης να συναινέσει στην εμπλοκή της ατλαντικής συμμαχίας στο θέμα των προσφύγων, ισοδυναμεί με την εκχώρηση του Αιγαίου στο ΝΑΤΟ. Αυτή η απόφαση αποτελεί μείζον εθνικό έγκλημα και πράξη παράδοσης εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, την ώρα μάλιστα που το ΝΑΤΟ αμφισβητεί ευθέως νόμιμα θεμελιώδη δικαιώματα της χώρας στο Αιγαίο.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι την ίδια ώρα που η κυβέρνηση παρέδιδε το Αιγαίο στο ΝΑΤΟ, η Τουρκία, υπό πλήρη κυβερνητική σιωπή, αμφισβητούσε με NOTAM την ελληνική εδαφική κυριαρχία στη νησίδα Κίναρος. Η υπόλογη εθνικά κυβέρνηση και ο υπόλογος πρωθυπουργός, βάζοντας το νατοϊκό λύκο να φυλάξει τα πρόβατα, υπονομεύουν τα εθνικά συμφέροντα, βάζουν σε περιπέτειες τον τόπο και αναγορεύουν την υποτέλεια, την δορυφορική εξωτερική πολιτική και τη νεοαποικιοκρατία σε δόγματα για την πορεία της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΣΙΠΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ο Αλ. Τσίπρας, στο όνομα της πάταξης της παλιάς διεφθαρμένης διαπλοκής, γίνεται σημαιοφόρος της νέας, δήθεν αδιάφθορης, διαπλοκής του ιδίου με παλιούς και νέους βαρόνους, που ελέω ΣΥΡΙΖΑ θα καταλάβουν το τηλεοπτικό τοπίο.

Ένα ελάχιστο δείγμα του τι θα σημαίνει η νέα, α λα Τσίπρα, διαπλοκή από άποψη ενημέρωσης το δείχνει η καθημερινή κυβερνητική πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό από τους εγκάθετους της ΕΡΤ, ενώ από άποψη αξιών και ηθικής η ζωή στο μέλλον μπορεί να μας επιφυλάξει πολλές εκπλήξεις. Δεν υπάρχει πιο γελοίο δίλημμα από την επιλογή ανάμεσα στη διαπλοκή του Κυρ. Μητσοτάκη και τη διαπλοκή του Αλ. Τσίπρα. Οσοι θέτουν αυτό το δίλημμα μόνο την αποδοκιμασία, τη χλεύη και την ειρωνεία του λαού θα εισπράξουν. 

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κτηνοτρόφος στην Κρήτη έβαψε... κόκκινα τα πρόβατά του για να μην του τα κλέψουν

Πριν 11 ώρες

Η εικόνα με τα κόκκινα πρόβατα δύσκολα περνά απαρατήρητη

Σε διαθεσιμότητα οδηγός λεωφορείου στην Αθήνας επειδή έτρωγε στο τιμόνι

Πριν 11 ώρες

Στο βίντεο φαίνεται ο οδηγός να κρατά το τιμόνι -με τα γόνατά του- και παράλληλα να τρώει το φαγητό του

Κυψέλη: Βίντεο με τον 64χρονο να δέρνει τη μητέρα των 25χρονων ΑμεΑ όταν τον έπιασε στα «πράσα»

Πριν 11 ώρες

Το βίντεο προκαλεί αποτροπιασμό και σφίξιμο στο στομάχι, με την άτυχη γυναίκα, να έχει καταλάβει πλέον την νοσηρή δράση του 64χρονου και να παθαίνει σοκ μόλις συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί

Σκύρος: Διέγνωσαν πνευμονία σε 46χρονο και πέθανε από ανακοπή λίγη ώρα αργότερα

Πριν 11 ώρες

Όπως καταγγέλλεται από τους συγγενείς του, η γιατρός φέρεται να μην ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τον ασθενή, διέγνωσε πνευμονία και του έδωσε φάρμακα

Καλλιθέα: 45χρονη κατήγγειλε ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της στη μέση του δρόμου

Πριν 11 ώρες

Μέρος του συμβάντος έχει καταγραφεί και σε βίντεο ενώ όσα κατέθεσε η γυναίκα είναι σοκαριστικά

Πυροβολισμοί κατά ανηλίκων στο Αίγιο – Τρία αδήλωτα όπλα και φόβοι για αντίποινα

Πριν 11 ώρες

Οι αστυνομικές Αρχές έχουν λάβει μέριμνα τόσο για το σπίτι του όσο και για την επιχείρησή του

Συντάξιμη στο διπλάσιο η «μάχιμη πενταετία» για όλους τους ένστολους

Πριν 11 ώρες

Ποιες υπηρεσίες αναγνωρίζονται, πόσο και πότε

Κυψέλη: Με κλειδιά μπήκε στο σπίτι ο επίδοξος βιαστής ‑ Βίντεο ντοκουμέντο

Πριν 11 ώρες

Σε βίντεο καταγράφεται και η στιγμή που φτάνει η μητέρα και αντικρίζει τη φρίκη

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Αλβανία ‑ Αισθητός στην Ελλάδα

Χτες

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κεντρική Αλβανία, 22 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Ελμπασάν

Ιταλία: Έκρηξη σε τριώροφο κτίριο στη Βερόνα ‑ Έρευνα για επιζώντες

Χτες

Στο κτίριο κατοικούν τέσσερα άτομα, τα οποία δεν είναι γνωστό αν βρίσκονταν στο κτίριο την ώρα της έκρηξης

Ιατρικό «θαύμα» στη Βρετανία: Γεννήθηκε το πρώτο μωρό με μεταμόσχευση μήτρας από νεκρή δότρια

Χτες

Μόνο δύο προηγούμενες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί στην Ευρώπη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.