E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Θύμα των αγροτών και ο αστυνομικός που είχε διαπληκτιστεί με τη Ζωή

Έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Θύμα των αγροτών και  ο αστυνομικός που είχε διαπληκτιστεί με τη Ζωή
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 12/2/2016 | 11:04

Ξανά πρωταγωνιστής, άθελά του και πάλι, έγινε ο αστυνομικός Βασίλης Ρόκκος. Ο άνδρας της ΕΛ.ΑΣ., που είχε δεχθεί τα «πυρά» της Ζωής Κωνσταντοπούλου γιατί έκλεινε τον δρόμο διαδηλωτών προς τη Βουλή, βρέθηκε σήμερα σε κλοιό εξοργισμένων Κρητικών αγροτών, οι οποίοι μάλιστα του έβγαλαν και το πηλήκιο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγρότες από την Κρήτη που είχαν περικυκλώσει από το πρωί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης έμαθαν ότι περιπολικά είχαν ακινητοποιήσει στην πλατεία Καραϊσκάκη αγροτικό αυτοκίνητο φορτωμένο με αγροτικά προϊόντα. Ομάδα των αγροτών κατευθύνθηκε προς το σημείο για να μάθει τους ακριβείς λόγους που συνέβη αυτό και όταν ήρθαν σε έναν δρόμο αντιμέτωποι με ΜΑΤ και περιπολικά απλά τους πήραν στο κυνήγι, με τους άνδρες των σωμάτων ασφαλείας να τρέχουν έντρομοι να διαφύγουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προσπαθώντας να μάθουν τι συνέβη συνομίλησαν, σε έντονο ύφος, με αστυνομικούς, ένας εκ των οποίων ήταν και ο κ. Ρόκκος. Μάλιστα κάποιος από τους αγρότες τού έβγαλε το πηλίκιο, αλλά του το έδωσε πίσω λίγο αργότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Ρόκκος είναι ο ίδιος αστυνομικός που τον περασμένο Μάιο είχε έρθει σε αντιπαράθεση με την τότε πρόεδρο της Βουλής γιατί απλά εμπόδιζε τους διαδηλωτές να μπουν στη Βουλή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Βασίλης Ρόκκος είναι επί 10 χρόνια αστυνομικός διευθυντής του τμήματος της Ομόνοιας και συνέβαλε στις προσπάθειες για να ανοίξει η Ομόνοια και πάλι για το ευρύ κοινό, έχει αντιμετωπίσει περισσότερες από 600 πορείες, θεωρείται μετριοπαθής και άνθρωπος με κοινή λογική. Στο επεισόδιο με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, είχαν σχολιαστεί με τα καλύτερα λόγια η ηρεμία του, οι χαμηλοί του τόνοι, αλλά και οι απαντήσεις που έδινε στην τότε πρόεδρο της Βουλής, η οποία, παρουσία διαδηλωτών, φωτογράφων και καμερών, τον σφυροκοπούσε με ερωτήσεις.

Ο Βασίλης Ρόκκος έχει δύο μεταπτυχιακά, σύμφωνα με τον Βήμα FΜ, και εξελίσσεται σταθερά -ανεξαρτήτως... κυβέρνησης- στην ιεραρχία. Οικογενειάρχης, με μισθό που δεν ξεπερνά τα 1.400 ευρώ καθαρά.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε στα 79 της χρόνια η σπουδαία ηθοποιός Νταϊάν Κίτον

Χτες

Η βραβευμέμένη με Όσκαρ ηθοποιός ήταν γνωστή για τους ρόλους της σε επιτυχημένες ταινίες

Συνομιλία Τραμπ ‑ Ζελένσκι: Συζητήσεις για πιθανή αποστολή πυραύλων Tomahawk στην Ουκρανία

Χτες

H Ουκρανία ζητά στρατηγική ενίσχυση με αμερικανικά όπλα – Ο Πούτιν προειδοποιεί για «νέο στάδιο κλιμάκωσης»

Τεράστιες απώλειες στα κρυπτονομίσματα μετά τις ανακοινώσεις Τραμπ

Χτες

Η κλιμάκωση της ρητορικής μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας προκάλεσε σοκ στις αγορές, πλήττοντας τις μετοχές, το πετρέλαιο και τα κρυπτονομίσματα

Η Χαμάς δεν παραδίδει τα όπλα και κηρύττει επιστρατεύση: Φόβοι για νέο εμφύλιο πόλεμο στη Γάζα

Χτες

Η δολοφονία δύο επίλεκτων μελών της Χαμάς από την φατρία Ντούγκμους, που δραστηριοποιείται στη Γάζα, κινητοποίησε την παλαιστινιακή οργάνωση, που θέλει να ανακτήσει τον έλεγχο στις γειτονιές

Νέα Ζηλανδία: Βουλευτές Μαορί χόρεψαν ξανά haka μέσα στη Βουλή – Διεκόπη η συνεδρίαση

Χτες

O πρόεδρος της Βουλής φώναζε «όχι, όχι αυτό. Μου είχατε πει ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο», και διέκοψε τη συνεδρίαση.

Φωτιά σε δασική έκταση στην Εύβοια – Επιχειρούν εναέρια μέσα

Χτες

Από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Ιαπωνία: Τα λείψανα 6χρονης που παρασύρθηκε από το τσουνάμι βρέθηκαν μετά από 14 χρόνια

Χτες

Η ταυτοποίηση των λειψάνων έγινε μέσω DNA και οδοντιατρικών αναλύσεων

Ανατιμήσεις και στα ψάρια – Διαμαρτύρονται οι καταναλωτές – Πόσο κοστίζουν το κιλό

Χτες

«Η Βαρβάκειος παρουσιάζει ανταγωνιστικές τιμές, κυρίως λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης επιχειρήσεων στον ίδιο χώρο»

Ισραήλ: Επιζών από τη σφαγή της Χαμάς στο φεστιβάλ Nova, αυτοπυρπολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

Χτες

Δεν κατάφερε να αντέξει το ψυχολογικό βάρος από όσα αντιμετώπισε στις 7 Οκτωβρίου 2023 ο Ρόεϊ Σάλεβ

Πάτρα: Γονείς παράτησαν τον 17χρονο αυτιστικό γιο τους σε ίδρυμα

Χτες

Αδιαφορία γονέων για παιδί με αυτισμό στην Πάτρα προκαλεί έντονη ανησυχία

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Πέθανε η μητέρα του ‑ To συγκινητικό «αντίο» του

Χτες

Ήσουν δυνατή και περήφανη, θα σε αγαπώ για πάντα, γράφει ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 16
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.