E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Έτσι θα γίνει η νέα Λεωφόρος

Τι περιλαμβάνει το πλάνο για την ανακατασκευή του γηπέδου- η πιθανότητα μετακόμισης στο ΟΑΚΑ

Έτσι θα γίνει η νέα Λεωφόρος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 14/2/2016 | 11:16

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έμεινε αγωνιστικά εκτός στόχων, ωστόσο η διοίκηση της ΠΑΕ προχωρά σε κινήσεις με γνώμονα το μέλλον και μία εξ αυτών αφορά στην ανακατασκευή του «Απόστολος Νικολαΐδης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η απόφαση από τον Γιάννη Αλαφούζο είναι ειλημμένη και το σχέδιο προβλέπει εργασίες σε δύο φάσεις, που όχι απλώς θα καλλωπίσουν το ιστορικό γήπεδο, αλλά θα αυξήσουν τη χωρητικότητά του και θα το καταστήσουν πιο σύγχρονο και λειτουργικό.

Χθες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη επί του θέματος και σύμφωνα με την «Πράσινη» αποφασίστηκε η πρώτη φάση εργασιών να γίνει το προσεχές καλοκαίρι, αρχίζοντας αμέσως μετά την ολοκλήρωση των play offs. Θα περιλαμβάνει την κατασκευή μιας νέας εξέδρας πάνω από τη Θύρα 10 που θα εξασφαλίζει επιπλέον 2.000 θέσεις χωρητικότητας, καθώς επίσης και 12 σουιτών κατά μήκος της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, πάνω από τις Θύρες 2, 3 και 4.

Η δεύτερη φάση εργασιών θα γίνει πιθανότατα το καλοκαίρι του 2017, εκτός κι αν δύναται να εκταμιευτούν νωρίτερα τα 7 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας Αττικής, οπότε τα έργα θα γίνουν μέσα στη σεζόν και η ομάδα θα αναγκαστεί να μετακομίσει για 1-2 μήνες στο ΟΑΚΑ. Σε αυτή τη φάση θα κατασκευαστεί μία νέα κερκίδα, 2.000 θέσεων, πάνω από τα επίσημα, καθώς επίσης άλλες 13 σουίτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά στη χρηματοδότηση των εργασιών, αυτή θα γίνει από τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος πιθανώς να ζητήσει τη συνεισφορά οικονομικά ισχυρών φίλων της ομάδας τουλάχιστον για τις σουίτες.

Επίσημη ενημέρωση από πλευράς Παναθηναϊκού για τα έργα στη Λεωφόρο θα γίνει σε συνέντευξη Τύπου μέσα στην άνοιξη.

Πηγή: sport-fm.gr

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χρήστος Μαρκίδης: Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο ζωγράφος και ποιητής

Πριν 10 ώρες

Η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί τις προηγούμενες ημέρες, γεγονός που κινητοποίησε τις αρμόδιες υπηρεσίες

Σχολεία: Πότε ξεκινούν τα μαθήματα και επιστρέφουν οι μαθητές στα θρανία

Πριν 10 ώρες

Μάθετε πότε θα ανοίξουν τα σχολεία και θα επιστρέψουν οι μαθητές στις τάξεις. Ετοιμαστείτε έγκαιρα για τη νέα σχολική χρονιά.

Αντιδράσεις στην Ιθάκη για πρόταση αντιπεριφερειάρχη να ονομαστούν τα Ιόνια, «Νησιά του Οδυσσέα»

Πριν 10 ώρες

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στην Ιθάκη η ιδέα να προωθηθούν τουριστικά τα Ιόνια Νησιά με το όνομα «Νησιά του Οδυσσέα».

Θεσσαλονίκη: Ζωή σε τέσσερις ασθενείς θα «δώσει» 18χρονος ‑ Νέα δωρεά οργάνων

Πριν 10 ώρες

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται μια ακόμη ανεκτίμητη πράξη προσφοράς και ανθρωπιάς, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου

38χρονη στη Βραζιλία εξαπάτησε ζευγάρι που την υιοθέτησε ‑ Ισχυριζόταν ότι είναι 12χρονη με αυτισμό

Πριν 10 ώρες

Μια απίστευτη ιστορία απάτης που κυκλοφορεί στα πρωτοσέλιδα της Βραζιλίας, με μια ενήλικη γυναίκα να υποδύεται παιδί για πάνω από ένα χρόνο

Ομογενής δίνει μάχη στη ΜΕΘ ‑ Επεσε σε κώμα μετά από οδοντιατρική επέμβαση στην Τουρκία

Πριν 10 ώρες

Η διακομιδή του 53χρονου στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε με παρέμβαση του Αδωνι Γεωργιάδη - Αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας ήταν έτοιμο να απογειωθεί, ωστόσο η αεροδιακομιδή ματαιώθηκε λόγω άρνησης της Τουρκίας

Pussy Riot: Πρώην μέλος τους ήταν κατάσκοπος του Πούτιν επί τρία χρόνια

Χτες

Το πρώην μέλος του φεμινιστικού πανκ συγκροτήματος αποκάλυψε ότι σχεδίαζαν να τη χρησιμοποιήσουν σε απόπειρα δολοφονίας πρώην συνεργάτη της.

Καλλιάνος: Πιθανός νέος καύσωνας από την Κυριακή

Χτες

Τα προγνωστικά στοιχεία που παρουσίασε ο μετεωρολόγος

44.164 διαδραστικοί πίνακες, ΑΙ και ρομποτική στα σχολεία από τον Σεπτέμβριο

Χτες

Η υπουργός Παιδείας ενημέρωσε το Υπουργικό Συμβούλιο για τον σχεδιασμό της νέας σχολικής και ακαδημαϊκής χρονιάς, από τους διορισμούς εκπαιδευτικών έως τα νέα ΚΕΔΑΣΥ.

Πύλος: Νέα στοιχεία στο θρίλερ με τον αγνοούμενο Ισπανό επιχειρηματία – Κηλίδες αίματος στο ιστιοφόρο

Χτες

Κηλίδες αίματος στο ιστιοφόρο, τρεις ημέρες χωρίς επικοινωνία και η μαρτυρία του καπετάνιου που διέσωσε τη σύζυγό του

Αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου στον Χάρακα Αττικής λόγω μηχανικής βλάβης

Χτες

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 18:40 το απόγευμα της Δευτέρας, με το ελικόπτερο να έχει προορισμό το Σούνιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.