Φουντώνει τις φήμες η κοινή έξοδος Αννίτας Πάνια ‑ Νίκου Σαμοΐλη
Ποιος αποκάλυψε πως έπεσε φιλί;

Δημοσίευση 15/2/2016 | 15:46
Μετά τον χωρισμό της από τον Νίκο Καρβέλα, πολλά γράφτηκαν για την Αννίτα Πάνια και την προσωπική της ζωή. Ένα από τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει είναι πως αποφάσισε να πάει παρακάτω με τον συνεργάτη της Νίκο Σαμοΐλη στην εκπομπή.
Κανείς από τους δυο τους δεν είχε πάρει θέση για το θέμα. Ωστόσο, μέσω αποκαλύψεων σε εκπομπές, το συγκεκριμένο σενάριο είχε διαψευσθεί.
Σήμερα στον αέρα του «Πρωινού» ανέφεραν την κοινή τους έξοδο το βράδυ της Παρασκευής. Οι δυο τους βρέθηκαν στο κέντρο που τραγουδά ο Δημήτρης Κοργιαλάς. «Εγώ ξέρω ότι δεν ισχύουν», είπε για άλλη μία φορά η Σάσα Σταμάτη, αναφερόμενη στις φήμες.
Λίγο μετά βέβαια, ο ¶ρης Καβατζίκης ανέφερε: «Αυτόπτης μάρτυρας μας είπε, κάποια στιγμή που δεν υπήρχαν κάμερες μέσα, έπεσε και φιλί».
«Τι φιλί; Ανάμεσα σε ποιους;», απόρησαν όλοι στο πάνελ της εκπομπής. Τότε ο δημοσιογράφος ήρθε σε άβολη θέση, λέγοντας: «Όχι, άσε, μη φάω μήνυση, δεν θέλω. Μπορεί να είναι εικασίες όλα αυτά».