E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κλιμακώνεται η σύγκρουση Θεοδωράκη‑Θεοχάρη

¶νοιγμα προς τη ΝΔ από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Ποταμιού

Κλιμακώνεται η σύγκρουση Θεοδωράκη‑Θεοχάρη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 22/2/2016 | 11:57

Την προσεχή Παρασκευή θα διεξαχθεί το συνέδριο του Ποταμιού στο Περιστέρι και απ' ότι φαίνεται, η κόντρα μεταξύ του Σταύρου Θεοδωράκη και του Χάρη Θεοχάρη θα φουντώσει για τα καλά, με τους δυο τους να αναμετριούνται για το μέλλον του κόμματος. Αν και ο Θεοχάρης είπε πως δεν θα βάλει υποψηφιότητα για την αρχηγία του κόμματος, παρ' όλα αυτά άφησε να εννοηθεί πως τον πλησίασαν μέλη του κόμματος και του το ζήτησαν, βάζοντας καρφιά στην καρέκλα του Σταύρου Θεοδωράκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η προοπτική της αυτόνομης πορείας γύρω από την οποία συστρατευτήκαμε όλοι δεν υφίσταται πια. Το Ποτάμι δεν μπορεί πλέον να δυναμώσει περαιτέρω και να κινηθεί μόνο του», τόνισε ο Χάρης Θεοχάρης και ζήτησε να ανασυνταχθεί ο χώρος μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, με την υποσημείωση ότι μετεκλογικά μπορεί να συνεργαστεί «μόνο με τις δυνάμεις του εξορθολογισμού, που εκφράζονται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Η στάση του κ. Θεοχάρη προκαλεί δυσφορία στο επιτελείο του επικεφαλής και ο κ. Θεοδωράκης, σε τηλεοπτική συνέντευξή του την Κυριακή δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τις νέες δηλώσεις Θεοχάρη.

«Το Ποτάμι δεν έχει τελειώσει, θα συνεχίσει, και στο κίνημα ανήκουν αυτοί που πιστεύουν σε αυτό», υπογράμμισε και πρόσθεσε με ποιο αυστηρό ύφος: «Δεν χτίζουμε Βαβέλ, όλα έχουν ένα όριο και αυτό είναι το συνέδριο. Αυτό θα καθορίσει πώς το κίνημα θα δυναμώσει και όχι πώς θα διαλυθεί, και είμαι απόλυτος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν υπάρχει περίπτωση να εκλεγώ βουλευτής από άλλο κόμμα. Το να συνεργαστώ σε συγκεκριμένη στιγμή και να δώσω το χέρι μου για κάτι που θεωρώ σημαντικό για τη χώρα, ναι. Αλλά, εγώ δεν θα γίνω επαγγελματίας πολιτικός. Είχα ένα όραμα για τη χώρα, ίδρυσα ένα κίνημα και εάν αυτό πεθάνει, θα πεθάνω κι εγώ μαζί του», είπε.

«Υπάρχουν στελέχη μας που λένε αυτήν τη στιγμή ότι το «κύριο είναι ένα μέτωπο απέναντι στον Τσίπρα, άρα αυτό το μέτωπο εξασφαλίζεται καλύτερα με επαφές, με συνεργασία με τη ΝΔ». Υπάρχουν στελέχη μας που εντείνουν την προσπάθειά τους για έναν μεγαλύτερο μεσαίο χώρο. Αυτοί, όπως αντιλαμβάνεστε, θέλουν μια συζήτηση με τις κεντρώες δυνάμεις. Η ίδια αμηχανία υπάρχει σε όλο το πολιτικό σύστημα. Όμως η ενιαία έκφραση του κινήματος είναι υπόθεση του επικεφαλής, όπως επίσης και του συνεδρίου, και αυτό το σέβονται όλοι», υπογράμμισε.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στην Πάτρα: Ανδρας εντοπίστηκε νεκρός σε πλαζ

Χτες

Η σορός του άνδρα βρέθηκε εκτός της θάλασσας

Χίο: Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση η 30χρονη που δέχθηκε επίθεση από τον πρώην σύντροφό της

Χτες

Ο δράστης αρχικά τράπηκε σε φυγή, αλλά τελικά εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις Αρχές

Καιρός: «Ανοιξαν οι ουρανοί» στην Αττική ‑ Πολλά προβλήματα στο κέντρο από την ξαφνική μπόρα

Χτες

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες με ισχυρές καταιγίδες, ιδίως στην Αττική και σε περιοχές της ηπειρωτικής χώρας

Κεφαλονιά: Κραύγαζε σαν «δαιμονισμένος» στη λιτανεία του Αγίου Γερασίμου ‑ Βίντεο

Χτες

Σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media, ένας άνδρας από όσους είχαν ξαπλώσει, άρχισε ξαφνικά να κραυγάζει ασυνάρτητα

Συνελήφθη άνδρας στη Χίο για απόπειρα δολοφονίας της πρώην συντρόφου του

Χτες

Τη χτύπησε με όπλο στο κεφάλι και στη θωρακική χώρα

Τζετ σκι συγκρούστηκε με φουσκωτό σκάφος στην Κέρκυρα ‑ Στο νοσοκομείο 11χρονος

Χτες

Οι χειριστές τόσο του τζετ σκι όσο και του σκάφους οδηγήθηκαν στο Λιμεναρχείο Κέρκυρας για να καταθέσουν

«Καλάθι» ΔΕΘ: Τι μέτρα σχεδιάζονται για στέγαση, συντάξεις και ασφαλιστικές εισφορές

Χτες

Το οικονομικό επιτελείο ολοκληρώνει τις τελικές εκτιμήσεις

Αττική: 21 έργα πολιτισμού έως το 2027 ‑ Ποια μνημεία αφορούν

Χτες

Οι παρεμβάσεις υλοποιούνται με χρηματοδότηση 40 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής

Αριέλα λα Λανγκόστα: Η γνωστή influencer βρέθηκε vεκρή στο αυτοκίνητό της

Χτες

Το αντίο του ράπερ και στενού της φίλου 6ix9ine

Συνελήφθη 55χρονος για εμπρησμό στην Πάρνηθα το 2005

Χτες

Σε βάρος του 55χρονου εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.