E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σοκ: Πέθανε 25χρονη επειδή η μητέρα της έπλυνε με χλωρίνη το κλιματιστικό

Οικογενειακή τραγωδία στην πόλη Αφσίν της Τουρκίας

Σοκ: Πέθανε 25χρονη επειδή η μητέρα της έπλυνε με χλωρίνη το κλιματιστικό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 23/2/2016 | 00:16

Μία 25χρονη κοπέλα βρήκε τραγικό θάνατο στην Τουρκία όταν η μητέρα της, θέλοντας να καθαρίσει το κλιματιστικό, το περιέλουσε με χλωρίνη και στη συνέχεια το έθεσε σε λειτουργία, γεμίζοντας το σπίτι με δηλητηριώδεις αναθυμιάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, τρία ακόμη μέλη της οικογένειας (μεταξύ των οποίων και η ίδια η γυναίκα που έκανε το ολέθριο λάθος) μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με δηλητηρίαση, όπου νοσηλεύτηκαν αρκετούς μήνες, σε κρίσιμη κατάσταση. Ένα από αυτά, μια 27χρονη κοπέλα, παραμένει σε κώμα μέχρι σήμερα.

Η τραγωδία συνέβη πριν από τέσσερις μήνες, όταν η 60χρονη Σαλίχα Τασάν, από την πόλη Αφσίν της επαρχίας Καχραμανμαράς, αποφάσισε να καθαρίσει το σύστημα κλιματισμού με χλωρίνη, έτσι ώστε να εξολοθρεύσει όλα τα μικρόβια που ζούσαν στο εσωτερικό του.

Η δραστική ουσία διαπότισε τα φίλτρα και τα άλλα μέρη της μονάδας, με αποτέλεσμα να γεμίσει όλο το σπίτι δηλητηριώδη αέρια όταν τελικά ενεργοποίησε τη συσκευή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 60χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μαζί με την 27χρονη νύφη της, τον 30χρονο γαμπρό της και την 25χρονη κόρη της, η οποία εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα. Σύμφωνα με την Daily Mail, η ηλικιωμένη γυναίκα και ο γαμπρός της παρέμειναν 4 μήνες στο νοσοκομείο και πήραν μόλις πρόσφατα εξιτήριο, ενώ η 27χρονη κοπέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κώμα, χωρίς να παρουσιάζει καμία βελτίωση.

«Η κόρη μου και η νύφη μου ήθελαν να καθαρίσουν την κουζίνα. Μετά πήγαν να καθαρίσουν ένα άλλο δωμάτιο. Ο γαμπρός μου έπλενε το αμάξι έξω στον δρόμο. Αργότερα, όταν καθόμασταν όλοι στην κουζίνα, αρχίσαμε να νιώθουμε άσχημα. Θυμάμαι ότι πήγαμε στο νοσοκομείο, αλλά μετά όλα είναι θολά», είπε η Σαλίχα μόλις βγήκε από το νοσοκομείο.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, η αστυνομία στην Τουρκία ερευνά τώρα το ενδεχόμενο η τραγωδία να προκλήθηκε από τη φονική χημική αντίδραση ανάμεσα στη χλωρίνη και σε ένα καθαριστικό με βάση το πετρέλαιο που χρησιμοποιούσε η 60χρονη γυναίκα.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Σήμερα

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Σήμερα

Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Σήμερα

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Σήμερα

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Σήμερα

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ο ιερέας της Χίου που ξεχωρίζει με τον μοναδικό τρόπο μετάδοσης του μηνύματος της Ανάστασης

Σήμερα

Ο ιερέας που έχει γίνει διάσημος για τον χαρακτηριστικό τρόπο που μεταφέρει το μήνυμα της Ανάστασης του Ιησού

Έγινε η πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα: Το εντυπωσιακό έθιμο του τεχνητού σεισμού

Σήμερα

Αναπαριστούν με αυτόν τον τρόπο τον σεισμό που κατά τις Γραφές ακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.