E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σκότωσε τον φίλο της γιατί έμπαινε συνέχεια στο Facebook

Τον μαχαίρωσε γιατί την αγνοούσε

Σκότωσε τον φίλο της γιατί έμπαινε συνέχεια στο Facebook
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 23/2/2016 | 08:23

Μια απίστευτη ιστορία δημοσιεύει η βρετανική Daily Mail, για ένα ζευγάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μια 23χρονη μαχαίρωσε το φίλο της όταν έχασε την ψυχραιμία της επειδή αυτός ξόδευε πολλή ώρα στο Facebook.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 23χρονη Terri-Marie Palmer δημοσίευσε στο Facebook ότι ο σύντροφός της, Damon Searson, είναι τόσο απορροφημένος στο κοινωνικό δίκτυο, που δεν τη βλέπει καν. Στη συνέχεια άρπαξε ένα μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα την ώρα που διάβαζε τα μηνύματά του στο κοινωνικό δίκτυο. Αργότερα κάλεσε στο τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης και είπε ότι ο 24χρονος μαχαίρωσε τον εαυτό του μέσα στο τροχόσπιτό τους. Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα το δικαστήριο την καταδίκασε για φόνο.

Αν και το ζευγάρι είχε πολυτάραχη και θυελλώδη σχέση, αποφάσισαν να μείνουν μαζί τον Ιούλιο του 2015. Η Palmer έδειχνε συνεχώς να ενοχλείται από τη συμπεριφορά του συντρόφου της, έλεγε ότι την αγνοεί και τον ζήλευε πολύ, ενώ αντιδρούσε έντονα στο ότι εκείνος ανέβαζε ημίγuμνες φωτογραφίες του στα κοινωνικά δίκτυα.

Τη νύχτα της δολοφονίας, στις 13 Αυγούστου, η Palmer άρχισε να παραπονιέται σε μια φίλη της μέσω του Facebook ότι για άλλη μια φορά ο Searson σέρφαρε στο κοινωνικό δίκτυο, προσθέτοντας νέους φίλους. Υποστήριζε ότι εκείνη πλήρωνε το ενοίκιο, ενώ εκείνος ξόδευε τα χρήματα σε κινητά και ψώνια και ανέφερε ότι σκόπευε να τον εγκαταλείψει και να επιστρέψει στη μητέρα της. «Το μόνο που κάνει είναι να κάθεται εκεί και προσθέτει φίλες [στο Facebook], νέα κορίτσια. Είμαι πολύ νευριασμένη μαζί του», έγραψε, μεταξύ άλλων.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ένας γείτονας άκουσε φασαρία και αργότερα ο άντρας βρέθηκε μαχαιρωμένος στο στήθος, αιμορραγώντας. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου μετά από λίγη ώρα ξεψύχησε. Η Palmer αρνήθηκε τη δολοφονία και υποστήριξε ότι εκείνος έπινε πολύ και μαχαίρωσε τον εαυτό του. Έπειτα ισχυρίστηκε ότι είχε αρχίσει να γίνεται κτητικός και να θέλει να είναι συνέχεια μαζί, πράγμα που εκείνη δεν άντεχε. Κάποιος μάρτυρας μάλιστα υποστήριξε ότι εκείνη δούλευε για να καλύπτει τα έξοδα και, παρά τις εντάσεις, ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι. Αργότερα, βέβαια, αποδείχτηκε ότι εκείνη τον τραυμάτισε θανάσιμα με το μαχαίρι μετά από ένα ακόμη επεισόδιο και πλέον θα εκτίσει την ποινή της στη φυλακή.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νεφέλη Λιβιεράτου: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της – Γόνος εφοπλιστικής οικογένειας

Πριν 8 ώρες

Έναν μεγάλο έρωτα ζει η 25χρονη Νεφέλη Λιβιεράτου

Sally Field: Το μυστικό που έκρυβε για 70 χρόνια πίσω από τα δύο Όσκαρ

Πριν 8 ώρες

Η σκοτεινή παιδική ηλικία, ο σταρ πατριός και η εξομολόγηση που συγκλόνισε το Χόλιγουντ

Πατέρας για 2η φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Χτες

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

Σάκης Ρουβάς για Akyla: «Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι, πιστεύω ότι θα πάμε καλά στη Eurovision»

Χτες

O Σάκης Ρουβάς τόνισε ότι το τραγούδι έχει συγκινητικά στοιχεία πέρα από την ευχάριστη μελωδία του

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Χτες

Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

Κλέλια Ανδριολάτου ‑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο after party για τα BAFTA 2026

Χτες

«Το Λονδίνο δεν κοιμήθηκε. Aπλώς μεταφέρθηκε στο after party» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βούρκωσε στη Φαίη Σκορδά – «Τα παιδιά μου θα ξέρουν σε λίγα χρόνια πως εγώ τα βάζω πάνω από όλα»

Χτες

Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή Συνδέσεις του ΕΡΤnews, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο Buongiorno στο MEGA, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας The Riders με τον Μπραντ Πιτ

Αλέξανδρος Πιεχόβιακ για «Σέρρες»: «Με σταματούσαν και μου έλεγαν `σας ευχαριστούμε`»

Χτες

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μετά τις Σέρρες, τον σταματούσαν στον δρόμο άνθρωποι με βουρκωμένα μάτια και του έλεγαν «ευχαριστώ»

Απόστολος Γκλέτσος για Μπραντ Πιτ: Ήρθαμε στην Ύδρα μήπως τον βλέπαμε αλλά δεν τα καταφέραμε

Χτες

«Είναι μεγάλη διαφήμιση για τα νησιά μας, φοβερή και μπράβο που το καταφέραμε» τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.