E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Βουτσάς‑Κατσαβού: Πρόβα γάμου και φωτογράφηση στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης

Λίγα 24ωρα πριν ενωθούν στο Δημαρχείο της Αθήνας

Βουτσάς‑Κατσαβού: Πρόβα γάμου και φωτογράφηση στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 25/2/2016 | 19:41

Λίγα 24ωρα πριν ενώσουν τις ζωές τους στο Δημαρχείο Αθηνών, ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού φωτογραφίζονται για το περιοδικό ΟΚ! και μιλούν για το γιο που περιμένουν τον Ιούλιο, την καθημερινότητά τους και τις ετοιμασίες γάμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έχω μεγάλη χαρά. Έχω μια πολύ ζεστή, ερωτική σχέση με την Αλίκη από την οποία βγαίνω πολύ κερδισμένος γιατί μικραίνω. Είναι πολύ ωραίο, λοιπόν, που αυτή η σχέση θα καταλήξει σε γάμο και δικαιολογημένα τώρα που θα παντρευτούμε θα μπορώ να τη φωνάζω “Αλικ-ήβη Κατσα-βουτσά”, γιατί θα πάρει το όνομά μου και θα μου προσφέρει την ήβη, δηλαδή τη νεότητα. Έχω παντρευτεί ήδη τρεις φορές και ελπίζω αυτός ο τέταρτος γάμος μου να είναι και ο τελευταίος. Εκτός πια κι αν μου πει ο Χάρος “κάτσε ακόμα καμιά σαρανταριά χρόνια” και ξαναπαντρευτώ στα 120», λέει χαρακτηριστικά ο Κώστας Βουτσάς.

Ποιος ανέλαβε όμως τις προετοιμασίες γάμου; Η Αλίκη Κατσαβού δηλώνει στον Γιάννη Πουλόπουλο: «Χρυσό τον έκανα τον Κώστα να αγοράσει ένα κοστούμι για τον γάμο. Εξάντλησα ό,τι επιχειρήματα μπόρεσα να σκεφτώ, αλλά δε τα κατάφερα. Εκεί που έχασα πια ολοκληρωτικά το παιχνίδι ήταν όταν του είπα ότι θα ήταν πολύ ωραίο με το καινούριο κοστούμι να φορέσει ροζ γραβάτα και ροζ τιράντες για να είναι ασορτί με το δικό μου νυφικό που έχει επιμεληθεί ο Valntadoros, το οποίο θα είναι σε χρώμα ροζ-λευκό. Έξαλλος έγινε. “Τι είμαι για να φορέσω ροζ τιράντες; Εγώ είμαι άντρας” με μάλωσε. Αυτό που κανόνισε ο Κώστας ήταν να μας δανείσει ο καλός του φίλος Νίκος Μανάκης το τζιπ του, το οποίο θα στολίσουμε και με αυτό θα πάμε στο δημαρχείο, όπου θα μας παντρέψει ο Γιώργος Καμίνης. Επίσης, τα ζαχαροπλαστεία Fresh θα προσφέρουν γλυκίσματα στους καλεσμένους μας, που αντί για προσκλητήρια, θα λάβουν ένα sms που θα πρέπει να επιδεικνύουν κατά την είσοδό τους στο Δημαρχείο Αθηνών για να τους επιτραπεί η είσοδος» και ο ηθοποιός συμπληρώνει: «Έχω τόσα κοστούμια από το θέατρο και τον κινηματογράφο, που θα ήταν υπερβολικό να φτιάξω ακόμα ένα. Βρήκα ένα που άρεσε στην Αλίκη και θα το προσαρμόσει πάνω μου η μητέρα της, που είναι καταπληκτική μοδίστρα».

Έχει δει το νυφικό της, όμως, ο Κώστας Βουτσάς; Η ηθοποιός σημειώνει: «Του το έδειξα σε φωτογραφία και αυτές τις μέρες που κάνουμε τις τελευταίες πρόβες μού υποσχέθηκε ότι θα έρθει να το δει από κοντά. Δεν πιστεύω στις προλήψεις που λένε ότι είναι κακός οιωνός να δει ο γαμπρός το νυφικό πριν από τον γάμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς αντέδρασε ο ηθοποιός όταν η Αλίκη έκανε το πρώτο υπερηχογράφημα και είδε στην οθόνη το παιδί τους; «Όταν πήγαμε στην Εμβρυογένεση και ο γιατρός μας, ο Μηνάς Μαστρομηνάς μας έδειξε το μωρό τσίριζα από τη χαρά μου. Πολύ συγκινητική ήταν και η στιγμή που μας πήρε τηλέφωνο για να μας ανακοινώσει ότι η Αλίκη είναιι έγκυος. Ήμασταν στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας, γιατί παίζαμε στην παράσταση “Ένας στρογγυλοκέφαλος στη χώρα των μυτεροκέφαλων” και τον βάλαμε σε ανοιχτή ακρόαση, γιατί δε μπορούσα να περιμένω να το πει στην Αλίκη και μετά εκείνη σε εμένα. Στην αρχή ο γιατρός μάς είχε πει ότι η Αλίκη περίμενε δίδυμα. Τελικά έχασε το ένα και έτσι τώρα περιμένουμε το αγοράκι μας που θα γεννηθεί τον Ιούλιο. Το φοβερό είναι ότι το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί όταν η μητέρα μου ήταν έγκυος σε εμένα. Περίμενε δίδυμα, αλλά τελικά γεννήθηκα μόνο εγώ. Δεν είναι περίεργη αυτή π σύμπτωση;» αναφέρει με την Αλίκη να προσθέτει: «Η αλήθεια είναι ότι πανικοβλήθηκα όταν είδα ότι έχω αιμορραγία, γιατί είχαμε ήδη κάνει με τον Κώστα μία προσπάθεια με εξωσωματική γονιμοποίηση και δεν είχε πετύχει. Ευτυχώς ο γιατροί μου με καθησύχασε, λέγοντάς μου ότι αν πρόσεχα δεν θα κινδύνευε το δεύτερο παιδί. Πραγματικά, κάθισα μερικές μέρες στο κρεβάτι και ευτυχώς πήγαν όλα καλά, και τώρα ο Φοίβος (σ.σ. έτσι θα ονομάσουν το παιδί τους) είναι δυνατός και θεριεύει.

Όσον αφορά στις ψυχολογικές διακυμάνσεις που μπορεί να έχει η εγκυμονούσα, ο Κώστας Βουτσάς επισημαίνει: «Δεν έχει τέτοια η Αλίκη. Ένας άντρας, όταν η γυναίκα του είναι έγκυος, πρέπει να την υπηρετεί. Αυτό λοιπόν κάνω κι εγώ. Βάζει μια φωνή η Αλίκη και αμέσως ό,τι μου ζητάει της το πηγαίνω. Και το κάνω με πολλή αγάπη. Το ίδιο θα κάνω και όταν με το καλό γεννήσει, γιατί για 40 ημέρες τον άντρα η γυναίκα πρέπει να τον έχει σαν το παπούτσι της. Δηλαδή, να τον κάνει ό,τι θέλει»

Και καταλήγει η Αλίκη Κατσαβού: «Μπορεί ο Κώστας να μην το λέει, αλλά έχω γίνει ιδιαίτερα ευσυγκίνητη. Αν δω στην τηλεόραση ζωάκια ή παιδιά να ταλαιπωρούνται, μπορεί να έρθω στα όριά μου. Σε γενικές γραμμές πάντως έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη. Αυτό που σίγουρα μου έχει συμβεί είναι ότι μου έχει ανοίξει η όρεξη. Προς το παρόν έχω πάρει 3,5 κιλά γιατί προσέχω. Αλλά θα με δεις που και που να τρώω ποπ κορν ή καυτερές πιπεριές μαζί με σοκολάτα. Αυτός ο συνδυασμός του πικάντικου με το γλυκό μου αρέσει πολύ. Τον Κώστα πάντως δεν τον απασχολεί αν παχύνω. Μάλιστα, κάνει από τώρα πρόβες, για να δούμε πώς μπορούμε να φιλιόμαστε όταν θα μεγαλώσει και η δική μου κοιλιά, ώστε να μη συγκρουόμαστε».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

H Ιωάννα Τούνη απάντησε σε γυναίκα που της έγραψε «πιο καρναβάλι πεθαίνεις» για το φόρεμα στις Κάννες

Πριν 10 ώρες

«Η κακία λέει πάντα περισσότερα για εκείνον που τη βγάζει, παρά για εκείνον που τη δέχεται. Οι άνθρωποι που είναι καλά με τον εαυτό τους δεν έχουν ανάγκη να μικραίνουν κανέναν για να νιώσουν μεγάλοι» έγραψε η Instagrammer

Γυναίκες οπαδοί των Σαν Αντόνιο Σπερς έγιναν viral μετά το πλάνο πίσω από τον προπονητή της ομάδας

Πριν 10 ώρες

Οι δύο σeξι φίλαθλοι φρόντισαν να εξασφαλίσουν θέσεις στις πρώτες σειρές του γηπέδου ώστε ο τηλεοπτικός φακός να τις καταγράφει ως φόντο στον πάγκο των Σπερς

Η Αφροδίτη Γραμμέλη δημοσίευσε νέα φωτογραφία με τον σύντροφό της: «Το ζήσαμε κι αυτό»

Πριν 10 ώρες

Η γνωστή δημοσιογράφος κοινοποίησε φωτογραφία με τον καινούριο της σύντροφο

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

Πριν 10 ώρες

Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Γωγώ Μαστροκώστα: Η απόφαση του Τραϊανού Δέλλα και της κόρης τους για την κηδεία που συγκινεί

Χτες

Η επιθυμία της οικογένειας και η επιστροφή στον τόπο καταγωγής της

Η Μπιάνκα Σένσορι με αποκαλυπτά οπίσθια σε νέα έξοδο μαζί με τον Κάνιε Γουέστ

Χτες

Η τολμηρή εμφάνιση της 31χρονης στους δρόμους του Λος Αντζελες

Συγκινεί η Δώρα Χρυσικού για την Γωγώ Μαστροκώστα: «Πονάω σαν να έχασα μια αδελφή»

Χτες

Η ηθοποιός που έδωσε μάχη με τον καρκίνο στο παρελθόν προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση για τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα

Η Dara πανηγύρισε για τον Σάσα Βεζένκοφ

Χτες

Η νικήτρια της Eurovision είχε ευχηθεί στον αστέρα του Ολυμπιακού και μερικές ώρες πριν τον χθεσινό τελικό της Αθήνας

Ζιζέλ Πελικό: Αφού μπόρεσε να ερωτευτεί ξανά, όλα είναι πιθανά

Χτες

Μίλησε γι’ αυτό σε ένα φεστιβάλ στην Ουαλία

Συγκλονίζει ο Τραϊανός Δέλλας: «Όσο μακριά και να πετάξεις, η αγάπη μου θα σε φθάνει»

Χτες

Ο Τραϊανός Δέλλας από το 2006 μέχρι και σήμερα υπήρξε δίπλα στη Γωγώ Μαστροκώστα σαν φύλακας-άγγελος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.