E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Έκοψε το νεογέννητο μωρό της σε κομμάτια γιατί έμοιαζε τον εραστή και όχι τον άντρα της

Ένα έγκλημα που συγκλόνισε τη Ρουμανία

Έκοψε το νεογέννητο μωρό της σε κομμάτια γιατί έμοιαζε τον εραστή και όχι τον άντρα της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 26/2/2016 | 19:46

Ποινή φυλάκισης 18 ετών επέβαλε ένα δικαστήριο στη Ρουμανία στην Έλενα Σμόκοτ, μια 27χρονη γυναίκα που δολοφόνησε τον νεογέννητο γιο της, κόβοντας στη συνέχεια το σωματάκι του σε κομμάτια, επειδή πίστευε ότι ήταν το παιδί του εραστή της και όχι του άνδρα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η υπόθεση αυτή είχε συγκλονίσει όχι μόνο τη Ρουμανία αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, κυρίως λόγω της αγριότητας με την οποία η Σμόκοτ σκότωσε το άτυχο βρέφος μπροστά στα μάτια του τετράχρονου γιου της και του επτάχρονου ανιψιού της, στο σπίτι της στην πόλη Μπαρλάντ της ανατολικής Ρουμανίας.

Όπως ομολόγησε η ίδια στην αστυνομία, αποφάσισε να σκοτώσει το μωρό όταν πρόσεξε ότι δεν έμοιαζε καθόλου με τον σύζυγό της και τα άλλα δύο παιδιά της και ότι ήταν «ίδιο» ο άνδρας με τον οποίο διατηρούσε παράνομο δεσμό. Στη συνέχεια, η νεαρή γυναίκα περιέγραψε με απίστευτη ψυχρότητα στην αστυνομία πώς έπιασε το μωρό από τα πόδια και το χτυπούσε πάνω στα έπιπλα και πώς στη συνέχεια το ποδοπάτησε για να το σκοτώσει.

Τα δύο παιδιά που έγιναν μάρτυρες αυτής της αποτρόπαιας σκηνής έτρεξαν να καλέσουν τους γείτονες, ωστόσο μέχρι να φτάσει βοήθεια στο σπίτι, η 27χρονη είχε ήδη κόψει σε κομμάτια το σώμα του μωρού με ένα σπασμένο πλακάκι. Αργότερα μάλιστα είπε στους αστυνομικούς ότι «ήταν πιο δύσκολο απ' ό,τι περίμενε» και ότι ήταν πιο εύκολο όταν «έκανε το ίδιο με ένα κοτόπουλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγο προτού φτάσει η αστυνομία, η γυναίκα έκανε ντους στην ίδια μπανιέρα όπου βρισκόταν ακρωτηριασμένο το σώμα του μωρού της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρόλο που η υπεράσπιση της Σμόκοτ προσπάθησε να πείσει το δικαστήριο ότι την περίοδο του εγκλήματος δεν είχε σώας τας φρένας, καθώς έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη, το δικαστήριο έκρινε ότι είχε απόλυτο έλεγχο των πράξεών της και ότι ήξερε πολύ καλά τι έκανε όταν σκότωνε το μωρό της.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελλείψεις φαρμάκων στην Ευρώπη: Συναγερμός για πάνω από 200 σκευάσματα

Σήμερα

Αντιβιοτικά, αντικαρκινικά και άλλα βασικά φάρμακα θέτουν σε δοκιμασία την αντοχή των συστημάτων υγείας στην Ευρώπη.

Η Τροχαία ετοιμάζει αιφνιδιαστικά αλκοτέστ το μεσημέρι στην Αττική, μετά από ανησυχητικά ευρήματα με οδηγούς!

Σήμερα

Οι πρώτες δειγματοληπτικές μετρήσεις έφεραν στο φως οδηγούς με αλκοόλ ακόμη και το μεσημέρι. Ετοιμάζονται αιφνιδιαστικοί έλεγχοι σε νευραλγικά σημεία της Αττικής – αποκαλύπτουμε το σχέδιο της Τροχαίας.

Ημαθία: Παράνομο κάμπινγκ στήθηκε μέσα στο δάσος, με φιάλες υγραερίου και αναμμένες φωτιές

Σήμερα

Η παράνομη κατασκήνωση δημιουργήθηκε τις πρώτες μέρες του Ιουλίου, μέσα στο δάσος και μόλις λίγα μέτρα από το χωριό

Αγία Παρασκευή: Παρουσιάστρια κατήγγειλε τον σύζυγό της για εξύβριση

Σήμερα

Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικές Αρχές κινητοποιήθηκαν και προχώρησαν στην προσαγωγή του συζύγου της, στο πλαίσιο της προβλεπόμενης διαδικασίας

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Ζευγάρι «έφυγε» με διαφορά 30 ημερών

Σήμερα

Το ζευγάρι αφήνει πίσω του μία κόρη, μαθήτρια της Β` Λυκείου

Ιταλία: Τέσσερα αεροσκάφη αναποδογύρισε καταιγίδα στο αεροδρόμιο του Φόρλι ‑ Βίντεο

Σήμερα

Στην περιοχή οι ριπές των ανέμων άγγιξαν τα 120 χιλιόμετρα την ώρα

Χτύπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο 17χρονο Κύπριο στη Σητεία επειδή χόρεψε σούστα με μία κοπέλα σε πανηγύρι

Σήμερα

Δύο ανήλικοι, 16 και 17 ετών, συνελήφθησαν για τον τραυματισμό του νεαρού, με τον έναν να παραδέχεται τη συμμετοχή του και τον άλλον να ισχυρίζεται πως προσπάθησε να χωρίσει τους εμπλεκόμενους.

Ντιέγκο Μαραντόνα: Πουλήθηκε η μπάλα από το «Χέρι του Θεού» για 2.9 εκατομμύρια ευρώ

Σήμερα

Η μπάλα με την οποία ο Ντιέγκο Μαραντόνα σκόραρε το «Χέρι του Θεού» και το «Γκολ του Αιώνα» στο Μουντιάλ του 1986 πουλήθηκε σε δημοπρασία στις ΗΠΑ

Ο Μπέσεντ ανακοινώνει «οικονομική D‑Day» για το Ιράν και τους συμμάχους του: Ποιες χώρες ίσως βρεθούν στο στόχαστρο

Σήμερα

Ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών προαναγγέλλει πρωτοφανή οικονομική επίθεση κατά της Τεχεράνης, που θα «βάλει το παιχνίδι στην τελική ευθεία» – Σαφές μήνυμα και στους συμμάχους της Τεχεράνης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.