E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Επανεξελέγη επικεφαλής του Ποταμιού ο Σταύρος Θεοδωράκης

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του τριήμερου συνεδρίου της παράταξης

Επανεξελέγη επικεφαλής του Ποταμιού ο Σταύρος Θεοδωράκης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 28/2/2016 | 23:36

Ολοκληρώθηκε το 2ο Συνέδριο του Ποταμιού το οποίο εξέλεξε νέο Επικεφαλής, Συμβούλιο Αξιοποίησης και Αξιολόγησης Στελεχών (ΣΑΑΣ) και Μεγάλη Συνάντηση Αντιπροσώπων (ΜΕΣΥΑ). Ο Σταύρος Θεοδωράκης επανεξελέγη στη θέση του Επικεφαλής με ποσοστό 88,16%, ενώ ο Παύλος Ελευθεριάδης συγκέντρωσε το 11,84%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο Σταύρος Θεοδωράκης απηύθυνε χαιρετισμό στα μέλη του Κινήματος που βρέθηκαν στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και συμμετείχαν μαζικά στο συνέδριο καθΆ όλη τη διάρκεια του τριημέρου.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκίνησε λέγοντας: «Το Ποτάμι τόλμησε το αδύνατο, τα κατάφερε και θα τα καταφέρει ξανά. Ας πάψουν να τρέμουν τα γόνατα ορισμένων μπροστά στα δύσκολα. Δεν υπάρχουν τρία ποτάμια. Υπάρχει ένα Ποτάμι και ή είσαι ή δεν είσαι. Δεν μπορείς να απολαμβάνεις τα προνόμια του είσαι και τη δημοσιότητα του δεν είσαι».

Ο Επικεφαλής του Ποταμιού στη συνέχεια ανέφερε: «Όποιος θέλει να αρχίσει κάτι από την αρχή καλοδεχούμενος και σύμμαχος μας, γιατί εμείς όπως έχουμε πει είμαστε μόνο η μαγιά του καινούργιου. Ας έρθουν λοιπόν όλοι όσοι νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν το δεύτερο, το τρίτο, το τέταρτο ποτάμι να το κάνουν και θα τους υποδεχτούμε ως συμμάχους. Δεν απαντώ σε όλα όσα άκουσα αυτές τις μέρες γιατί με ενδιαφέρει πάνω απ' όλα η ενότητα του κινήματος». Παράλληλα τόνισε: «Αυτό το κόμμα δεν είναι του Σταύρου. Αυτό το κόμμα δεν είναι ούτε των βουλευτών. Αυτό το κόμμα είναι των εθελοντών. Είναι των συνδημιουργών και θα το καταλάβουν όλοι στην πράξη από τις πρώτες κι όλα συνεδριάσεις του Συμβουλίου Αξιολόγησης Στελεχών αλλά και της Μεγάλης Συνάντησης των Αντιπροσώπων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κλείνοντας ο Επικεφαλής του Ποταμιού είπε: «Εμείς θα πρέπει να προσπαθήσουμε μέχρι τέλους γιατί θέλουμε, και πρέπει, να διηγούμαστε στα παιδιά μας την ιστορία του Ποταμιού. Και σας διαβεβαιώ θα τη διηγούμαστε στα παιδιά μας. θα τη διηγείται η ελληνική ιστορία ότι κάποια στιγμή, κάποιοι τρελοί βρέθηκαν και δημιούργησαν από το πουθενά ένα κίνημα, με ατέλειες, με ερασιτεχνισμούς, με λάθη, με άσκοπους τσακωμούς -όπως συμβαίνει σε όλες τις παρέες- αλλά που τελικά απέδειξαν ότι οι Πολίτες μπορούν, η κοινωνία μπορεί. Θα χτυπήσουμε τους Μαθουσάλες του παλιού συστήματος και θα βγούμε νικητές».

Μετά το τέλος των ψηφοφοριών ακολούθησε παρουσίαση και ψήφιση των πολιτικών και οργανωτικών κειμένων που έχουν προκύψει ως συμπεράσματα από τις εργασίες του συνεδρίου, όπως επίσης και οι πρώτες συνεδριάσεις των νέων οργάνων.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οργή στις ΗΠΑ για βίντεο με «δασκάλα της χρονιάς» να χτυπάει με ζώνη τον γιο της

Πριν 9 ώρες

Το βίντεο δημοσίευσε ο 24χρονος γιος της όταν του το έστειλε ένα από τα αδέλφια του

Black Friday και Cyber Monday: Η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί για ψηφιακές απάτες που αδειάζουν λογαριασμούς

Πριν 9 ώρες

Η πιο διαδεδομένη μέθοδος εξαπάτησης είναι το skimming - Συμβουλές στους καταναλωτές για ασφαλείς αγορές

Λουτράκι: «Συμφωνώ με τη μητέρα μου» λέει η κόρη της δασκάλας που κατήγγειλε 6χρονο

Πριν 9 ώρες

Η γυναίκα φαίνεται να επηρεαζόταν σχεδόν ολοκληρωτικά από τους πνευματικούς της

Έρχονται lockers σε 4.000 Δημοτικά σχολεία ‑ Το κονδύλι αγγίζει τα 8,5 εκατ. ευρώ

Πριν 9 ώρες

Στόχος να ελαφρύνει η τσάντα των μικρών μαθητών και να ενισχυθεί η υπευθυνότητα και η αυτοοργάνωση των παιδιών

Κατά κεφαλήν εισόδημα: Η Ελλάδα στο ‑5%, η ΕΕ στο +22% στην 20ετία

Χτες

Μόνο δύο χώρες στην ΕΕ είδαν το πραγματικό κατά κεφαλήν εισόδημα των νοικοκυριών να μειώνεται την τελευταία 20ετία – και η Ελλάδα είναι η μία από αυτές

Ο Τσίπρας έστειλε την «Ιθάκη» στον Αδωνι με αφιέρωση και αυτός απάντησε: «Καλή αντάμωση»

Χτες

«Ως γνήσιος βιβλιοπώλης και εγώ θα του στείλω το νέο δικό μου βιβλίο: `Ρώμη`»

Ιθάκη ‑ Τσίπρας: Πόσο αντίτυπα έχουν πουληθεί μέχρι τώρα

Χτες

Ανάρπαστο έγινε από την πρώτη κιόλας ημέρα το νέο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη»

Διασωληνωμένος 12χρονος στο Παίδων, υπέστη εγκαύματα στο τζάκι

Χτες

Ο 12χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο γενικό νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη διασωλήνωσή του και τη διακομιδή του στην Αθήνα

Αναστάτωση στο Ηράκλειο: Προσαγωγές για επίθεση σε βάρος οικογένειας Ισραηλινών

Χτες

Στο κέντρο του Ηρακλείου παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.