E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τροχαίο Παντελίδη: Πού «κολλάει» το πόρισμα

Σε λίγες μέρες θα χυθεί φως στο μυστήριο

Τροχαίο Παντελίδη: Πού «κολλάει» το πόρισμα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 7/3/2016 | 08:22

Σύντομα θα ξέρουμε αν υπήρξε κάποια βλάβη, αν και ο ηλεκτρονικός εγκέφαλος του μοιραίου SUV δεν μπορεί να αποκαλύψει την ταχύτητα - Αν ο οδηγός πάτησε φρένο ή έστριψε πριν από την πρόσκρουση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί η σύνταξη του πορίσματος των πραγματογνωμόνων της Τροχαίας για το δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης που οδήγησε στον θάνατο τον Παντελή Παντελίδη και η δικογραφία να αποσταλεί στον εισαγγελέα.

Η διαδικασία έχει μπει στην τελευταία φάση και πλέον οι αξιωματικοί της Τροχαίας Ελληνικού περιμένουν από τον εγκέφαλο της θηριώδους Mercedes να «μιλήσει» και να δείξει μόνο αν υπήρξε κάποια βλάβη στο μοιραίο SUV για να κλείσουν τον φάκελο. «Δεν πρόκειται να μάθουμε πολλά. Ο εγκέφαλος ενός αυτοκινήτου δεν είναι κάτι ανάλογο με τα μαύρα κουτιά των αεροπλάνων. Αυτό που μπορεί να δείξει μόνο είναι αν υπήρξε κάποια βλάβη και όχι την ταχύτητα του οχήματος τη στιγμή του τροχαίου, το αν ο οδηγός πάτησε φρένο ή έστριψε το τιμόνι. Για όλα αυτά μόνο εκτιμήσεις μπορούμε να κάνουμε», τονίζει στο «ΘΕΜΑ» αξιωματικός της Τροχαίας.

Την ίδια ώρα, ο πραγματογνώμονας της οικογένειας Παντελίδη Αναστάσιος Δέδες αναμένεται, μετά την ολοκλήρωση του πορίσματος της Τροχαίας, να ξεκινήσει τη δική του έρευνα. «Οταν τελειώσουν οι πραγματογνώμονες και μπορέσω να δω το αυτοκίνητο, θα είμαι σε θέση να κάνω μελέτη, την οποία στη συνέχεια θα καταθέσω στους εντολείς μου. Η ολοκλήρωση της έρευνας εξαρτάται από τον χρόνο που θα μου δώσει η Τροχαία από τη στιγμή που θα απελευθερώσει το αυτοκίνητο και θα μπορέσω να το δω», επισημαίνει χαρακτηριστικά. Οσο για τις τοξικολογικές εξετάσεις, θα χρειαστούν πολλές εβδομάδες μέχρι η Ιατροδικαστική Υπηρεσία να βγάλει αποτελέσματα που θα δείξουν αν και σε τι ποσότητα ο τραγουδιστής είχε καταναλώσει αλκοόλ, όπως επίσης και αν κάποιοι έριξαν στο ποτό του κάποια περίεργη ουσία που τον έκανε να χάσει τις αισθήσεις του αλλά και τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα αυτό να βγει από τον δρόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι καταθέσεις των δύο κοριτσιών

Το τι ακριβώς συνέβη στις 8.20 το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου στην αερογέφυρα του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού θα προσπαθήσουν να αποκωδικοποιήσουν οι αξιωματικοί της Τροχαίας στο πόρισμα που θα στείλουν στον εισαγγελέα. «Δεν μας ενδιαφέρει από πού ξεκίνησε και πού πήγαινε ο γνωστός τραγουδιστής. Ούτε για ποιον λόγο επέλεξε να περάσει από το συγκεκριμένο σημείο και δεν ακολούθησε άλλη διαδρομή. Στην έκθεση ουσιαστικά θα περιγράφονται με λεπτομέρειες η πρόσκρουση του οχήματος και οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα», διευκρινίζει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και συμπληρώνει: «Στη δικογραφία που σχηματίζουμε θα μπουν και οι τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες όμως θα κάνουν αρκετό χρόνο να ολοκληρωθούν, όπως επίσης και οι καταθέσεις των δύο γυναικών που επέβαιναν στη μαύρη Mercedes».

Μέχρι στιγμής, έχει δώσει μια λακωνική κατάθεση η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου, σύντροφος του Παντελή Παντελίδη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα είπε ότι ο Παντελής Παντελίδης, δευτερόλεπτα πριν το SUV προσκρούσει στο κράσπεδο, έγειρε στο κάθισμα της συνοδηγού, εκεί δηλαδή που βρισκόταν η ίδια. Ισως, λένε οι αξιωματικοί της Τροχαίας, έγειρε γιατί αποκοιμήθηκε ή γιατί μπορεί να λιποθύμησε από την κούραση. Η δεύτερη κοπέλα, η 30χρονη Μυρσίνη Αρναούτη, δεν είναι σε θέση να πει το παραμικρό. Νοσηλεύεται ακόμη σε σοβαρή κατάσταση στην Εντατική και οι αστυνομικοί περιμένουν να βελτιωθεί η υγεία της προκειμένου να την επισκεφθούν και να καταγράψουν τη δική της εκδοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα βγουν μετά από εβδομάδες και θα δείξουν αν και σε ποια ποσότητα ο τραγουδιστής είχε καταναλώσει αλκοόλ

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θηριώδες τζιπ του Αντώνη Ρέμου που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης δεν παρουσίαζε κάποιο πρόβλημα στο γκάζι ή στο φρένο, ενώ οι εκτιμήσεις των πραγματογνωμόνων λένε -χωρίς να μπορούν να το αποδείξουν- ότι ο 32χρονος τραγουδιστής έφυγε από τον δρόμο χωρίς να πατήσει καθόλου το φρένο. Στην αερογέφυρα, λίγο προτού βγει στη Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα, το μαύρο τζιπ Mercedes ML κινούνταν με ταχύτητα που, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, μπορεί και να άγγιζε τα 150 χιλιόμετρα την ώρα.

Από την έρευνα της Τροχαίας προκύπτει ότι τόσο ο τραγουδιστής όσο και η 21χρονη Φρόσω δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας. Τις είχαν, όπως λένε στη γλώσσα των αστυνομικών, πατημένες, δηλαδή περασμένες στο κάθισμα και «κουμπωμένες» για να μη χτυπάει ο συναγερμός. Τη μοιραία στιγμή, όμως, το σώμα του Παντελίδη λειτούργησε σαν ασπίδα, με αποτέλεσμα η 21χρονη συνοδηγός να μην τραυματιστεί σοβαρά και να τη γλιτώσει με ένα κάταγμα στον δεξιό της ώμο. Αντίθετα, η 30χρονη Μυρσίνη Αρναούτη, αν και καθόταν στο πίσω κάθισμα και φορούσε τη ζώνη ασφαλείας, τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε να περάσει αρκετές ώρες στο παγωμένο κρεβάτι του χειρουργείου στον «Ευαγγελισμό».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φώτης Σπύρος: Η πρώτη εμφάνιση on camera μετά την αποκάλυψη για τον καρκίνο (Βίντεο)

Πριν 11 ώρες

«Έφυγαν πολλοί άνθρωπο από δίπλα μου στην περιπέτεια της υγείας μου. Αποδείχθηκαν λίγοι...»

Η εμφάνιση της Σίντνεϊ Σουίνι στο τρέιλερ της τρίτης σεζόν της σειράς Euphoria που θυμίζει OnlyFans

Πριν 11 ώρες

«Δουλεύω όλη μέρα και η μέλλουσα σύζυγός μου είναι ξαπλωμένη στο διαδίκτυο», παραπονιέται ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Τζέικομπ Ελόρντι

Η πιο πλούσια ηθοποιός στον πλανήτη δεν έβγαλε τα λεφτά της από τις ταινίες

Πριν 11 ώρες

Πώς έβγαλε δις η πιο πλούσια ηθοποιός στον κόσμο

Η εξαφάνιση που σημάδεψε τη βρετανική ροκ σκηνή και οι θεωρίες που επιμένουν μέχρι σήμερα

Πριν 11 ώρες

31 χρόνια μυστήριο: Τι απέγινε πραγματικά ο Richey Edwards των Manic Street Preachers;

Σοφία Μαριόλα: Νέος έρωτας στην ζωή της μετά τον χωρισμό από τον Στράτο Τζώρτζογλου;

Χτες

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2019 στην Κρήτη.

Σίλια Δούμου: Ποια είναι η σύντροφός του Gio Kay του Survivor, που έστησε ένα γκρουπ μόνο για γυναίκες

Χτες

Η σύντροφος του viral 28χρονου Ελληνοαμερικανού παίκτη του ριάλιτι μετράει 14 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram

Νένα Χρονοπούλου: «Έφυγε από πάνω μου ένας δεύτερος άνθρωπος»

Χτες

Μίλησε για τη μεγάλη απώλεια κιλών που έχει πετύχει και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε χωρίς να το ξέρει

Φαίη Σκορδά: «Το έπαιξα μάγκας και ξεφτιλίστηκα» – Η αποκάλυψη για τη θεατρική παράσταση

Χτες

Ένα περιστατικό που της συνέβη το Σαββατοκύριακο και την έφερε σε δύσκολη θέση περιέγραψε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά

Survivor: Η ψηφοφορία στο αποψινό συμβούλιο του νησιού φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα που δεν είχαν φανεί

Χτες

Οι Επαρχιώτες βρίσκονται σε σύγκρουση μεταξύ τους αλλά και με τους αντιπάλους

Ο γιος της Μέλπως Ζαρόκωστα αποκαλύπτει: «Έχω ενοχές που δεν την πήγα νωρίτερα στο γηροκομείο»

Χτες

«Σαν μητέρα ήταν ιδιαίτερα δεμένη μαζί μου», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Παγουλάτος

«Ferto»: Αποθέωση στα social media για το υποψήφιο τραγούδι του ελληνικού τελικού της Eurovision 2026

Χτες

Ξέσπασε σε δάκρυα ο Akylas: «Δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει»

Bρετανία: Χιλιάδες τηγανητές πατάτες ξεβράστηκαν σε παραλία ‑ Το ασυνήθιστο θέαμα

Χτες

Χιλιάδες τηγανητές πατάτες ξεβράστηκαν σε παραλία του Ηνωμένου Βασιλείου με τους ντόπιους να απευθύνουν έκκληση σε εθελοντές για τον καθαρισμό των ακτών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.