E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μητσοτάκης: «Κάτω από το χαμηλό πήχη που βάλαμε στον Τσίπρα το προσχέδιο της Συνόδου Κορυφής»

«Τα διχαστικά διλήμματα δεν ευνοούν το δημόσιο διάλογο»

Μητσοτάκης: «Κάτω από το χαμηλό πήχη που βάλαμε στον Τσίπρα το προσχέδιο της Συνόδου Κορυφής»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 7/3/2016 | 16:14

Δεν είναι ικανοποιητικό για την Ελλάδα το προσχέδιο της Συνόδου Κορυφής που κυκλοφόρησε σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσθέτοντας ότι «περνάει και κάτω από τον χαμηλό πήχη που βάλαμε στον πρωθυπουργό την Παρασκευή στη σύνοδο των πολιτικών αρχηγών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δυστυχώς δεν φαίνεται να πληροί ούτε τις ελάχιστες απαιτήσεις που απο κοινού συμφωνήσαμε με τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η κρίση έχει ανζητήσει πλαίσιο συναίνεσης, έχει φέρει τον πρωθυπουργό σε μια γραμμή ρεαλισμού και λογικής. Απαντώντας, δε, στο δίλημμα που έθεσε ο Αλέξης Τσίπρας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ «ανθρωπισμός ή ακροδεξιά» αναρωτήθηκε «είναι ανθρωπισμός αυτό που συμβαίνει στην Ειδομένη; Είναι ανθρωπισμός η εικόνα που παρουσίαζε η πλατεία Βικτωρίας;».

«Στη χώρα μας μεταξύ του ανθρωπισμού και της ακροδεξιάς υπάρχει και η κοινή λογική. Ακροδεξιά δεν υπάρχει στη ΝΔ και τα κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα είναι στα στοιχεία της ζώνης Σένγκεν. Ούτε ο πρωθυπουργός δεν αρνήθηκε την ανάγκη υπαρξης τους» συμπλήρωσε μιλώντας στο Real FM.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επανέλαβε ότι αυτό που ζητά η ΝΔ είναι ο διαχωρισμός προσφύγων-παράτυπων μεταναστών και η ανάγκη ανοιχτών δομών για τους πρόσφυγες και κλειστών προαναχωρησιακών κέντρων για παράτυπους μετανάστες.

Τάχθηκε ξανά κατά της συγκρότησης οικουμενικής κυβέρνησης αλλά και του ενδεχομένου διεξαγωγής εκλογών.

Για την αξιολόγηση είπε ότι ξαναζούμε τη διαπραγμάτευση του περασμένου καλοκαιριού με τον Γιάνη Βαρουφάκη χωρίς τον Γιάνη Βαρουφάκη εκφράζοντας φόβους ότι το αποτέλεσμα θα είναι πολύ άσχημο για την κατάσταση της οικονομίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σχόλιο Γεροβασίλη για τις δηλώσεις Μητσοτάκη
«Αποτελεί ένδειξη απίστευτης μικρότητας και εθνικής ανευθυνότητας, την ώρα που ο πρωθυπουργός δίνει τη μάχη της διαπραγμάτευσης και πριν ακόμη ξεκινήσει η Σύνοδος Κορυφής, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να υιοθετεί διαρροές, οι οποίες μετά από λίγο διαψεύδονται, υπονομεύοντας την ελληνική προσπάθεια. Ο ελληνικός λαός μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του » υπογράμμισε, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ακινητοποιήθηκε τρένο της Hellenic Train στο δρομολόγιο Καμίνια ‑ Αγιος Ανδρέας λόγω «αστοχίας υποδομής»

Χτες

Λόγω αστοχίας υποδομής, σύμφωνα με την εταιρεία, σταμάτησε η αμαξοστοιχία 13353 – Με λεωφορεία τα δρομολόγια στο τμήμα Αγ. Ανδρέας – Καμίνια

Κινητοποιήσεις αγροτών: Στο τραπέζι του διαλόγου μετά από εβδομάδες στα μπλόκα – Ανοίγουν οι δρόμοι, χωρίς να αποσύρονται τα τρακτέρ

Χτες

Εν αναμονή της συνάντησης στο Μαξίμου, οι αποκλεισμοί χαλαρώνουν, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται

Ντόναλντ Τραμπ: Προανήγγειλε επίθεση στο Μεξικό;

Χτες

Ο Αμερικανός πρόεδρος ακύρωσε μία δεύτερη επίθεση στη Βενεζουέλα, δηλώνοντας πως η χώρα συνεργάζεται καλά με τις ΗΠΑ

Καραϊβική: Καρέ καρέ η κατάληψη του πετρελαιοφόρου της Βενεζουέλας από Αμερικανούς πεζοναύτες

Χτες

Αμερικανοί πεζοναύτες αποβιβάστηκαν από ελικόπτερο στο κατάστρωμα του «Olina»

Συρία: Τανκ χτύπησε ρεπόρτερ που κάλυπτε τις φονικές συγκρούσεις στο Χαλέπι – Σώθηκε από θαύμα

Χτες

Ο ρεπόρτερ επέζησε με ελαφριά τραύματα, παρά την αιμοραγγία που του προκάλεσε το χτύπημα

Απίστευτο σκηνικό με θύμα τον Γιώργο Κούτσια – Του επιτέθηκε συμπαίκτης του

Χτες

Ο νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής δέχτηκε επίθεση από συμπαίκτη του στο φιλικό Βικτόρια Πλζεν – Λουγκάνο και προς τιμήν του δεν αντέδρασε καθόλου.

Πάτρα: Πώς πήγαν να «καλύψουν» τον φόνο του 30χρονου ‑ Καθάρισαν με χλωρίνη και ξήλωσαν κάμερες

Χτες

Συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου σε κλαμπ στην Πάτρα, με τις κινήσεις των ιδιοκτητών να διαγράφουν ξεκάθαρη απόπειρα συγκάλυψης

Χρήστος Πολίτης: Πότε θα γίνει η τελετή αποτέφρωσης

Χτες

Στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό Χρήστο Πολίτη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.