E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αλλαγή δεδομένων στις έρευνες για το τροχαίο του Παντελίδη

Διαφορετικό είναι το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων της οικογένειας της Μίνας Αρναούτη

Αλλαγή δεδομένων στις έρευνες για το τροχαίο του Παντελίδη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 11/3/2016 | 17:16

Διαφορετικό είναι το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων της οικογένειας της Μίνας Αρναούτη από αυτό των ειδικών που έχει προσλάβει η οικογένεια του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μέχρι στιγμής με τις έρευνες τις οποίες έχουμε κάνει, δεν συμπίπτουν. Αντίθετα, είναι εντελώς αντίθετες» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη Ιωάννης Κολέτης απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Ο δικηγόρος ανέγνωσε επίσης δήλωση στους δημοσιογράφους στην οποία ανέφερε:

«Η βαρύτατα τραυματισμένη Μυρσίνη Αρναούτη, θύμα του τροχαίου ατυχήματος που απασχολεί το πανελλήνιο, παραμένει νοσηλευόμενη στη Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» και σε καταστολή . Ευχαριστούμε θερμά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας. Η οικογένεια της Μυρσίνης Αρναούτη αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια τη μεγάλη και άδικη συμφορά που την βρήκε, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει προβεί σε δηλώσεις και σχόλια , τα οποία μόνο αυτή δικαιούται αυθεντικά να κάνει και κανείς άλλος. Έχει προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες και έχει διορίσει τεχνικούς συμβούλους. Παρακολουθεί ταυτόχρονα με ιδιαίτερο προβληματισμό και ανησυχία αφενός μεν τα όσα της αποδίδονται ότι τάχα είπε ή δεν είπε, και αφετέρου τα διάφορα σενάρια σχετικά με τις αιτίες του τροχαίου ατυχήματος, τα οποία κατά την εκτίμησή μας δεν συνάδουν με την κοινή λογική. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Τροχαία Ελληνικού με εποπτεύουσα αρχή την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Παρακαλούμε όλοι να σεβαστούν την προανάκριση, και να μην ξεχνάμε ότι τα διδάγματα της κοινής πείρας πολλές φορές και η απλή λογική είναι η καλύτερη μέθοδος διαπίστωσης των αιτιών των τροχαίων ατυχημάτων. Η οικογένεια της Μυρσίνης Αρναούτη είναι αφοσιωμένη στην αποκατάσταση της υγείας της Μυρσίνης και παρακαλεί θερμά να το σεβαστούν αυτό όλοι και να σταματήσουν οι προσελεύσεις στο Νοσοκομείο. Παράλληλα παρακαλούμε να δεχθεί η οικογένεια Παντελίδη τα θερμά συλλυπητήρια για το χαμό του Παντελή.»

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Google: Ποιο emoji «σάρωσε» το 2025 ‑ Αύξηση 37% στη χρήση του

Σήμερα

Η εταιρεία ανέλυσε 665 εκατομμύρια σύμβολα μέσα από το Gboard, αναδεικνύοντας τις νέες τάσεις που φέρνει η Gen Z στην ψηφιακή επικοινωνία.

Κυψέλη: Σε 14 κτίρια οι ζημιές από τα έργα του Μετρό ‑ Τι είπε ο Χάρης Δούκας

Σήμερα

Παρουσιάστηκαν τα πρώτα στοιχεία για τις επιπτώσεις που έχουν προκαλέσει οι εργασίες του Μετρό σε κτίρια της Κυψέλης

Πορτογαλία: Η στιγμή που μεθυσμένος οδηγός πέφτει πάνω σε πλήθος ‑ 12 τραυματίες

Σήμερα

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο παραθαλάσσιο θέρετρο στην περιοχή Αλγκάρβε

Ουρές στα βενζινάδικα στο Ιράν μετά τον οικονομικό «στραγγαλισμό» των ΗΠΑ

Σήμερα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα πως πρέπει να «τερματιστούν αμέσως» οι εκτελέσεις διαδηλωτών

Κάτω Κουφονήσι: Νεκρή 69χρονη Αγγλίδα μετά από βουτιά στη θάλασσα από ημερόπλοιο

Σήμερα

Οι προσπάθειες ανάνηψης με ΚΑΡΠΑ στο λιμάνι δεν κατάφεραν να σώσουν τη γυναίκα, ενώ το Λιμενικό διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του θανάτου.

Δημήτρης Κόκοτας: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» για τον θάνατό του

Σήμερα

Ο γνωστός τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, μετά από παρατεταμένη νοσηλεία

Ηράκλειο: Απατεώνες επενδυτικοί σύμβουλοι ξάφρισαν 60.000€ από 48χρονη

Σήμερα

Δείτε πώς μια 48χρονη στο Ηράκλειο έμεινε χωρίς 60.000€ από επενδυτική απάτη και πώς μπορείτε να προστατευτείτε από ανάλογα κρούσματα.

Απομακρύνεται από την οικογενειακή κατοικία ο σύζυγος της παρουσιάστριας

Σήμερα

Κοινωνία - Για την Πέμπτη 27 Αυγούστου μετατέθηκε από το Αυτόφωρο η εκδίκαση της υπόθεσης του συζύγου της παρουσιάστριας

Παραπλανητικές διαφημίσεις και οδοντιατρικές «θεραπείες» χαμηλού κόστους: Προειδοποίηση από την ΕΟΟ

Σήμερα

Προειδοποίηση της ΕΟΟ για τις «θεραπείες» χαμηλού κόστους και τις παραπλανητικές διαφημίσεις

Φωτιά στο Λαύριο: Βρίσκεται σε ύφεση ‑ «Σταμάτησε ακριβώς έξω από τα σπίτια»

Σήμερα

Ο δήμαρχος Λαυρεωτικής επιβεβαίωσε πως η φωτιά που ξέσπασε βρίσκεται πλέον σε ύφεση

ΕΟΔΥ σε συναγερμό: Αναζητείται πιθανό νέο στέλεχος του ιού του Δυτικού Νείλου

Σήμερα

Η επιστημονική κοινότητα στη χώρα μας βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα, λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων του ιού του Δυτικού Νείλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.