E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Formula1: Δείτε ο τρομακτικό ατύχημα των Αλόνσο, Γκουτιέρεζ

Έφερε τη διακοπή στον πρώτο αγώνα της σεζόν

Formula1: Δείτε ο τρομακτικό ατύχημα των Αλόνσο, Γκουτιέρεζ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 20/3/2016 | 13:42

Τρομακτικό ατύχημα είχαμε στον 17ο γύρο του πρώτου αγώνα της φετινής σεζόν της Formula1 για να έχουμε σε πρώτη φάση αυτοκίνητο ασφαλείας στην πίστα και σε δεύτερη φάση κόκκινη σημαία και διακοπή δύο γύρους αργότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Φερνάντο Αλόνσο στην προσπάθειά του να περάσει τον Εστεμπάν Γκουτιέρεζ ακούμπησε τον Μεξικανό στο πίσω μέρος, με το μονοθέσιό του να φεύγει εκτός σιρκουί με μεγάλη ταχύτητα, να φέρνει δύο τούμπες στον αέρα και να καταλήγει στα προστατευτικά λάστιχα για να διαλυθεί! Όσο για τον πιλότο της Haas, τη γλίτωσε με τετακέ και κατάληξη στο χώμα.

Βέβαια, αμφότεροι εγκατέλειψαν, ωστόσο το αξιοσημείωτο είναι ότι δεν υπέστη κανείς το παραμικρό, με τους δύο πιλότους να αγκαλιάζονται, τον Αλόνσο να χαιρετά το κοινό και αμφότερους να μεταφέρονται στα πιτς με το ιατρικό αυτοκίνητο.

Ο  Αλόνσο μετά το τέλος του αγώνα, ακόμα φανερά σοκαρισμένος, χαρούμενος και εξαιρετικά τυχερός έκανε δηλώσεις στις κάμερες :

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εμπρός σας και σας μιλώ... Θέλω να ευχαριστήσω την FIA για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει στις προδιαγραφές ασφαλείας. Είμαι το ζωντανό παράδειγμα πως αυτές οι προδιαγραφές... λειτουργούν! Ήταν ένα καθαρά αγωνιστικό συμβάν. Περίμενα μέχρι την τελευταία στιγμή για να κάνω την κίνησή μου αλλά δεν περίμενα πως (ο Γκουτιέρεζ) θα φρενάριζε τόσο νωρίς. Αλλά ήμουν τυχερός...».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν πιστεύει πως έχει ποσοστό ευθύνης ο Γκουτιέρεζ, ο Αλόνσο απάντησε ως παντελονάτος πρωταθλητής.

«Όχι, καμιά ευθύνη δεν έχει. Αυτά είναι αγωνιστικά γεγονότα. Όλοι ξέρουμε την επικινδυνότητα του σπορ. Αυτά τα ατυχήματα είναι μέσα στο παιχνίδι. Δεν ήταν μια ευχάριστη στιγμή... Θα έλεγα πως ήταν πολύ τρομακτική. Φοβήθηκα πως δεν θα είχε καλό τέλος ιδιαίτερα όταν άρχισαν οι τούμπες. Ο κάθε οδηγός κάνει τον αγώνα του δίχως να γνωρίζει τι θα κάνει ο άλλος οδηγός πίσω του. Ήταν μια άτυχη στιγμή και για τους δυο μας. Και ευτυχώς για μένα που στάθηκα τόσο τυχερός».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Google Search 2025: Αυτή είναι η δημοφιλέστερη αναζήτηση στην Ελλάδα για το 2025

Σήμερα

Τι κέντρισε το ενδιαφέρον των χρηστών στην αναζήτηση της Google;

Αδιανόητο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Ιρακινός έδειχνε τα γεννητικά του όργανα μέσα σε λεωφορείο

Σήμερα

Ο 48χρονος άνδρας επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα σε τρεις επιβάτες

Ιταλίδα ερευνήτρια έλαβε 4.000.000 ευρώ από την ΕΕ για να απαντήσει στο ερώτημα «τι σκέφτονται τα κοτόπουλα»

Σήμερα

Ο λόγος για το Synergy Grant 2025 του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας (ERC)

Κοζάνη: Εκτροπή λεωφορείου με 58 εργαζόμενους ‑ Νεκρός ο οδηγός από ανακοπή

Σήμερα

Ένας από τους επιβαίνοντες όταν κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά φέρεται να έπιασε το τιμόνι πατώντας φρένο και ακινητοποιώντας το λεωφορείο

Σφίγγει ο κλοιός για τις ρευματοκλοπές: Στη μάχη μπαίνει και η ΑΑΔΕ

Σήμερα

Θα δίνει φορολογικά στοιχεία των καταναλωτών στον ΔΕΔΔΗΕ για διασταυρώσεις και ελέγχους. Στόχος ο εντοπισμός παραβατών.

«Έδιναν ηρεμιστικά στα παιδιά, είχαν και εγκαύματα» – Τι λέει ο Κ. Γιαννόπουλος για την οικογένεια με τα 8 παιδιά

Σήμερα

Ναρκωτικά, ξύλο, εγκαύματα και χάπια περιλαμβάνουν τα επεισόδια που πρωταγωνίστησε η οικογένεια με τα 8 παιδιά στο Ηράκλειο.

Πού θα πάει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; Η φωτιά που καίει στο Μιλγουόκι, οι τάσεις φυγής και τα σενάρια ανταλλαγής

Σήμερα

Για πρώτη φορά απ` τη μέρα που μετακόμισε στο Μιλγουόκι, ο Γιάννης σκέφτεται να ανοίξει την πόρτα της εξόδου

Πάτρα: Στρατολογούσαν ανήλικους για ληστείες και κλοπές – 9 συλλήψεις

Σήμερα

Προσήχθησαν οκτώ ανήλικοι, ηλικίας από 10 έως 15 ετών, οι οποίοι αντιμετωπίζονται, σύμφωνα με την Αστυνομία, ως θύματα εμπορίας ανθρώπων.

Ακρίβεια: Ακριβότερο το κρέας για το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι ‑ «Τσουχτερές» οι τιμές

Σήμερα

Αναλυτικά οι τιμές για χοιρινό, αρνί, κατσίκι, κοτόπουλο και μοσχάρι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.