ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Το ερχόμενο καλοκαίρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ο Παναγιώτης Ταχτσίδης με την εκλεκτή της καρδιάς του Ζέτα Θεοδωροπούλου όπως αποκαλύπτει η «RealNews».
Το ζευγάρι, που έχει ήδη αποκτήσει μία κόρη, ζει μόνιμα στη Γένοβα της Ιταλίας, όπου αγωνίζεται με την ομάδα της Τζένοα ο διεθνής ποδοσφαιριστής.
Αν και δεν βιάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, αφού ούτως ή άλλως ζουν ως οικογένεια, θέλουν με τον γάμο τους να μοιραστούν τη μεγάλη τους χαρά με τους αγαπημένους τους ανθρώπους, ενώ στα σχέδιά τους είναι να κάνουν την ίδια μέρα και την βάπτιση της κόρης τους.

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
ΣΧΕΣΕΙΣ
ΥΓΕΙΑ
CELEBS
ΠΡΟΣΩΠΑ
CELEBS
CELEBS
CELEBS
ΜΟΔΑ