E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μαργαρίτα Παπανδρέου, ένα μοντέλο με βαρύ όνομα!

Ζει και εργάζεται στο εξωτερικό

Μαργαρίτα Παπανδρέου, ένα μοντέλο με βαρύ όνομα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 31/3/2016 | 10:20

Mούσα του οίκου Jil Sander είναι εδώ και λίγο καιρό η Μαργαρίτα Παπανδρέου. Η 25χρονη Ελληνίδα καλλονή κατέκτησε το Μιλάνο με την ιδιαίτερη ομορφιά της και όχι χάρη στην αναγνωρισιμότητα λόγω της συνωνυμίας της με την κόρη του πρώην πρωθυπουργού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό που ανέκαθεν επιθυμούσε και ονειρευόταν, τη διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ, το κατέκτησε μέσα στο 2016. Η Μαργαρίτα Παπανδρέου επελέγη από τον διάσημο οίκο μόδας Jil Sander ως ένα από τα κορίτσια-μούσες για τη νέα του κολεξιόν. Με μεγάλη προϋπηρεσία σε επιδείξεις μόδας σε Ελλάδα και Ασία, η Μαργαρίτα Παπανδρέου δοκίμασε πρώτα την τύχη της στο Παρίσι, όμως στο Μιλάνο τελικά βρήκε αυτό που έψαχνε. Ξεκίνησε από διαφημίσεις ιταλικών προϊόντων περιποίησης μαλλιών, μέσα από τις οποίες ξεχώρισε και προσέλκυσε το ενδιαφέρον του οίκου Jil Sander, ο οποίος εδρεύει στο Μιλάνο. «Είναι ωραίο να δουλεύεις με Ιταλούς», δηλώνει το 25χρονο μοντέλο, «γιατί έχουν ιδιαίτερο ταμπεραμέντο και είναι εμπνευσμένη η μόδα τους». Η ίδια τονίζει επίσης ότι ο ένας μήνας όπου έμεινε στο Μιλάνο θα της μείνει αξέχαστος για το στυλ ζωής στο οποίο μυήθηκε. Η συγκεκριμένη πόλη παρέχει ό,τι θέλει μια γυναίκα: «Εντυπωσιακά ρούχα, γευστικό φαγητό, όμορφα στέκια και άνδρες που φλερτάρουν».

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου θεωρεί την εμπειρία του Μιλάνου μοναδική, γι’ αυτό και θα ήθελε να την επαναλάβει. Εξάλλου, ούσα μούσα ενός διακεκριμένου οίκου υψηλής ραπτικής, είναι ένα χρυσό προνόμιο για μια σταδιοδρομία στον αμείλικτο κόσμο του μόντελινγκ.
Ασία στα τυφλά

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου ξεκίνησε την καριέρα της ως αναπληρωματική Μις Ελλάς και εν συνέχεια αναζήτησε δουλειά στην Ασία. Ηταν η περίοδος όπου εκεί υπήρχε μεγάλη ζήτηση για μοντέλα από όλο τον κόσμο - και ιδιαίτερα από την Ευρώπη. Η καταγωγή της είναι από το Αγρίνιο, έφτασε όμως σχεδόν ως την άλλη άκρη του κόσμου και τελικά κατάφερε να φωτογραφηθεί στην Μπανγκόκ για το περιοδικό «Elle», ενώ πρωταγωνίστησε επίσης στη διαφημιστική εκστρατεία της Max Mara.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός από το μόντελινγκ, η Μαργαρίτα θέλησε να παραμείνει με κάθε τρόπο στην Ασία, οπότε βρέθηκε να εργάζεται στο ξεχωριστό από κάθε άποψη εστιατόριο «Dine in the Dark», όπου οι θαμώνες δοκιμάζουν γεύσεις κυριολεκτικά στο σκοτάδι: «Την Ταϊλάνδη τη λάτρεψα. Θέλησα να μείνω γιατί θεωρώ πως ένα τέτοιο ταξίδι, μια ευκαιρία σαν και αυτήν, είναι μοναδικό. Μιλάμε για άλλη νοοτροπία, φιλοσοφία και τρόπο ζωής. Οταν μου έγινε πρόταση να αναλάβω τις δημόσιες σχέσεις στο “Dine in the Dark” είπα αμέσως το “ναι” για έναν πολύ απλό λόγο: οι σερβιτόροι εκεί είναι τυφλοί, όπως και ο αδελφός μου».

Ο επόμενος επαγγελματικός σταθμός της Μαργαρίτας Παπανδρέου ήταν η Τουρκία, στην οποία και θα πρωταγωνιστήσει σε αρκετές διαφημίσεις και επιδείξεις. «Παρόλο που η Ασία αποτελεί μια ανεπανάληπτη εμπειρία, την Ευρώπη δεν την αλλάζω με τίποτα», δηλώνει η νεαρή καλλονή στο «thema people».

Και φυσικά, τα αστεία γύρω από το ονοματεπώνυμό της εξακολουθούν, παρόλο που ο Γιώργος Παπανδρέου παίζει αμελητέο ρόλο στην πολιτική ζωή της χώρας: «Δέχομαι κατά καιρούς διάφορα πειράγματα, έχω ακούσει τα πάντα: από το “θα σε πάρουμε στη δουλειά γιατί αλλιώς θα πέσει τηλεφώνημα από τα υψηλά κλιμάκια του κόμματος” έως το να μου ζητούν να δώσω πολλά φιλιά στον υποτιθέμενο πατέρα μου. Αλλά μετά από τόσα χρόνια έχω μάθει να αντιμετωπίζω τέτοια περιστατικά με γέλιο».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σία Κοσιώνη: «Η ΜΕΘ είναι μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία. Δεν μπορούσα να σηκωθώ»

Πριν 11 ώρες

Οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών περίμεναν την Σία Κοσιώνη χθες 24/2 για να κάνει δηλώσεις, μετά την επιστροφή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ

Μαρία Σολωμού: «Αν έμενα με έναν άντρα για 10 χρόνια θα είχα κρεμαστεί από το ταβάνι»

Πριν 11 ώρες

Όσα είπε για τις σχέσεις και το Νίκο Μουτσινά

Μαρία Δεληθανάση για καταδίκη Κώστα Δόξα: «Δικαίωση μετά από πολυετή αγώνα – Δε μου ζήτησε συγγνώμη»

Πριν 11 ώρες

Ένοχος κρίθηκε ο Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία με θύμα την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση

Katy Perry: Έγκυος στο πρώτο παιδί με τον Justin Trudeau; Η απάντηση στις φήμες

Πριν 11 ώρες

Η Katy Perry και ο Justin Trudeau εξακολουθούν να είναι μαζί και, απ’ ό,τι φαίνεται, τα πράγματα σοβαρεύουν.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Νέες φωτογραφίες με την Κλέλια Ανδριολάτου μετά το πάρτι για τα BAFTA

Πριν 11 ώρες

Ο σκηνοθέτης του «Maestro» δημοσίευσε στιγμές από το ταξίδι στη βρετανική πρωτεύουσα με χιουμοριστική λεζάντα στο Instagram

Νεφέλη Λιβιεράτου: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της – Γόνος εφοπλιστικής οικογένειας

Πριν 11 ώρες

Έναν μεγάλο έρωτα ζει η 25χρονη Νεφέλη Λιβιεράτου

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Πριν 11 ώρες

Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!

Πατέρας για 2η φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Χτες

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Χτες

Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.