E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τι δηλώνει ο Αφγανός που πήγε να πετάξει το μωρό στον άνδρα του λιμενικού

Σοκ από το συμβάν

Τι δηλώνει ο Αφγανός που πήγε να πετάξει το μωρό στον άνδρα του λιμενικού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 6/4/2016 | 17:00

«Έχω πέντε παιδιά και έχω περάσει τα σύνορα από πέντε χώρες. Το παιδί μου γεννήθηκε πριν από 2 μήνες στα σύνορα Ιράν – Τουρκίας», είπε, μέσω μεταφραστή, ο Αφγανός που «πρωταγωνίστησε» στο σοκαριστικό επεισόδιο με το μωρό στον Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Αφγανός ανέφερε, μέσω μεταφραστή, ότι νωρίτερα οι αστυνομικοί είχαν χτυπήσει έναν συγγενή του. Ο ίδιος, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε, πήρε την απόφαση να διαμαρτυρηθεί, παίρνοντας ψηλά στα χέρια του το βρέφος, ενώ δηλώνει πως βρίσκεται σε απόγνωση.

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση και το Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης ενώ από το Λιμενικό Σώμα σημειώνεται πως θα διαταχθεί έρευνα για το συμβάν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μεσημβρινές ώρες, σήμερα, μπροστά από την πύλη Ε3 του κεντρικού λιμένα Πειραιά, σημειώθηκε ολιγόλεπτο επεισόδιο μεταξύ προσφύγων, οι οποίοι με καθιστική διαμαρτυρία εμπόδισαν προσωρινά τη διέλευση Ι.Χ.Ε. οχημάτων. Στο σημείο μετέβησαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Ιωάννης Θεοτοκάς, ο Αρχηγός του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Ράπτης Σταμάτιος, ο Διοικητής της 1ης Περιφερειακής Διοικήσεως Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Υποναύαρχος Λ.Σ. Ντούνης Αθανάσιος καθώς και ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Λεοντάρας Κωνσταντίνος.

Με την άμεση και ψύχραιμη επέμβαση των Στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που εκτελούσαν Υπηρεσία στην περιοχή, το επεισόδιο έληξε γρήγορα, χωρίς ουδείς εκ των προσφύγων να πάθει το παραμικρό. Αλγεινή αίσθηση προκάλεσε σε όλους ανεξαιρέτως τους παρευρισκόμενους, η απαράδεκτη, απερίσκεπτη, ανάλγητη και βίαιη συμπεριφορά με θύμα ένα αθώο βρέφος, εικόνα που ήδη έχουν παρακολουθήσει έκπληκτοι χιλιάδες τηλεθεατές.

Η πράξη αυτή είναι καταδικαστέα. Θα διαταχθεί έρευνα. Τέλος, σημειώνεται ότι Στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. παραμένουν στο λιμάνι προκειμένου διασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία του.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Σήμερα

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης

Σήμερα

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Σήμερα

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Σήμερα

Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Σήμερα

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Σήμερα

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Σήμερα

Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.