E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Άντζελα Δημητρίου: Η επιτυχία πονάει και πειράζει. Το απολαμβάνω

Μίλησε για το σποτ που «έριξε» το Διαδίκτυο

Άντζελα Δημητρίου: Η επιτυχία πονάει και πειράζει. Το απολαμβάνω
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 11/4/2016 | 17:10

Η Άντζελα Δημητρίου, η πρωταγωνίστρια της νέας πασχαλινής διαφήμισης των καταστημάτων Jumbo που «έριξε» το διαδίκτυο, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλημερούδια» το πρωί της Δευτέρας. «Έλα μωρέ! Τι έχω κάνει; Μία μικρή διαφήμιση κάναμε εκεί πέρα!», είπε η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού, κατά την είσοδό της στο πλατό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Καταρχήν θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί μου έγινε μία πρόταση καλή και τη δέχτηκα. Και βγήκε πολύ καλό το διαφημιστικό. Κάτσε να δω λίγο το φρύδι παιδιά. Για κάνε μου ένα κοντινό σε παρακαλώ! Ήθελα να δω αν τα φρύδια μου είναι εντάξει!», είπε η Άντζελα Δημητρίου για τα σχόλια που ακούστηκαν σχετικά με την εικόνα των φρυδιών της στο διαφημιστικό σποτ. 

Περίμενε τον χαμό που θα προκαλούσε η διαφήμιση; «Δεν το περίμενα! Μου ήρθε τελείως ξαφνικό. Μου έκαναν την πρόταση και μου λένε: ''Το τραγούδι το έχουμε αλλάξει λίγο''. Λέω: ''Για να δω τι έχετε γράψει;''. Καταργήσαμε κάποιες λέξεις που δεν μου άρεσαν και πήγα στο στούντιο και το έγραψα. Τραγούδησα κανονικά. Το ''βουρλίζομαι'' παιδιά, γιατί είμαστε όλοι από χωριό, σημαίνει τρελαίνομαι! Όσοι δεν καταλαβαίνουν το ''χτύπα σαν άντρας''. Δεν είναι κυριολεξία. Γιατί έχουμε δει τέτοια πράγματα στις ελληνικές ταινίες. Έχουμε δει χαστούκια. Να δίνουν καθηγητές στην Αλίκη», απάντησε η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια.

Η Άνζελα σχολίασε, την ανακοίνωση του ΚΕΘΙ (Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας), με την οποία ζητά την απόσυρση του σποτ, επειδή σε αυτό ακούγεται η φράση «Χτύπα σαν Άντρας». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχει κίνδυνος να αποσυρθεί το σποτ; «Τους πειράζει! Τους ενοχλεί. Είναι δυνατόν;...Και εγώ λέω στον γιο μου: ''Χτύπα σαν άντρας! Να γίνεις άντρας''. Τι πάει να πει αυτό; Δεν το καταλαβαίνω! Γιατί δεν κοιτούν άλλα πράγματα και κοιτούν το διαφημιστικό; Γιατί δεν κοιτούν που έχουμε γίνει όλοι δολοφόνοι;...Γιατί κοιτούν το διαφημιστικό; Αυτό τους πείραξε;»

Περίμενε τις αντιδράσεις που προκάλεσε το σποτ; «Τις περίμενα! Και έκανα υπομονή! Με το που είδαν ότι το video μέσα σε μία ημέρα απέσπασε 1 εκατ. views, αυτό τους πείραξε. Γιατί η επιτυχία πονάει και πειράζει πάντα! Εμένα μου συμβαίνει πάντα...Μου αρέσει όμως εμένα αυτό. Το απολαμβάνω. Χαίρομαι.  Απολαμβάνω τώρα την επιτυχία μου», απάντησε η Άντζελα Δημητρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της, η Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε ότι στην προσωπική της ζωή, υπήρξαν στιγμές που έχασε την ψυχραιμία της. «Έχω σπάσει και έχω πετάξει πράγματα. Έχω δείρει! Ξύλο κανονικό όμως. Κανονικότατο. Για πολύ ξύλο! Και ο άλλος προσπαθούσε να προστατευτεί! Και μετά τον άφησα. Και μετά πονούσε. Θα πονάει για όλη του ζωή βασικά! Δεν πρόκειται να το ξεπεράσει. Δεν μπορεί να ξεπεράσει εμένα», είπε η Άντζελα Δημητρίου.

«Γιατί τι σου είχε κάνει;», ρώτησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου. «Υπάρχει φωτιά, χωρίς να υπάρχει καπνός;», είπε η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια.

«Ο πρώτος έρωτας δεν ξεπερνιέται ποτέ!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού, αναφέρθηκε στον πρώτο έρωτα της ζωής της, που όπως τόνισε, δεν κατάφερε να ξεπεράσει ποτέ. «Ο πρώτος έρωτας δεν ξεπερνιέται ποτέ! Εγώ είμαι πολύ ερωτευμένη και θα είμαι σε όλη μου τη ζωή, με έναν άνθρωπο που δεν είναι πλέον στη ζωή...Το ξέρουν όλοι ότι αυτός ήταν ο ένας και μοναδικός», τόνισε.

Για τη σχέση της με τον Λευτέρη Πανταζή

Η Άντζελα Δημητρίου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις πρόσφατες αποκαλύψεις του Λευτέρη Πανταζή, για το χρονικό διάστημα όπου οι δύο τους, ήταν ζευγάρι. «Ήσουν ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του Λευτέρη», τόνισε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για να πάρει την απάντηση: «Τώρα το θυμήθηκε μετά από 30 χρόνια; Αν ο καθένας κάθεται και θυμάται, μετά από 30 χρόνια τι έχει συμβεί, καήκαμε ρε παιδιά!...Δεν κόλωσα όμως! Βγήκα και είπα την αλήθεια. Και βγήκε μετά και είπε: ''Δεν θυμάμαι...οι οικογένειες μας...''. Τι δουλειά έχουν οι οικογένειες μας;»

Είναι αλήθεια ότι έγραψε για εκείνη τραγούδι ο Λευτέρης Πανταζής; «Α δεν ξέρω τι κάνει ο Λευτέρης. Αν γράφει τραγούδια την ώρα που κοιμάται! Αν με σκέφτεται! Δεν ξέρω!», απάντησε η τραγουδίστρια.

Η Άντζελα Δημητρίου, η πρωταγωνίστρια της νέας πασχαλινής διαφήμισης των καταστημάτων Jumbo που «έριξε» το διαδίκτυο, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλημερούδια» το πρωί της Δευτέρας. «Έλα μωρέ! Τι έχω κάνει; Μία μικρή διαφήμιση κάναμε εκεί πέρα!», είπε η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού, κατά την είσοδό της στο πλατό.

«Καταρχήν θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί μου έγινε μία πρόταση καλή και τη δέχτηκα. Και βγήκε πολύ καλό το διαφημιστικό. Κάτσε να δω λίγο το φρύδι παιδιά. Για κάνε μου ένα κοντινό σε παρακαλώ! Ήθελα να δω αν τα φρύδια μου είναι εντάξει!», 
είπε η Άντζελα Δημητρίου για τα σχόλια που ακούστηκαν σχετικά με την εικόνα των φρυδιών της στο διαφημιστικό σποτ. 

Περίμενε τον χαμό που θα προκαλούσε η διαφήμιση; «Δεν το περίμενα! Μου ήρθε τελείως ξαφνικό. Μου έκαναν την πρόταση και μου λένε: ''Το τραγούδι το έχουμε αλλάξει λίγο''. Λέω: ''Για να δω τι έχετε γράψει;''. Καταργήσαμε κάποιες λέξεις που δεν μου άρεσαν και πήγα στο στούντιο και το έγραψα. Τραγούδησα κανονικά. Το ''βουρλίζομαι'' παιδιά, γιατί είμαστε όλοι από χωριό, σημαίνει τρελαίνομαι! Όσοι δεν καταλαβαίνουν το ''χτύπα σαν άντρας''. Δεν είναι κυριολεξία. Γιατί έχουμε δει τέτοια πράγματα στις ελληνικές ταινίες. Έχουμε δει χαστούκια. Να δίνουν καθηγητές στην Αλίκη», απάντησε η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια.

Η Άνζελα σχολίασε, την ανακοίνωση του ΚΕΘΙ (Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας), με την οποία ζητά την απόσυρση του σποτ, επειδή σε αυτό ακούγεται η φράση «Χτύπα σαν Άντρας». 

Υπάρχει κίνδυνος να αποσυρθεί το σποτ; «Τους πειράζει! Τους ενοχλεί. Είναι δυνατόν;...Και εγώ λέω στον γιο μου: ''Χτύπα σαν άντρας! Να γίνεις άντρας''. Τι πάει να πει αυτό; Δεν το καταλαβαίνω! Γιατί δεν κοιτούν άλλα πράγματα και κοιτούν το διαφημιστικό; Γιατί δεν κοιτούν που έχουμε γίνει όλοι δολοφόνοι;...Γιατί κοιτούν το διαφημιστικό; Αυτό τους πείραξε;»

Περίμενε τις αντιδράσεις που προκάλεσε το σποτ; «Τις περίμενα! Και έκανα υπομονή! Με το που είδαν ότι το video μέσα σε μία ημέρα απέσπασε 1 εκατ. views, αυτό τους πείραξε. Γιατί η επιτυχία πονάει και πειράζει πάντα! Εμένα μου συμβαίνει πάντα...Μου αρέσει όμως εμένα αυτό. Το απολαμβάνω. Χαίρομαι.  Απολαμβάνω τώρα την επιτυχία μου», απάντησε η Άντζελα Δημητρίου.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γάμος με συγκίνηση στο Ηράκλειο – Η υποδοχή του ιερέα στη νύφη που έφτασε με αμαξίδιο

Σήμερα

Στην Αρβη, ένα χωριό του Δήμου Βιάννου στο Ηράκλειο Κρήτης, τελέστηκε ένας γάμος γεμάτος συγκίνηση.

Νότης Σφακιανάκης: Παλιός συνεργάτης του αποκαλύπτει τους λόγους απομάκρυνσής του από τη μουσική

Σήμερα

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Βασίλης Δήμας, ο Νότης Σφακιανάκης διακρινόταν για την έντονη κοινωνική του ευαισθησία

Πατέρας για 2η φορά ο Ορφέας Αυγουστίδης

Σήμερα

Στο μαιευτήριο ΡΕΑ γέννησε η Γεωργία Κρασσά, με εξιτήριο τη Δευτέρα 24 Αυγούστου

Κένταλ Τζένερ και Τζέικομπ Ελόρντι πιάστηκαν στα πράσα σε ρομαντικό δείπνο ‑ Δείτε τις φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τη σχέση!

Σήμερα

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να φεύγει από γνωστό εστιατόριο της πόλης, με την αμοιβαία χημεία ανάμεσα στον ηθοποιό και το μοντέλο να μην περνά απαρατήρητη

Αγκαλιασμένοι στις διακοπές τους ο Παντζόπουλος και η Μενεγάκη: «Του χρόνου το καλοκαίρι, την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος;»

Σήμερα

Η παρουσιάστρια ανέβασε στιγμιότυπα με μαγιό, καθώς και φωτογραφίες με τον σύζυγο και τα παιδιά της από το φετινό καλοκαίρι

Θάνασης Τσαλταμπάσης: Συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο του πατέρα του

Σήμερα

Ο ηθοποιός ανέβασε ένα story στο Instagram τιμώντας τη μνήμη του, τρεις μήνες μετά την απώλεια

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν πόζαρε με ασημένιο μπικίνι

Σήμερα

Η τηλεοπτική προσωπικότητα μοιράστηκε στιγμιότυπα και βίντεο από τις καινούργιες αναμνήσεις που έφτιαξε με τον άντρα της και τα παιδιά τους

Η κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα, Όλγα Σκιαδαρέση, παντρεύτηκε

Σήμερα

Η τελετή έγινε τη Δευτέρα 17 Αυγούστου - Η φωτογραφία που ανάρτησε ο ηθοποιός και πατέρας της τραγουδίστριας

Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Ποιο «πλωτό παλάτι» επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Ιόνιο

Χτες

Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα απόλαυσε γυναικεία παρέα και ελληνικό καλοκαίρι σε ένα από τα πιο πολυτελή σκάφη του κόσμου.

Το αιχμηρό σχόλιο του Βασίλειου Κωστέτσου για τη Μαντόνα στην Πάτμο – Σε ποιες Ελληνίδες τα «χρέωσε»

Χτες

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας σχολίασε την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη και άφησε αιχμές για άλλες γυναίκες.

Κρήτη: Συγκινητικός γάμος για ζευγάρι στην Αρβη ‑ Η στιγμή που άγγιξε όλους τους καλεσμένους

Χτες

Η Χριστίνα Αγγελάκη και ο Στιβ Γιάνσεν ένωσαν τις ζωές τους στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στην Αρβη Κρήτης, σε μια τελετή γεμάτη συγκίνηση και κρητική παράδοση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.