E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τιγράκι χωρίς μαμά έγινε φίλος με ένα κουτάβι

Μια τρυφερή ιστορία!

Τιγράκι χωρίς μαμά έγινε φίλος με ένα κουτάβι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 15/4/2016 | 09:12

Η φιλία δεν ξέρει από ηλικία, φύλο, εθνικότητα ή θρησκεία. Η ποικιλία ίσως μας χωρίζει αλλά είναι επίσης και αυτό που μας φέρνει κοντά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάρτε για παράδειγμα την μικρή τίγρη της Βεγγάλης με το όνομα Hunter και το μικρό Γερμανικό Πόιντερ που ονομάζεται Chelsea. Παρά τις μεγάλες διαφορές τους, καταφέρνουν να συνυπάρξουν και μάλιστα να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι. Είναι τόσο γλυκοί!

Ο Chelsea είναι μόλις 3 εβδομάδες μεγαλύτερος από τον Hunter αλλά και τα δύο πλάσματα φροντίζονται από τον 22 ετών Anthea Michaletos, που μένει στο καταφύγιο άγριας ζωής στην Pretoria της Βόρειας Αφρικής, όπως και οι δύο φίλοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καθώς όλα δείχνουν όμορφα και ανέμελα για τα δύο ζώα, ο Hunter δεν έζησε την καλύτερη ούτε μια ευπρεπή ζωή στην αρχή.

Το μωρό τίγρης γεννήθηκε σε μια φάρμα άγριας ζωής. Λίγο μετά αφότου ήρθε στον κόσμο, η μητέρα του έδειχνε επιθετικότητα προς αυτόν και έτσι αναγκάστηκαν να τους χωρίσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πιστεύουμε πως ο Hunter γεννήθηκε κάποια στιγμή που το θηλυκό έπρεπε να αφήσει τους δεσμούς της και κατά κάποιο τρόπο τον απέρριψε.» δηλώνει η Anthea ενώ προσθέτει πως η πράξεις της μητέρας έβαζαν στο περιθώριο την επιβίωση του Hunter και έτσι οι άνθρωποι παρενέβησαν για το καλό του.

Πραγματικά, όταν η ζωή σε ρίχνει χαμηλά, σίγουρα θα σε ανεβάσει και πάλι. Μετά από επικίνδυνες και θλιβερές καταστάσεις, ο Hunter έλαβε ένα δώρο: το δώρο της φιλίας.

Οι άνθρωποι του καταφυγίου γνώρισαν τον Hunter και τον Chelsea που έγιναν αχώριστοι. Στην πραγματικότητα, όταν η Anthea έβγαλε τον Chelsea έξω από το κλουβί, έτρεξε να συναντήσει το μικρό τίγρη. Το παιχνίδι τους πολλές φορές θυμίζει αγώνες πάλης μιας και ο σκύλος πάντα σπρώχνει των Hunter και εκείνος πηδά πάνω από τον φίλο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Hunter είναι το μόνο τιγράκι οπότε είναι καλό να μαθαίνει πώς να αντιδρά με άλλα είδη. Η Anthea εξηγεί πως είναι καλό να έχει τετράποδους φίλους που έχουν τις ίδιες εμπειρίες ώστε να τον βλέπει ως άλλο μέλος του είδους του.

Η συντροφικότητα είναι το κλειδί. Στην πραγματικότητα, ο σκύλος είναι θλιμμένος κάθε φορά που πρέπει να χωριστούν μιας και έχουν διαφορετικά κλουβιά.

Όσο τα ζώα είναι ακόμη μικρά, μπορούν αν παίζουν και να παλεύουν. Ωστόσο, όταν ο Hunter γίνει 6 μηνών, θα πρέπει να τον χωρίσουμε από τον Chelsea για την μελλοντική του προστασία. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ρίξει και να τραυματίσει τον Chelsea, ειδικά αφού η Anthea πρόσεξε πως ο μικρός τίγρης πάντα στοχεύει τον λαιμό του σκύλου κατά τη διάρκεια παιχνιδιών.

Το καλό είναι πως ο Chelsea δεν κλαίει όταν ο Hunter τείνει να είναι λίγο πιο απότομος. Ο σκύλος θα έκλαιγε αν ένιωθε άβολα αλλά μέχρι τώρα δεν έχουν υπάρχει τέτοιες καταστάσεις.

Σύμφωνα με την αξιολόγηση, η Anthea δηλώνει πως 6 μήνες είναι αρκετοί για τη φιλία τους. Μετά από αυτή την ηλικία η τάση να γίνει πιο ταραχώδες είναι μεγάλη και τα πλάσματα θα ξεκινήσουν να παίζουν πιο σκληρά.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Οι φωτογραφίες με την Κλέλια Ανδριολάτου μετά το πάρτι για τα BAFTA

Πριν 8 ώρες

«Χτίζουμε διπλωματικές σχέσεις με νηφαλιότητα» έγραψε σκωπτικά στη λεζάντα της ανάρτησης ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Νεφέλη Λιβιεράτου: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της – Γόνος εφοπλιστικής οικογένειας

Πριν 8 ώρες

Έναν μεγάλο έρωτα ζει η 25χρονη Νεφέλη Λιβιεράτου

Sally Field: Το μυστικό που έκρυβε για 70 χρόνια πίσω από τα δύο Όσκαρ

Πριν 8 ώρες

Η σκοτεινή παιδική ηλικία, ο σταρ πατριός και η εξομολόγηση που συγκλόνισε το Χόλιγουντ

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Πριν 8 ώρες

Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!

Πατέρας για 2η φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Χτες

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

Σάκης Ρουβάς για Akyla: «Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι, πιστεύω ότι θα πάμε καλά στη Eurovision»

Χτες

O Σάκης Ρουβάς τόνισε ότι το τραγούδι έχει συγκινητικά στοιχεία πέρα από την ευχάριστη μελωδία του

Κλέλια Ανδριολάτου ‑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο after party για τα BAFTA 2026

Χτες

«Το Λονδίνο δεν κοιμήθηκε. Aπλώς μεταφέρθηκε στο after party» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου

Αθηνά Κλήμη: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων σε ηλικία 26 ετών» – Η αποκάλυψη για το κόστος της διαδικασίας

Χτες

Η Αθηνά Κλήμη μέσα από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ανοιχτά για την κρυοσυντήρηση ωαρίων μετά από προτροπή της γυναικολόγου της

Αλέξανδρος Πιεχόβιακ για «Σέρρες»: «Με σταματούσαν και μου έλεγαν `σας ευχαριστούμε`»

Χτες

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μετά τις Σέρρες, τον σταματούσαν στον δρόμο άνθρωποι με βουρκωμένα μάτια και του έλεγαν «ευχαριστώ»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 19
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.