E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ανιψιά άλλαξε την κατάθεσή της για να απαλλάξει τον βιαστή θείο της

Η δίκη κεκλεισμένων των θυρών και η απόφαση του δικαστηρίου

Ανιψιά άλλαξε την κατάθεσή της για να απαλλάξει τον βιαστή θείο της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 17/4/2016 | 10:40

Θείος σε νησί του Αιγαίου επί πέντε χρόνια απειλούσε και ασκούσε σωματική βία στην ανήλικη ανιψιά του, μέσα στη στάνη του, πάνω στο καπό του αυτοκινήτου, στο εξοχικό του και σε άλλες απομονωμένες περιοχές του νησιού. Όταν τελικά το γεγονός αποκαλύφθηκε από την ανιψιά, η οποία τον μήνυσε γιατί δεν κράτησε την υπόσχεσή του να την παντρευτεί, οι συγγενείς έπεσαν πάνω της σε μια προσπάθεια να κλείσει η υπόθεση και να κουκουλωθεί το θέμα, προκειμένου να μην γίνει γνωστό στο νησί, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δίκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών και παρά τις προσπάθειες της κοπέλας να σώσει το θείο της εκείνος τελικά καταδικάστηκε, καθώς οι βιασμοί γίνονται και όταν ήταν ανήλικη. Το Πενταμελές Εφετείο έκρινε το θείο ένοχο βιασμού κατ' εξακολούθηση και αποπλάνησης παιδιού ηλικίας κάτω των 15 ετών, με το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου και τον καταδίκασε σε κάθειρξη 7 ετών.

Ο θείος δηλ. ο σύζυγος της αδελφής του πατέρα και συνέταιρός του από το 2002-2005, όταν ήταν ανήλικη και μετά την ενηλικίωσή της το 2007, την εξανάγκασε επανειλημμένα να έρθει σε συνουσία μαζί της. Η ανήλικη δέχτηκε «φιλιά στο στόμα, στο λαιμό, στο μάγουλο, θωπείες των οπισθίων και των γεννητικών οργάνων της» με την απειλή ότι θα αποκάλυπτε στον πατέρα της ότι κάπνιζε και έκανε παρέα με αγόρια.

Στη δίκη η κοπέλα περιέγραψε όσα υπέστη από το θείο της, αλλά στο Εφετείο άλλαξε πλεύση. Κατέθεσε ότι είχε ερωτική σχέση με το θείο της, αλλά δεν υπήρξε βιασμός. Αντιθέτως ισχυρίστηκε ότι επειδή αυτός είχε διαβεβαιώσει ότι θα την παντρευτεί και δεν το έκανε εκείνη από οργή και στενοχώρια υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του.

Η κοπέλα έχει πλέομν εγκαταλείψει το νησί, είναι παντρεμένη με ένα παιδί και ο θείος εκτίει 7 χρόνια στις Φυλακές Χίου.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι ερευνητές είναι πιο κοντά από ποτέ στην επίλυση του μυστηρίου της Αμέλια Έρχαρτ

Σήμερα

Αεροφωτογραφίες μπορεί να αποτελέσουν το «κλειδί»

Αρνήθηκε την εισαγωγή στο Νοσοκομείο Νίκαιας ο Πάνος Ρούτσι: 19η μέρα σε απεργία πείνας

Σήμερα

Εξακολουθεί να πίνει μόνο νερό, χαμομήλι και ηλεκτρολύτες

Πάρος: Νεκρός 40χρονος Αφγανός με τραύματα από μαχαίρι

Σήμερα

Τον άτυχο άνδρα βρήκε ο εργοδότης του, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές

Times of Israel: Θετική η Χαμάς στο σχέδιο του Τραμπ για τη Γάζα ‑ Θα ζητήσει αλλαγές

Σήμερα

Αρθρο του BBC αναφέρει ότι ο ηγέτης της Χαμάς στη Γάζα αντιτίθεται στο σχέδιο

Πάνος Ρούτσι: Στο Κρατικό Νίκαιας για ιατρικές εξετάσεις ‑ Βρίσκεται στη 19η μέρα απεργίας

Σήμερα

Διακομίζεται στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους

Η Λατινοπούλου ειρωνεύεται τον Ιάσονα Αποστολόπουλο: «Αχου και δεν μας νοιάζει! Ας σας κρατήσουν εκεί»

Σήμερα

Αυτή τη φορά «τα έβαλε» με τον ακτιβιστή Ιάσονα Αποστολόπουλο που μαζί με άλλους Έλληνες αιχμαλωτίστηκε από το Ισραήλ

ΗΠΑ: Ποινή φυλάκισης σε γυναίκα που επιχείρησε να πνίξει 3χρονη Παλαιστίνια

Σήμερα

Μία 43χρονη Τεξανή καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών για απόπειρα πνιγμού ενός τρίχρονου κοριτσιού παλαιστινιακής καταγωγής.

«Ο φονιάς είναι έξω, μου σκότωσε τα παιδιά και πρέπει να πληρώσει»

Σήμερα

Συγκλονίζει η μητέρα του Ακη και της Χαριτίνης που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.