E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Θοδωρής Μαραντίνης: Ίσχυαν τα δημοσιεύματα πως χώρισε με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Άνοιξε την καρδιά του στο περιοδικό People

Θοδωρής Μαραντίνης: Ίσχυαν τα δημοσιεύματα πως χώρισε με τη Σίσσυ Χρηστίδου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν ο 38χρονος σήμερα Θοδωρής Μαραντίνης μιλά για τη σχέση του με τη Σίσσυ το πρόσωπό του φωτίζεται. Είναι μόλις 26 ετών όταν μέσω κοινής παρέας από την συμπρωτεύουσα, γνωρίζει μια όμορφη Θεσσαλονικιά που εκείνη την περίοδο κάνει τα πρώτα της βήματα στην Αθήνα, ως παρουσιάστρια στην ιδιωτική τηλεόραση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με την Σίσσυ γνωριζόμασταν πριν γίνουμε ζευγάρι και την κατάλληλη στιγμή που και οι δυο είχαμε την δυνατότητα να πάμε την σχέση μας σε ένα επόμενο επίπεδο, αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Ουσιαστικά το φλερτ ανάμεσά μας πάντα υπήρχε, απλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή ώστε να εκδηλωθεί», παραδέχεται. Ένα από τα σενάρια που κυκλοφορεί για τον Θοδωρή και την Σίσσυ είναι πως στην αρχή της σχέσης τους κάποια στιγμή χώρισαν. «Όντως, υπήρξε ένα μικρό διάλειμμα , αλλά πολύ γρήγορα καταλάβαμε πως θέλουμε να είμαστε μαζί. Η γνωριμία μας θεωρώ πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, απλά εμείς δεν το αφήσαμε να εκδηλωθεί. Μόλις το πήραμε απόφαση, έγιναν όλα πολύ γρήγορα και κινηματογραφικά. Ένα από τα δυνατά στοιχεία στην σχέση μας είναι πως με την Σίσσυ κάνουμε καλή παρέα. Στο σπίτι μας έχουμε συνέχεια κόσμο και της αρέσει ο σαματάς. Από την άλλη, δεν σου κρύβω πως είμαι αντικοινωνικός τύπος, διότι όλο το απόθεμα της κοινωνικότητάς μου το σπαταλάω στην δουλειά. Υπάρχουν φορές που είμαι μουντρούχος, δεν θέλω να μιλήσω σε κανέναν και θέλω να απομονωθώ. Μετά από ένα live μπορώ να κάνω για ώρα βόλτες με το αυτοκίνητο προτού πάω σπίτι ώστε να ηρεμήσω».

Η κούραση, βέβαια, φεύγει διά μαγείας όταν βρίσκεται με τους γιους του. Στο παιχνίδι μαζί τους είναι πρώτος, καθώς τόσο ο Φίλιππος Ραφαήλ –επτάμιση ετών, όσο και ο Μιχαήλ που είναι δυόμιση, έχουν αδυναμία στο μπαμπά τους. «Η αλήθεια είναι πως η γυναίκα μέσα στο σπίτι έχει ένα πιο αυστηρό ρόλο καθώς η μαμά θα τους πει τις περισσότερες φορές ‘’Πρέπει να φάς, να κοιμηθείς, να πλυθείς κτλ’’. Στην περίπτωσή μας, όμως, έχουμε μοιράσει αρμονικά τις αρμοδιότητες στο σπίτι. Είμαι πολύ ‘εκεί’ για τα παιδιά». Η προοπτική απόκτησης ενός τρίτου παιδιού είναι κάτι που υπάρχει στην ατζέντα της οικογένειας Μαραντίνη, χωρίς ωστόσο να το προγραμματίζει για το άμεσο μέλλον. «Μας αρέσει η ιδέα και η σκέψη για τρίτο παιδί. Απλά δεν είναι κάτι που έχουμε στα άμεσα σχέδιά μας».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Χάρης Σιανίδης με δάκρυα και αναφιλητά για τη Γωγώ Μαστροκώστα

Πριν 11 ώρες

«Είμαι πολύ χάλια, της χρωστάω πολλά»

H Ιωάννα Τούνη απάντησε σε γυναίκα που της έγραψε «πιο καρναβάλι πεθαίνεις» για το φόρεμα στις Κάννες

Πριν 11 ώρες

«Η κακία λέει πάντα περισσότερα για εκείνον που τη βγάζει, παρά για εκείνον που τη δέχεται. Οι άνθρωποι που είναι καλά με τον εαυτό τους δεν έχουν ανάγκη να μικραίνουν κανέναν για να νιώσουν μεγάλοι» έγραψε η Instagrammer

Γυναίκες οπαδοί των Σαν Αντόνιο Σπερς έγιναν viral μετά το πλάνο πίσω από τον προπονητή της ομάδας

Πριν 11 ώρες

Οι δύο σeξι φίλαθλοι φρόντισαν να εξασφαλίσουν θέσεις στις πρώτες σειρές του γηπέδου ώστε ο τηλεοπτικός φακός να τις καταγράφει ως φόντο στον πάγκο των Σπερς

Οι stars που έγιναν διάσημοι και άφησαν πίσω γάμους, σχέσεις και παλιές ζωές

Πριν 11 ώρες

Από μεγάλους έρωτες και γάμους «από τα παλιά» μέχρι ξαφνικούς χωρισμούς και νέες λαμπερές σχέσεις, αρκετοί διάσημοι σταρ κατηγορήθηκαν ότι άλλαξαν ζωή και σύντροφο μόλις γνώρισαν τη δόξα

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

Πριν 11 ώρες

Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Γωγώ Μαστροκώστα: Η απόφαση του Τραϊανού Δέλλα και της κόρης τους για την κηδεία που συγκινεί

Χτες

Η επιθυμία της οικογένειας και η επιστροφή στον τόπο καταγωγής της

Η Τζένιφερ Λόπεζ ξαναφόρεσε μετά από 25 χρόνια το θρυλικό τζιν από το «Ain`t It Funny» και χόρεψε ‑ δείτε το βίντεο

Χτες

Η 56χρονη σταρ εμφανίστηκε με το ίδιο χαμηλόμεσο lace-up παντελόνι από το 2001, αναβιώνοντας σκηνή από τη σειρά «Off Campus»

Συγκινεί η Δώρα Χρυσικού για την Γωγώ Μαστροκώστα: «Πονάω σαν να έχασα μια αδελφή»

Χτες

Η ηθοποιός που έδωσε μάχη με τον καρκίνο στο παρελθόν προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση για τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα

Ζιζέλ Πελικό: Αφού μπόρεσε να ερωτευτεί ξανά, όλα είναι πιθανά

Χτες

Μίλησε γι’ αυτό σε ένα φεστιβάλ στην Ουαλία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.