E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σε τράπεζα της Μάλτας τα έσοδα από την ενοικίαση της βίλας του Μιχάλη Λιάπη

2000 ευρώ τη βραδιά ζητάει ο τέως υπουργός

Σε τράπεζα της Μάλτας τα έσοδα από την ενοικίαση της βίλας του Μιχάλη Λιάπη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 18/4/2016 | 14:03

Σκληρός διαπραγματευτής στις νέες του μπίζνες εμφανίζεται ο Μιχάλης Λιάπης που δεν συζητά να νοικιάσει με λιγότερα από 2.000 ευρώ το βράδυ την πολυτελή του έπαυλη στη Μύκονο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο συνταξιούχος πολιτικός Μιχάλης Λιάπης θεωρείται και επίσημα... ξενοδόχος από τον περασμένο Ιούλιο. Τότε πήρε στα χέρια του το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας του ΕΟΤ για τις τουριστικές επαύλεις, αν κι αυτό καταργήθηκε πρόσφατα από την κυβέρνηση, με αποτέλεσμα όποιος διαθέτει από ένα δωμάτιο και πάνω να θεωρείται σήμερα «ξενοδόχος».

Φέτος, όπως έγραψε η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο κ. Λιάπης άλλαξε μεσιτικό γραφείο, παραδίδοντας τα κλειδιά της βίλας στον Φεντερίκο Αρντουίνο, τον Ιταλό ιδιοκτήτη του online τουριστικού πρακτορείου Aqvaliving που ειδικεύεται στην ενοικίαση πολυτελών επαύλεων σε Μύκονο, Πάρο, Ιμπιζα και Φορμεντέρα. Πέρυσι η βίλα Λιάπη νοικιαζόταν σε τουρίστες μέσω της γερμανοτραφούς καλλονής Στέλλας Ουρούμη, συνιδιοκτήτριας της εταιρείας VR Connexion με έδρα το Αμβούργο, όμως για κάποιον λόγο η συνεργασία τους δεν συνεχίζεται και φέτος.

Ο πρώην υπουργός προτίμησε λοιπόν τον έμπειρο Ιταλό ποντάροντας στη φήμη της εταιρείας του που δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο Νησί των Ανέμων, ενώ το έργο της έχει προβληθεί σε γνωστά ξένα έντυπα τουριστικού περιεχομένου και όχι μόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η βίλα Λιάπη, λοιπόν, παρουσιάζεται μέσα από την ιστοσελίδα της Aqvaliving φέροντας την ονομασία «The Rock» επειδή είναι χτισμένη κυριολεκτικά πάνω σε έναν βράχο που προσφέρει μοναδική θέα στον κόλπο της παραλίας Super Paradise. Σύμφωνα με τη σχετική καταχώρηση, διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, πισίνα υπερχείλισης, ενώ προσφέρει απευθείας πρόσβαση στη θάλασσα και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 10 άτομα. Το κόστος ενοικίασης για μια βδομάδα ξεκινά από 9.400 ευρώ, αν και σε επικοινωνία μέσω ανταλλαγής email με τον αρμόδιο υπάλληλο το χρηματικό ποσό που ζητήθηκε ήταν αρκετά μεγαλύτερο.

Όπως γράφει η εφημερίδα, καταρχάς διευκρινίστηκε ότι η βίλα Λιάπη είναι διαθέσιμη μόνο για τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο, οπότε οποιοδήποτε αίτημα για την ενοικίασή της πρέπει να αφορά αυστηρά το παραπάνω χρονικό διάστημα. Αν ο ενδιαφερόμενος επιθυμεί, για παράδειγμα, να την κλείσει από την 1 Αυγούστου έως 8 Αυγούστου (σύνολο 7 νύχτες), θα του ζητηθεί να πληρώσει 14.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμα και αν ο ενδιαφερόμενος επεκτείνει τη διαμονή του κατά μία επιπλέον εβδομάδα, με το κόστος να ανέρχεται στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 28.000 ευρώ (σύνολο 14 νύχτες), «ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης βίλας», όπως εξηγεί στο απαντητικό email ο υπάλληλος της εταιρείας, «δεν είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε έκπτωση του αρχικού ποσού που ζητά, καθώς θεωρεί ότι υπάρχει ακόμα χρόνος για να δεχθεί καλύτερες προσφορές».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 15χρονη έχασε τη ζωή της σε σύγκρουση μοτοσικλέτας με απορριμματοφόρο

Σήμερα

Ο πατέρας της ανήλικης ήταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας που ενεπλάκη στο μοιραίο τροχαίο

Marfin: Το ανώνυμο email που άνοιξε ξανά τον φάκελο της υπόθεσης

Σήμερα

Η αντιπαραβολή των στοιχείων έδειξε κοινά χαρακτηριστικά των υπόπτων με τους δράστες της εμπρηστικής επίθεσης

Νέος κανόνας από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τα αυτοκίνητα που δεν θα αρέσει σε πολλούς οδηγούς

Σήμερα

Η υπερβολική ταχύτητα παραμένει μία από τις κύριες αιτίες τροχαίων ατυχημάτων στις ευρωπαϊκές οδούς

Αργος: Στον ανακριτή οι δύο αστυνομικοί που πυροβόλησαν στο κεφάλι τον 20χρονο

Σήμερα

Οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό και ο τραυματισμός προήλθε από εξοστρακισμό, ενώ εκκρεμεί η βαλλιστική εξέταση για επιβεβαίωση.

Μυστήριο γύρω από τον θάνατο Βραζιλιάνας influencer στο Ντουμπάι – Έπεσε από τον 27ο όροφο

Σήμερα

Είχε χτίσει μεγάλο κοινό στο διαδίκτυο χάρη στο ταξιδιωτικό περιεχόμενο και τον πολυτελή τρόπο ζωής που παρουσίαζε στις αναρτήσεις της

Ρόδος: Πέθανε το 10 μηνών βρέφος που είχε πνιγεί από τροφή και είχε μεταφερθεί στην Αθήνα

Σήμερα

Το βρέφος κατέληξε στις 4:30 τα ξημερώματα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν από το ιατρικό προσωπικό

Μητσοτάκης: Σε συνεννόηση με τα διυλιστήρια έρχεται μείωση 10 λεπτών στη βενζίνη και 5 στο diesel

Σήμερα

Πρόκεται για την πρώτη φορά που κυβέρνηση παρεμβαίνει στα διυλιστήρια για μείωση στις τιμές των καυσίμων

Θεσσαλονίκη: Τρόμος στη πτήση ‑ Έσπασε παράθυρο, τραυματίστηκε επιβάτης

Σήμερα

Ο τραυματίας επιβάτης συγκρατήθηκε από τη ζώνη ασφαλείας και τους διπλανούς του, αποφεύγοντας πτώση εκτός αεροπλάνου.

Συνελήφθη στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης 60χρονος που έκανε παράνομα χειρουργεία σε ζώα

Σήμερα

Στην κατοικία του, εντοπίστηκαν ιατρικά εργαλεία, καθώς και τραπέζι χειρουργείου

Αγρια δολοφονία 43χρονης στην Ιρλανδία: Την βρήκε ξυλοκοπημένη η 13χρονη κόρη της, ύποπτος ο 28χρονος μετανάστης σύντροφός της

Σήμερα

Η Τζέιμι Κάρνεϊ είχε γνωρίσει τον Αχμάντ Αλσακέρ σε πορεία υπέρ της Παλαιστίνης

WSJ: Το Ισραήλ ενημέρωσε τις ΗΠΑ για νέο ιρανικό σχέδιο δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ

Σήμερα

«Θέλουν να εξοντώσουν τον ηγέτη των ΗΠΑ, εμένα», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος από την Αγκυρα - Αγνωστες οι πληροφορίες που παρέδωσε η Μοσάντ στις ΗΠΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.